Ihmiset ja suhteet

Seksiä vai syntiä

Teksti: Anna.fi

Mitä tulee seksuaalisuuteen historia on täynnä idiotismia ja osa typeristä asenteista elää edelleen. Yhteiskunta ja kirkko ovat kontrolloineet yksilön seksuaalista ilmaisua kautta aikojen. Etenkin naisen seksuaalisuus on tuomittu ja sitä on pyritty hallitsemaan. Ei tarvitse kuin vilkaista internetin keskustelupalstoja niin huomaa että seksi on edelleen hurskastelun aihe.

Seksiä vai syntiä

Itsetyydytys on yhä eräille syntiä, puhumattakaan esiaviollisesta seksistä, homoudesta tai ihmisen sielun arkkivihollisesta pornosta. Jopa täällä on suurella intohimolla kirjoitettu kommentteja siitä mikä on väärin ja mikä on oikein. Keskustelu vajoaa usein ala-astetasoiseksi jänkkäykseksi, jossa keskustelijat huutelevat vallihautojensa takaa mantraansa kuulematta lainkaan toista osapuolta. Surullista.

Kuva: Nina MerikallioVoisiko kuitenkin olla niin, että seksi on vain seksiä eikä syntiä? Eikö jokaisen tulisi saada elää ja nauttia kuten itse haluaa? Minua kummastuttaa kuinka mikään mikä tapahtuu vapaaehtoisten aikuisten välillä voisi olla sopimatonta tai syntiä. Kun kaikki seksiin osallistuvat nauttivat, ei pelisääntöjä ole. Kyse on vain makuasioista, joita on tahditonta moralisoida. Minun puolestani kukin saa vapaasti valita kuinka aikansa viettää. Jos joku haluaa harrastaa seksiä vain lisääntymistarkoituksessa lakanaan leikatun aukon läpi niin siitä vaan. Yhtäläisellä oikeudella jonkun toisen tulee voida tilata pieruelokuva Saksasta ja masturboida sitä katsellen ilman syyllistystä. Jos ei vahingoita ketään ei ole mitään syytä hävetä fetissejään tai toimintamallejaan. Toivottelenkin siis talven pimeisiin iltoihin jokaiselle iloista tutkimusmatkailua omiin nautintoihinsa!

P.s.  Jos kuitenkin olette sitä mieltä että ehkä ei pitäisi kuunnella allekirjoittanutta, joka kuitenkin on vain joutavanpäiväinen kirkkoon kuulumaton tytön heitukka, niin tässäpä vaihtoehtoinen toimintamalli, jonka sain sähköpostitse:

”Oletko miettinyt että kerran seisot yksin Jumalan kasvojen edessäkaikesta mitä olet täällä tehnyt ja muita innostanut näihin inhottaviin synteihin. Toivon, että käännyt ja hylkäät kaikki nämä pimeyden bisnekset ja otat Jeesuksen sydämeesi.

Seksi kuuluu vain avoilittoon koskapa Jumala on ihmisen luonut. Kaikki muu sen ulkopuolella on syntiä, ei ole Rakel minun keksintö vaan suoraan Jumalan. Niinhän itsekin elin ennenkuin tulin uskoon ja tajusin ett sellainen on väärin Raamatun Sanan mukaan ja omatuntokin puhui siitä minulle! Rukoilen puolestasi!

toivoo Kristitty perheenisä Jyväskylästä”

(Lainaus on alkuperäisessä kirjoitusasussa virheineen.)

Teksti: Rakel Liekki

X