Ihmiset ja suhteet

Rakkautta ja kihelmöintiä

Teksti:
Anna.fi

 

Rakkautta ja kihelmöintiä, Kari Heusala

LIKE, 2005

Rakkautta ja kihelmöintiä
Tämä teos on kattava silmäys seksuaalisuuteen. Voiko pakaroiden perusteella päätellä jotakin ihmisen seksuaalisuudesta? Millaisia ovat viettelelevät tuoksut? Entä ketkä ovat 1900-luvun seksikkäimpiä henkilöitä? Kirja antaa vastauksen tähän ja moneen muuhun seksuaalisuuden alueen kysymykseen. Teoksen loppuun on koottu lisäksi tiivis seksisanasto.
Plussat Paljon mielenkiintoisia konkreettisia vinkkejä, joita voisi hyvin soveltaa vaikkapa omaa seksielämäänsä piristämään. Jokseenkin huvittavia havaintoja, jotka saavat suupielet nykimään. Aina ei tiedä, voiko kaikkea ottaa aivan todesta…
Miinukset Kirjassa ei ole ainoatakaan kuvaa. Muutama kuva olisi ollut poikaa, varsinkin seksikkäimpien henkilöiden esittelyjen kohdalla.
Kenelle sopii Kaikille naisille ja miehille, jotka haluavat löytää jotain uutta seksielämäänsä ja kokea jopa yllättäviä ahaa-elämyksiä seksuaalisuutta havainnoidessaan.
Sitaatti ”Maailmasta tuskin löytyy kahta täysin samanlaista sukuelintä. Naistenkin sukupuolielinten ulkoinen olemus saattaa kuvastaa naisten persoonallisuutta”.
   

 

X