Ihmiset ja suhteet

Nuole, ime ja kiusaa – Näin annat täydellistä suuseksiä

Teksti: Anna.fi

Imeminen on vain yksi tapa antaa suuseksiä miehelle. Käytä käsiäsi, vietteleviä katseita, roolileikkejä ja yllättäviä tekniikoita, ja annat miehelle unohtumatonta nautintoa.

Näin annat täydellistä suuseksiä

Kasvata himoa esileikillä

Miehet kiihottuvat naisia nopeammin, mutta esileikki lisää heidänkin nautintoaan huikeasti. Härnää miestä riisumalla hänet hitaasti. Suutele ja puhaltele rintaa, vatsaa ja sisäreisiä. Sivele penistä kevyesti ja hiero sitä kasvojasi vasten. Kerro miehelle, miten kiihottava hänen peniksensä on ja miten aiot hemmotella sitä. Kasvata miehen himo sietämättömäksi ennen kuin otat peniksen suuhusi.

Lue myös: Esileikki – Näin saat enemmän nautintoa seksistä

Leiki katseilla ja eleillä

Mies rakastaa katsella reaktioitasi, kun annat suuseksiä. Näytä että nautit, vaikka olet antava osapuoli. Vilkaise miestä kulmiesi alta, kun laskeudut hänen jalkoväliinsä. Luo häneen kiusoittelevia katseita suihinoton aikana. Osoita äännähtelyllä, että pidät hänen peniksestään ja nautinnon tuottamisesta.

Keskustele: Suihinotto – Kertokaa miehet

Käytä hampaita varoen

Älä pure penistä, mutta voit käyttää hampaitasi hellästi. Varmista, että penis on tarpeeksi kostea. Näyki vartta kevyesti, mutta varo herkkää terskaa. Mies tuntee olevansa niin kiihottava, ettet voi pidätellä eläimellisyyttäsi.

Keskustele: Pureminen ja raapiminen

Yhdistä nuoleminen ja imu

Yhdistämällä nuolemisen ja imemisen annat miehelle kaksinkertaista nautintoa. Ime penistä ensin kuin jäätelöä: hitaasti ja pitkin lipaisuin. Etene tyvestä kohti herkkää terskaa ja keskity hetki siihen. Liikuttele kieltäsi penistä vasten myös imiessäsi. Liikuta kieltä välillä ylös ja alas, välillä sivusuunnassa.

Lue myös: Näin otat suihin – Anna miehelle huikeaa suuseksiä

Käytä käsiäsi

Osa naisista ajattelee, että käsien käyttäminen suuseksissä on laiskuutta. Tämä on turha pelko. Mies nauttii erilaisten kosketusten ja tekniikoiden yhdistelystä. Voit sivellä penistä ensin hellästi sormilla. Tee etusormesta ja peukalosta rengas peniksen ympärille. Purista rengasta ja liikuta sitä edestakaisin. Tartu penikseen lopuksi koko kädelläsi ja hiero sitä imiessäsi.  

Keskustele: Onnistuuko suihinotto ilman käsiä?

Hiero penistä rinnoillasi

Voit hieroa penistä myös rinnoillasi. Tämä on lähes jokaisen miehen fantasia, jota hän ei unohda. Käytä runsaasti sylkeä tai liukuvoidetta, jotta ihonne eivät hierry. Ime penistä ja hiero sitä kosteiden rintojesi välissä. Jos rinnoilla hierominen on hankalaa, voit kiusoitella miestä tökkimällä terskaa nännejäsi vasten.

Keskustele: Miten hieroa miestä?

Helli kiveksiä

Kivekset ovat erittäin herkät, joten niitä kannattaa kosketella. Sivele ja nuole kiveksiä hellästi. Hekuman huipulla voit puristaa niitä hieman kovempaa. Voit myös painaa sormella kivesten ja peräaukon välistä ihoaluetta. Se on miehen g-pisteen kohdalla, ja paineen tunne maksimoi nautinnon.

Keskustele: Miten miehet haluavat kiveksiä käsiteltävän?

Syväkurkkuilu ei ole pakollista

Sinun ei tarvitse olla syväkurkku antaaksesi hyvää suuseksiä. Syvä imu tuntuu hyvältä, jos nainen hallitsee tekniikan. Jos syvälle imeminen tuntuu sinusta pahalta, keskity imun voimaan ja oikeaan rytmiin. Jos haluat kokeilla syväkurkkuilua, harjoittele kaulalihastesi rentouttamista ennen kuin kokeilet.

Keskustele: Miten suihinotto sujumaan?

Leiki viatonta tai alistu

Teet suihinotosta unohtumattoman yhdistämällä siihen roolileikin. Voit leikkiä ujoa ensikertalaista, joka tutkii ja ihastelee miehen penistä hieman arasti. Voit antaa myös kaiken vallan miehelle. Polvistu hänen eteensä, anna miehen tarrautua hiuksiisi ja liikuttaa päätäsi edestakaisin. Tärkeintä on, ettei suuseksi tunnu rutiininomaiselta yhdynnän korvikkeelta.

Lue myös: 10 uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

Purista pakaroita

Osoita himosi puristamalla miehen pakaroita ja painamalla kasvojasi hänen alavartaloaan vasten. Tämä onnistuu helpoimmin, kun mies seisoo ja olet polvillasi. Sivele pakaroita ensin hellästi ja purista niitä kovaa miehen orgasmin lähestyessä. Osa miehistä pitää myös peräaukon koskettelusta. Varmista kuitenkin ensin, haluaako mies kokeilla tätä.

Lue myös: Erogeeniset alueet eli kumppanin kuumat paikat

Lue lisää:

Näin opastat miestäsi antamaan parempaa suuseksiä

Teksti: Janica Brander
Kuva: Colourbox

Lähteet: Lelo,  Rakkaudeksi, Yourtango, Yourtango

X