Ihmiset ja suhteet

Reissaajan kieliopas rietasteluun

Teksti: Anna.fi

Reissaajan kieliopas rietasteluun, L. Brook

Johnny Kniga, 2007

Reissaajan kieliopas rietasteluun/ Johnny Kniga
Tämä povitaskuun sutjakasti sopiva teos sisältää noin 150 seksin maailmassa liikkuvaa repliikkiä yli 15 eri kielellä. Lauseiden ohessa on myös ääntämisohjeet, joten puhuminen luonnistunee, olipa seksiin liittyvä tilanne melkeinpä sitten mikä tahansa.
Plussat Kirja on viihdyttävä tehopakkaus seksisanastoa, josta jää myös yllättävästi mieleen hauskoja sanankäänteitä. Mahtavatko löytyä sitten tarpeen tullen ja tuleeko sellaista tarvetta? Se onkin sitten toinen juttu.
Miinukset Irralliset seksifaktat, joita on jonkin verran teoksen sanaston ohessa, vievät tilaa muuten niin kekseliäiltä lausahduksilta. Ei olisi välttämättä tarpeen.
Kenelle sopii Paljon matkustavalle, lomalaiselle tai työasioissa maailmalla liikkuvalle, joka ei halua jäädä lehdellä soittelemaan, kun tekee mieli paritua, saada treffiseuraa seuraa tai vaikkapa etsiä paikkakunnan lähin sukupuolitautipoliklinikka.
Sitaatti ”Luoja, sehän on valtava. Englanti – Gosh, it’s huge! Ranska – Mon dieu, il est énorme!” ja ”Saan sinut takuulla niin kuumaksi, että rusketut. Italia – Ti infiammerò così tanto da farti abbronzare!”
X