Seksi kesällä
Seksielämä

Seksiä metsässä, veneessä, parvekkeella… Näitä tuhmuuksia on pakko kokeilla kesällä!

Kesä ja luonto virittävät mielen eroottiselle taajuudelle. Kun vaatteita on vähän, rakastelu onnistuu nopeasti niin metsässä, veneessä kuin rappukäytävässäkin. Listasimme 10 tuhmaa temppua, jotka tekevät sateisestakin kesästä kaikkien aikojen kuumimman.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Kesä saa eroottisen mielikuvituksen laukkaamaan villisti. Esimerkiksi narubikinejä ja jäätelöä voi käyttää kiihottaviin leikkeihin. Voitte toteuttaa jopa fantasian huvijahdin kannella rakastelusta, vaikka ette omistaisi venettä.

Listasimme 10 vinkkiä, joilla seksielämäänsä kannattaa maustaa kesällä.

1. Jätä pikkuhousut kotiin

Kesä on loistavaa aikaa kumppanin kiusoitteluun ja pikaseksiin. Tieto siitä, ettei naisella ole pikkuhousuja mekkonsa hulmuavien helmojen alla, saa miehen villiksi ja tekee rakastelusta helppoa. Voitte käydä tositoimiin heti, kun löydätte sopivan paikan.

Nainen voi aloittaa vihjailevan esileikin jopa tunteja ennen rakastelua. Kumppania voi härnätä julkisella paikalla kuiskaamalla, ettei hameen alla ole mitään. Risti jalkasi istuessasi ja anna hameesi nousta vaarallisen ylös. Miehen huomio nauliutuu sinuun, kun hän jännittää, huomaavatko muut salaisuutesi.

2. Sitokaa toisenne narubikineillä

Vaatteet eivät ole aina tiellä rakastelussa. Voitte käyttää narubikineitä dominointileikkeihin sen sijaan, että heittäisitte ne sivuun, kun kellahdatte sänkyyn.

Sitokaa toisenne bikiniyläosan naruilla tai peittäkää sillä toistenne silmät. Jos olette rajulla tuulella, voitte läpsiä toisianne bikinien naruilla.

Kun olette käyttäneet bikinejä aikuisten leikeissä, ette pysty enää koskaan ajattelemaan niitä vain uima-asuna. Nainen voi kieputtaa bikinien narua vihjailevasti sormensa ympärille, kun hän haluaa viestittää olevansa himokkaalla tuulella. Muut eivät kiinnitä viattomaan eleeseen huomiota, mutta miehen mielikuvitus alkaa laukata.

3. Tehkää seksistä kuumaa viileillä herkuilla

Kuuma ilma, hikinen iho ja viileä kosketus. Yhdistelmä on täydellinen, sillä lämpimän ja viileän yhdistelmä herkistää tuntoaistin. Hyödyntäkää esileikissä ja suuseksissä jääpaloja, jäätelöä ja viilentäviä minttukarkkeja.

Kuljeta jääpalaa kumppanisi selkää, kaulaa, nännejä, alavatsaa ja sisäreisiä pitkin tai viilennä suusi jäällä ja nuolle hänen ihoaan. Voit tehdä jäätelötipoista herkullisen reitin hänen iholleen ja lipoa pisarat hitaasti pois.

Minttukaramellin imeskely ennen suuseksiä tuottaa nautintoa sekä naiselle että miehelle. Älä kuitenkaan valitse kaikkein voimakkainta karkkimerkkiä, jotta kumppanisi limakalvot eivät ärsyynny.

Aloita viileä suuseksi nuolemalla ja puhaltelemalla kumppanisi sisäreisiä. Siirry hitaasti terskaan tai klitorikseen ja lopeta heti, jos minttu kirvelee kumppanisi ihoa.

4. Rakastelkaa tuulettimen edessä

Tuulettimen viileä ilma hyväilee ihoa ja saa nännit kovettumaan. Tuulettimen edessä rakastelu kuumana päivänä on tuntoaistia stimuloiva kokemus, ja viilennys tekee seksistä miellyttävämpää.

Asettakaa tuuletin pöydälle ja rakastelkaa sen vieressä pöydän päällä. Nainen voi istua tai maata pöydällä, kun mies seisoo hänen jalkojensa välissä. Nainen voi myös ratsastaa miehen päällä tuolilla tai sohvalla selkä mieheen päin, tuuletin itseään kohti. Viileä ilmavirta hyväilee naisen rintoja, ja mies voi hieroa hänen klitoristaan kädellään.

5. Tehkää tuhmuuksia vedessä….

Fantasiat sauna- ja vesiseksistä kannattaa toteuttaa kesällä. Jos rohkeutenne riittää, voitte hyväillä toisianne salaa julkisella uimarannalla, kun olette piilossa veden alla. Rannalle kannattaa hiipiä myös yöllä. Saatte olla rauhassa, ja rantaa vasten lyövien aaltojen äärellä rakastelu on upean aistillinen kokemus.

Jos haluatte pitää lemmenleikkinne yksityisinä, rakastelkaa kotona saunassa tai paljussa. Lämpimässä paljussa on ihanaa lemmiskellä sylikkäin pimeänä elokuun iltana tähtitaivaan alla.

Sauna puolestaan on täynnä tasoja, jotka sopivat mainiosti seksiin. Nainen voi nojautua eteenpäin ja ottaa käsillään tukea lauteista tai pesupenkistä, kun mies rakastelee häntä takaapäin.

6. …tai rannalla pyyhkeen alla

Voitte jatkaa vedessä alkanutta esileikkiä rannalla, kun piiloudutte muiden katseilta suuren pyyhkeen alle. Leikkikää, että kaulailette toisianne viattomasti pyyhkeeseen kietoutuneina.

Yrittäkää pitää ilmeenne peruslukemilla, mutta antakaa käsienne vaeltaa pyyhkeen alla. Aurinkolasit ja hatut auttavat kätkemään nautiskelevat ilmeenne. Vaikka laukeaisitte täysin äänettömästi, orgasmi on järisyttävän voimakas, kun tiedätte, että voitte jäädä kiinni koska tahansa.

7. Keikuttakaa venettä

Oletko aina fantasioinut rakastelevasi huvijahdin kannella? Jännityksestä nauttiva pari voi hiipiä venelaiturille yöllä ja toteuttaa haaveen jonkun toisen ankkuroidussa veneessä.

Myös soutuveneessä rannalla rakastelu on hieno kokemus, kun aallot liplattavat veneen laitoja vasten. Kokeilkaa ratsastus- tai koira-asentoa veneen penkeillä, mutta älkää rakastelko pienessä veneessä vesillä, ettei lemmenhetki pääty turhan kosteasti.

8. Muhinoikaa metsässä

Luonto on täynnä erotiikkaan soveltuvia paikkoja. Rakastelkaa vaikkapa seisten puuta vasten. Tässä asennossa naisen kannattaa riisua vain pikkuhousut, ettei puu hierrä ikävästi hänen selkäänsä.

Jos miehen voimat riittävät, hän voi kääntää naisen ja nostaa tämän koko alavartalon ilmaan. Nainen voi kietoa kätensä puun ympärille, kun mies ottaa hänet takaapäin.

Nainen voi ratsastaa miehen päällä, kun tämä istuu kannolla tai puistonpenkillä. Nainen voi myös maata penkillä ja nostaa jalkansa miehen harteille. Tässä asennossa penis osuu voimakkaasti g-pisteeseen, ja nainen voi hyväillä klitoristaan.

Myös puoliseisova koira-asento onnistuu luonnossa. Tässä asennossa nainen seisoo, kumartuu hieman eteenpäin ja ottaa käsillään tukea penkistä tai puusta. Penis stimuloi g-pistettä, mutta ei osu rajusti kohdunsuuhun, joten asento on naiselle miellyttävä. Nainen voi kiusoitella miestä puristamalla jalkansa yhteen, jolloin vagina tuntuu erityisen tiukalta.

9. Livahtakaa rappukäytävään

Myös kaupungissa on jännittäviä paikkoja, jotka kutsuvat kesällä intiimeihin puuhiin. Kun vaatetus on kevyt, rakastelu onnistuu helposti missä tahansa.

Livahtakaa vieraan talon rappukäytävään ja riisukaa ainoastaan välttämättömät vaatekappaleet. Asunnoista, hissistä ja kadulta kuuluvat äänet tuovat seksiin kiinni jäämisen jännitystä.

Nainen voi ratsastaa portaikossa miehen sylissä, ja hän voi ottaa tukea ylemmästä portaasta tai porraskaiteesta, jolloin hän saa liikkeisiinsä voimaa ja pysyy tasapainossa. Miehen on myös helppo antaa naiselle suuseksiä, kun tämä istuu portaalla, levittää jalkansa ja nojautuu taaksepäin.

Jos bikinit ovat mukananne, voitte sitoa toisenne kaiteeseen, ja seksi tuntuu vielä kielletymmältä.

10. Kuherrelkaa katolla tai parvekkeella

Jos haaveilette kerrostalon katolla tai parvekkeella rakastelusta, tehkää se kesällä, kun tuuli ei ole purevan kylmä. Rakastelkaa romanttisesti yön pimeydessä, jolloin voitte ihailla tähtiä ja kaupungin valoja. Jos kiihotutte siitä ajatuksesta, että teidät voidaan nähdä, rakastelkaa kattoterassilla tai parvekkeella keskellä päivää.

Puoliseisova koira-asento onnistuu helposti parvekkeen kaidetta vasten. Jos haluatte rakastella piilossa lattialla, ottakaa mukaan pehmeä viltti, ettei kova lattia hierrä selkää ja polvia.

Lähteet: Cosmopolitan, She Knows, Women´s Health Mag

Lue myös:

10 kiihottavinta seksipaikkaa – näissä jokaisen kannattaa rakastella edes kerran

Nämä 10 kuumaa seksitemppua jokaisen pitäisi kokea elämänsä aikana

Dildo pikkuhousuihin, peili petipuuhiin… Riettaat vinkit, jotka nostavat seksinne uudelle tasolle

Seksiä ulkosalla – uskallatko kokeilla?

Keskustele:

Oletteko rakastelleet julkisissa tai muuten jänskissä paikoissa?

Onko teillä kokemusta seksistä vedessä?

X