Ihmiset ja suhteet

Riko seksirutiinit – 5 vinkkiä pitkään parisuhteeseen

Teksti:
Anna.fi

Etkö saa tarpeeksi nautintoa? Jos tylsyys on vallannut seksielämänne, näillä vinkeillä piristät pitkää parisuhdetta.

1) Nenä kirjoihin

Pitkä parisuhde vaatii kolmea asiaa: tietoa ja ymmärrystä niin omasta kuin kumppanin kehosta, kokemusta ja oikean asenteen. Ymmärrys ja tieto tulevat lukemalla ja kokeilemalla. Tiedätkö, mistä nautit? Entä ymmärrätkö kumppanisi tarpeita? Kokemus puolestaan tulee harjoittelemalla. Seksi on aikuisten tärkein leikki, joten kokeilkaa uusia juttuja ennakkoluulottomasti. Oikea asenne on sitä, että suhtautuu seksiin avoimesti. Älä stressaa liikaa esimerkiksi sitä, miltä näytät. Se vie keskittymisesi pois aktista, etkä pysty nauttimaan täysin rinnoin.

2) Riko rutiinit

Olisi ihanaa tarjoilla toiselle seksinautintoja päivittäin, mutta sellaiset asiat, kuten työ, arki ja lapset tulevat usein nautinnon edelle. Kun seuraavan kerran harrastatte seksiä, yllätä kumppanisi. Lähde kesken kaiken toiseen huoneeseen tai vaihda yllättäen asentoa. Jos et pitkään aikaan ole ostanut uusia alusvaatteita, olisiko nyt sen aika?

3) Älkää toistako vanhaa kaavaa

Tee jotain, mitä et tehnyt edellisellä kerralla. Kun huomaat, että seksi noudattaa kaavaa, riko se: pidä vaatteet päällä, vaihda asentoa tai soita musiikkia. Seksin tulisi olla hauskaa, eikä sitä kannata ottaa liian vakavasti.

4) Leiki seksileluilla – ei pelkästään vibraattoreilla

Selaile nettikauppojen valikoimaa. Etsi käsiisi sidontapaketti, penisrengas, geishakuulia tai klitoriskiihotin. Kokeilkaa estottomasti. Kaikki lelut eivät sovi kaikille, mutta vain kokeilemalla löydätte ne, joista pidätte.

5) Tee aloite niin usein kuin mahdollista

Jos odotat aina kumppanisi olevan aloitteen tekevä osapuoli, jäät paljosta paitsi. Valta kiihottaa. Mikään ei ole kuumempaa kuin ottaa ohjakset omiin käsiin. Seksin ehdottelu saattaa herättää torkkumassa olleen libidosi. Ja kumppanisi takuulla yllättyy.

Lähde: Handbag.com

X