Ihmiset ja suhteet

Puppetry of the Penis hämmensi

Teksti:
Anna.fi

Mitä saadaan, kun kaksi draamaa opiskellutta nuorukaista päättää lähteä esiintymään ympäri maailmaa? Ei suinkaan teatteritaidetta parhaimmillaan, vaan tietenkin Puppetry of the Penis -origamishow!

Puppetry of the Penis

Tämä erikoislaatuinen duo esiintyi kahtena peräkkäisenä iltana Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa. Ainakin ensimmäisenä iltana penkit näyttivät olevan lähes täynnä kiinnostunutta yleisöä.

Puppetry of the Penis –show’n ovat alunperin 1990-luvun lopulla kehittäneet Simon Morley ja David Friend. Tänään maailmalla kiertävät heidän oppipoikansa, joita haetaan jatkuvasti lisää koe-esiintymissä.

Nimensä mukaisesti esitys koostuu Rich Binningin ja Christopher J. Cannonin suorittamista penis-origameista. Noin 50 minuutin pituinen show nauratti ja hämmensi samaan aikaan. Kaksikon kuuluisimmat temput hampurilaisesta Eiffel-torniin nähtiin myös Gloriassa.

Alkujärkytyksen jälkeen koko touhua ei voinut kuin ihmetellä naurunsekaisin tuntein. Miehet ”taipuivat” uskomattomiin suorituksiin, joista vaikuttavin oli ehdottomasti Binningin temppu, jossa hän onnistui venyttämään varustuksensa omaan suuhunsa.

Kutsusta huolimatta yleisön miespuoliset jäsenet eivät uskaltautuneet lavalle temppuja harjoittelemaan, mutta esiintyjät kannustivat yleisön miehiä tutustumaan oppeihinsa myynnissä olleiden kirjan ja dvd:n avulla. Jos kirja jäi tällä kertaa saamatta, voi Puppetry of the Penis -show’n verkkosivuilla opiskella aina kuukauden tempun havainnollisista kuvista. Kirjankin voi täältä tilata kotiin.

Rich Binning
Christopher J. Cannon

Esityksen jälkeen oli mielessä monia kysymyksiä. Mistä ihmeestä idea tällaiseen oikein tulee ja miksi joku haluaa lähetä kiertämään maailmaa sukupuolielimiään venyttelemään? Eivätkö naisihmisestäkin kivualiaalta näyttävät viritykset aiheuta pysyvää haittaa? Mutta viihdyttävä esitys kyllä oli. Kaikkea ne keksii…

Puppetry of the Penis

Puppetry of the Penis

X