Ihmiset ja suhteet

Seksikirja

Teksti: Anna.fi
Seksikirja, Suzi Godson
WSOY, 2003
Seksikirja
Tämä teos on tiukka tietopaketti siitä, kuinka ihmiskeho voi nauttia kumppanin kanssa, yksin tai vaikkapa seksilelujen seurassa. Kirjassa on esitelty varsin seikkaperäisesti ihmisruumis molemmilta sukupuolilta. Teos perehdyttää sooloseksin saloihin ja eri tapoihin harrastaa seksiä parin kanssa. Esiin vedetään niin fantasiat, porno, fetissit kuin extremelajitkin. Teoksessa ei unohdeta myöskään ehkäisyn monia vaihtoehtoja tai seksilelujen kirjavaa kaartia. Teoksessa paneudutaan niin ikään seksuaaliterveyden tärkeisiin kysymyksiin.
Plussat Kirjassa on käsitelty aiheet laidasta laitaan. Tiedonjanon pystyy sammuttamaan kaiketi tiedonhaluisinkin lukija. Aiheet on käsitelty melko lyhyesti ja ytimekkäästi. Käy hyvin selailuteoksesta. Mukavina kevennyksinä faktojen ja historiikin ohessa ovat erimaalaisten ihmisten kommentit jokaiseen aiheeseen liittyen.
Miinukset Kirjan kuvitus on varsin räikeää. Kaikki kuvat teoksessa ovat piirroksia ja usein lähinnä symboliikkaa aiheiden tiimoilta. Ei välttämättä vakuuta.
Kenelle sopii Nuorille, keski-ikäisille, sinkuille, lapsiperheille, lapsettomille, eri tavoin seksuaalisesti suuntautuneille, yksinäisille, sairaille eli kaikille meille seksuaalisille olennoille.
Sitaatti ”Tytöt ovat eri maata. Naisten kiihottumiskokemukset vaihtelevat yksilöllisesti ja saattavat muuttua eri elämänvaiheissa ja jopa kukauden mittaan. Naisen on ehkä oltava seksuaalisesti vastaanottavaisessa mielentilassa, ennen kuin hän kiihottuu fyysisesti.”
Seksikirja/WSOY Seksikirja/WSOY

 

X