Ihmiset ja suhteet

Seksin ostajien stereotyypit osa 2

Teksti:
Anna.fi
Asiakkaista

Asiakasluonnehdinnat jatkuvat.

Yksinäinen mies elää yksin. Hän on saattanut kokea avioeron ja pitää lasten kuvia kirjahyllyssä, tai on ollut yksin jo vuosikymmeniä. Naisesta ei kodissa ole joka tapauksessa jälkeäkään.

Yksinäisen miehen kodista näkee heti, että se on poikamiesasunto. Joko epäsiisteyttä pitsalaatikoineen ja lattialle viskattuine sukkineen tai sitten yli-inhimillistä järjestystä ja täydellistä pölyttömyyttä (mikä on minusta aina vähän pelottavaa).

Yksinäisen miehen asunnon huonekalut on valittu käytännöllisin eikä esteettisin perustein. Yleensä netissä tapaamisia sopivien miesten kodeissa tietokone on sijoitettu tärkeälle paikalle, kuin alttariksi. Sitä ympäröivät kotiteatterisarjan isot kaiuttimet. Kirjahyllyssä on dvd-kokoelmia ja cd-levyjä, ei kirjoja.

Yksinäinen mies tahtoo jutella ja paljon. Hän tahtoo silittää minua ja tahtoo itseään silitettävän. Hän kaipaa lapsiaan, joskus myös entistä vaimoaan. Joskus hän tahtoo kertoa miten päivä töissä on mennyt, mitä stressaavia projekteja heillä on käynnissä. (Hinnoitteluni rajaa työttömät ulos, kaikki asiakkaani ovat olleet työssäkäyviä tai hyvätuloisista duuneista eläkkeellä.)

Hän tekee vaativaa työtä, harva ymmärtää häntä, hän tahtoo hellyyttä ja anaaliseksiä. Ilta ja yö yksinäisen miehen kanssa jättää minuun surullisen olon. En yleensä tapaa yksinäistä miestä uudelleen vaikka he pyytäisivätkin.

Pelimiehet ovat asiakasryhmästäni mukavin. Pelimieheni ovat yleensä nuoria (tässä tapauksessa nuori tarkoittaa alle 40-vuotiasta). Pelimies on oikeutetun itsevarma, hyvännäköinen ja menestyvä. Yleensä näillä on myös isoimmat kyrvät – tiedä sitten mitä se on saanut näiden miesten itsetunnolle aikaan. Ilmeisesti hyvää.

Pelimiehet ovat  hyväkroppaisia, sivistyneitä ja mukavannäköisiä, siis sellaisia, joiden kanssa saattaisin siviilissä lähteä vaikka treffeille. Nämä harrastavat urheilua ja käyvät parturissa usein, monet sheivaavat alapäätäänkin. He käyttävät kalliita boksereita ja näyttävät tyylikkäiltä kaiken aikaa.

Nämä miehet ovat erittäin hyvin toimeentulevia. Sen näkee mistä tahansa: uusimmista automalleista, nahkaverhoilluista penkeistä, komikerroksisista omakotitaloista, design-huonekaluista. Heille ei tuota pienintäkään vaikeutta ostaa minua koko yöksi. Pelimiehet ovat yhtä usein perheellisiä kuin sinkkujakin.

Pelimies on siisti ja tuoksuu hyvältä. Hänellä on hyvä maku tuoksujen suhteen. Hän tarjoaa minulle drinkin: viiniä tai kuoharia tai joskus jopa shampanjaa, ehkä pientä syötävääkin. Pelimies maksaa purnaamatta ja oma-aloitteisesti heti tapaamisen alussa. Pelimies ei halua erikoisuuksia vaan pitkään ja antaumuksella jokapäin. Pelimies tietää mitä haluaa ja se tekee asioista helppoja. Hän asettelee minut kuten haluaa, antaa selviä ohjeita ja kehuu ulkonäköäni.

Urheilulliset pelimiehet jaksavat uskomattoman pitkään ja haluavat paljon asentovariaatioita. Näistä keikoista saa hyvin hilloa, mutta saa sen eteen kyllä jumpatakin.

Laura

Lue Seksinostajien stereotyypit osa 1

X