Ihmiset ja suhteet

Seksiä aloittelijalle

Teksti: Anna.fi

Lähes jokaiseen blogiini on joku huolestunut kommentoinut, että entä jos joku alaikäinen lukee tämän. Jos kansakunnan murrosikäiset ottavat seksioppinsa blogeistani, niin lienee aiheellista vastata huutoon. En ole sitä mieltä että viihteen tekijän velvollisuus on valistaa, mutta ajattelin silti tällä kertaa avustaa seksiä pohdiskelevia teinipoikia. Eli jos olet nuori miehenalku ja harkitset seksin aloittamista niin tämä kirjoitus on tarkoitettu juuri sinulle. 

Seksiä aloittelijalle

Olet siis päättänyt harrastaa seksiä ja kuvittelet olevasi kypsä. Olkoon sitten niin. Todennäköisesti harrastat seksiä sanon minä mitä tahansa, joten en aio turhaan käännyttää sinua tai saarnata rakkauden tärkeydestä. Tai ehkä olet jo muutaman kerran päässyt tökkimään, muttet ole ihan varma miten homman pitäisi sujua. Käydäänpä siis lyhyesti läpi muutamia paritteluun liittyviä asioita.

Lähes jokainen nuori ihminen on jossakin vaiheessa epävarma vartalonsa suhteen. Todennäköisesti jokainen teinipoika kuvittelee, että juuri hänen peniksensä on epänormaalin käyrä tai pallit ovat luonnottoman eri kokoiset ja epäsymmetriset. Huoli on turha. Jokaisen ihmisen keho on epäsymmetrinen. Jos tarkkaan katsoo huomaa myös että jokaisen rinnat ja häpyhuulet ovat eri kokoa, minunkin. Tämä on aivan normaalia, eikä sitä tarvitse hävetä millään tasolla.

Pojat tietenkin kuvittelevat myös että heidän peniksensä on liian pieni. Tämäkin huoli on turha. Myös aikuiset miehet elävät siinä harhaluulossa että naisia kiinnostaa heidän peniksensä koko. Tosiasiassa se ei ole olennaista. Keskiverto penis on runsaasti pidempi kuin keskiverto vaginan syvyys. Suurin osa naisen seksuaalisesta mielihyvästä syntyy klitoriksessa ja vaginan ulommaisen viiden sentin alueella eli peniksen pituus ei ole meille olennaista. Huomattavasti oleellisempaa on se miten muuten käyttäydyt seksin aikana eli miten kuuntelet ja otat huomioon kumppanisi.

Värkkisi ovat siis täysin normaalit. Tutustu niihin ja niiden toimintaan. Jos et itse tiedä mistä pidät, niin on turha olettaa että toinen voisi ajatustenlukijan tavoin tietää kuinka tuottaa sinulle nautintoa. Ulkomaailma yrittää tarjota sinulle paljon ratkaisuja ja malleja siihen mistä sinun pitäisi pitää. Tosielämä ei kuitenkaan ole romanttista elokuvaa tai pornoa. Niin kauan kun kaikki sujuu kahden kesken yhteisymmärryksessä ei ole olemassa oikeita tai vääriä mieltymyksiä. Eli runkkaile tietääksesi millaisesta kosketuksesta pidät ja fantasioi tietääksesi millaiset ajatukset kiihottavat sinua. Masturbointi ei ole noloa, eikä siinä ole mitään hävettävää. Kaikki runkkailevat. Ihmiset jotka väittävät etteivät runkkaa valehtelevat. Valehteleminen on noloa.

Vasta kun tunnet itsesi ja tiedät kuinka ehkäisystä huolehditaan olet valmis harrastamaan seksiä. Kondomin käyttöohjeisiin voit tutustua etukäteen kondomipaketin kyljestä ja kondomin käyttöä voit harjoitella yksin etukäteenkin.

Kun olet tositilanteessa älä stressaa turhaan. Kerro partnerillesi että kyseessä on ensimmäinen kerta. Jokainen kokee joskus ensimmäisen kertansa ja jokainen jännittää sitä. Vaikka olisit nainut sadan ihmisen kanssa aina uuden kumppanin löytäessäsi olet hänen kanssaan ensikertalainen. Ei ole olemassa yhtään sääntöä, ohjetta tai mieltymystä, jolle joku ihminen ei olisi poikkeus. Jokainen pitää eri asioista ja tietääksesi mistä kumppanisi pitää sinun pitää avata suusi. Voit myös kertoa kumppanillesi mistä pidät. Puhuminen on siis sallittua ennen seksiä, seksin aikana ja sen jälkeen.

P.s. Tulitko liian aikaisin? Ei hätää. Muut ruumiinosasi toimivat edelleen vaikka penis ottaisikin hetken huilia. Tytölle penetraatio ei muutenkaan ole seksin keskipiste eli homman voit hoitaa tyylikkäästi loppuun muutenkin. Käytä kättä ja kieltä ja keskity klitorikseen.

Teksti: Rakel Liekki

X