Ihmiset ja suhteet

Suhteet ja seksi

Teksti: Anna.fi
Suhteet ja seksi, Katerina Janouch
Otava
Suhteet ja seksi
Ruotsin tunnetuin seksi- ja parisuheasiantuntija Katerina Janouch vastaa ennakkoluulottomasti ja avaramielisesti kymmeniin kysymyksiin, jotka avaavat parisuhekärhämien ja tunnesotkujen patoja. Kirja etenee kysymys-vastaus-muotoisena. Käsiteltyä tulevat niin sydänsurut, uskottomuus kuin parisuhteen monet konfliktitilanteetkin. Teoksen lopussa on tiivis vinkkiosio, joka pureutuu olennaisimpien kysymyksissäkin sivuttujen aiheiden ytimeen.
Plussat Teoksen kysymykset ja vastaukset on jaettu selkeästi aiheryhmiin, eikä lukija ole millään lailla sidoksissa sivunumeroihin: teosta voi lukea sieltä täältä, oman kiinnostuksen mukaan. Mukana on paljon taavi ja tiina tavallisen elämää sivuavia kysymyksiä, jotka herättävät ajateltavaa. Vastaukset eivät ole ollenkaan aina ennalta arvattavissa, joten tämä pieni yllätysmomentti pirstää myös kummasti.
Miinukset Toisinaan vastaukset jättävät lievästi tyhjän olon, aivan kuin se kaipaisi jotakin lisää, avautuakseen kunnolla.
Kenelle sopii Niille, jotka lukevat aikakauslehdistä lehdistä yleensäkin seksologien kysy-vastaa-palstoja. Niille, jotka ovat aina kuvitelleet, ettei heillä ole mitään mietintämyssyn alla seksistä saati sitten suhteista – teos saattaa nimittäin yllättää paatuneimmatkin!
Sitaatti ”Olen sinkkutyttö ja ensimmäisestä orgasmistani on kohta vuosi. Kiitos kuuluu vasta hankkimalleni ”rabbitille”. Sen jälkeen olen saanut hyvin helposti orgasmin tällä leikkikalulla. Miksen sitten saa orgasmia tavallisella tavalla?”
X