Ihmiset ja suhteet

Pasante-kondomit testissä – Lue testiryhmän tulokset!

Teksti:
Anna.fi

Ellien testiryhmä pääsi tutustumaan Pasante-kondomien laajaan Explorer-tuotepakettin, johon kuuluu 12 erilaista kondomimallia. Lisäksi testattiin naisen nautintoa lisäävää Female Stimulating Gel -tuotetta. Lue, millaisia kommentteja testaajamme antoivat!

Hae Ellien testiryhmään kokeilemaan Pasante-kondomeja!

Kondomi peniksen muotojen mukaan

Pasante Regular
Pasante Naturelle
Pasante Sensitive

Pasante Regular -kondomi on muotoiltu anatomisesti sopimaan peniksen päälle. Testaajien kokemukset kondomista olivat positiivisia.
Pasante Naturelle -kondomissa on pyöristetty pää, joka miellytti enemmistöä vastaajista. Osa ei kuitenkaan huomannut eroa tavalliseen kondomiin.
Pasante Sensitive -kondomi on valmistettu tavallista ohuemmasta materiaalista, jotta tuntemukset esileikin ja seksin aikana olisivat voimakkaampia. Kondomi saikin yhden äänen koko testin parhaana kondomina ja myönteisiä kommentteja muiltakin testaajilta.

Pasante Unique
Pasante Delay

Pasante Unique -kondomi reagoi ruumiinlämpöön ja muotoutuu yksilöllisesti peniksen muotoihin. Se on valmistettu erityisen ohuesta materiaalista ilman lateksia. Kondomi on pakattu pankkikortinmuotoisiin pakkauksiin, joita on helppo kuljettaa lompakossa. Testaajilla oli mielipiteitä kondomista sekä puolesta että vastaan.
Pasante Delay -kondomin sisäpuoli on käsitelty puuduttavalla lidokaiinilla, jonka on tarkoitus pidentää miehen kestävyyttä seksin aikana. Kolme testaajaa huomasi kondomin lisäävän kestävyyttä.

Juomuja ja nyppylöitä naisen iloksi

Pasante Ribs & Dots

Pasanten paketissa oli kolme kondomimallia, jotka pyrkivät lisäämään naisen nautintoa seksin aikana erilaisin juomuin ja nyppylöin. Ylivoimaisesti suosituin näistä kolmesta Pasante-kondomista oli Pasante Ribs & Dots, joka sai neljä viidestä äänestä, kun kysyttiin, mikä näistä tuotteista oli paras.
Pasante Ribs & Dots -kondomin suosion salaisuutena saattaa olla se, että kilpakumppaneistaan poiketen sen anatomisen muotoilun pitäisi vahvistaa myös miehen nautintoa.

Pasante Ribbed
Pasante Dotted

Yksi testaajista valitsi Pasante Ribbed -kondomin suosikikseen sekä naisen nautintoa lisäävien kondomien joukossa että koko testauksessa. Muiden testaajien mielipiteet jakautuivat melko tasaisesti.
Pasante Dotted jäi erityisesti naisen nautintoa lisäävien kondomien vertailussa ilman ääniä, mutta se tuotti testaajille kuitenkin nautintoa.

Kondomi voi olla myös hauska

Pasante Black

Pasante Black -kondomi on tavallista leveämpi ja väriltään musta. Testaajistamme kaksi valitsi Pasante Blackin suosikikseen kaikista testatuista kondomeista, mikä teki siitä testivoittajan.

Toisille suurempi koko oli mieleen, mutta kaikille se ei sopinut.

Pasante Glow

Pasante Glow -kondomi hohtaa pimeässä noin 15 minuuttia, kun sitä on pidetty 30 sekuntia kirkkaassa valossa. Kondomin aktivointi oli toisista helppoa, mutta toisilla oli sen kanssa ongelmia. Pimeässä hohtava kondomi oli testaajista lähinnä hauska.

Makukondomi lisää halukkuutta suuseksiin

Pasante Flavours

Testaajistamme enemmistö kertoi, että tavallinen kondomi vähentää halukkuutta antaa suuseksiä. Yksi testaajista koki sen puolestaan lisäävän halukkuutta. Pasante Flavours -makukondomit olivat kuitenkin lähes kaikkien vastaajien mielestä mukava kokemus ja yksi pariskunta valitsi ne suosikikseenkin.

Testattu kolmen kappaleen Pasante Flavours -paketti sisältää kolme maustettua kondomia (mustikka, minttu ja mansikka). Makuvaihtoehdoista mustikka sai kaksi ääntä, mansikka ja minttu kumpikin yhden. Yksi testaajista ei ollut harmikseen ehtinyt vielä kondomeja maistelemaan.

Turvallinen kondomi anaaliseksiin

Pasante Extra Safe

Pasante Extra Safe -kondomin paksumpi lateksi antaa paremman suojan seksin aikana. Suurempi liukuvoiteen määrä tekee sen erityisen sopivaksi anaaliseksiin. Testaajamme eivät innostuneet anaaliseksistä. Ns. tavallisessa seksissä kondomin paksumpi materiaali vähensi tuntemuksia.

Femal Stimulating -geeli lisäsi naisen tuntemuksia seksin aikana

Pasante Female Stimulating Gel

Pasante Female Stimulating Gel -tuotetta laitetaan klitoriksen päälle voimistamaan naisen tuntemuksia. Neljä viidestä testaajastamme piti tuotteesta.

Kondomitestaus oli mukavaa

Vastaajamme olivat kaikki vakituisessa parisuhteessa, osa naimisissa, osa seurustelu- tai avosuhteessa. Ikähaarukka oli varsin laaja. Vastaajia löytyi kaikenikäisiä parikymppisestä viisikymppiseen. Yksi vastaajista oli mies, muut naisia.

Kaksi viidestä testaajastamme käyttää ehkäisyyn tavallisestikin kondomeja. Muut olivat kierukan ja e- tai minipillerien käyttäjiä. Vastaajien parissa useimmiten käytetty kondomimalli oli tavallinen, mutta juomullisia, nyppyläisiä ja maustettujakin käytettiin. Kolme viidestä vastaajasta koki, ettei kondomi vaikuta seksin nautinnollisuuteen. Kahden mielestä seksi on vähemmän nautinnollista kondomin kanssa.

Pasante-kondomien testaaminen koettiin kuitenkin hienoksi kokemukseksi. Sillä oli myös positiivinen vaikutus testaajien seksielämään, kun pariskunnat yhdessä tunnustelivat, miltä mikäkin tuote tuntui. Uudet kuviot myös lisäsivät seksihalukkuutta. Myös testaajien kumppanit olivat innostuneet testailusta.

X