seksiasennot
Päivitä seksiasennot uudelle tasolle – helposti ja hauskasti!
Seksielämä

Suosikkiasentojen uudet versiot – päivitä seksiasennot uudelle tasolle

Testaa parannellut versiot seksiasentojen kestoklassikoista. Voi olla, ettette malta lopettaa, ennen kuin olette kokeilleet näitä kaikkia.
Teksti: Anna Nummisto Kuvat: iStock

Lähetyssaarnaaja, lusikka ja doggy style ovat makuuhuoneen kestosuosikkeja, koska ne ovat helppoja ja toimivia. Extrakipinää kaipaaville päivitimme tutut seksiasennot tasolle, joka tuo mukavasti lisää loimua lakanoihin.

Päivitetyt ja parannellut suosikkiasennot nousevat takuulla edeltäjiensä veroisiksi klassikoiksi, sillä ne ovat edelleen helppoja, mutta kaksin verroin nautinnollisempia.

Vanha suosikki: lähetyssaarnaaja

Uusi versio: Vanha ykkössuosikki saa kirjaimellisesti uutta tuntumaa varsin vaatimattomilla muutoksilla. Nosta jalat miehen olkapäille, jolloin peniksen tulokulma muuttuu juuri sen verran ratkaisevasti, että se saa kummatkin hyrräämään onnesta. Lisästimulaatiota g-pisteeseen saat asettamalla tyynyn lantion alle, jolloin mies pääsee työntymään vielä hieman syvemmälle.

Toinen vaihtoehto on kietoa jalat kumppanin ympärille. Niin sanotussa sammakko-asennossa naisen kantapäät asettuvat suunnilleen miehen pakaroiden kohdalle. Tässä asennossa miehen liikkuminen ei ole kovin rivakkaa, mutta hänen häpyluunsa hieroo klitoristasi sitäkin suloisemmin.

Vanha suosikki: takaapäin

Uusi versio: Doggy style on yksi kaikkien aikojen suosituimmista asennoista. Ykköspaikan salaisuus lienee siinä, että tässä asennossa mies pääsee työntymään hyvin syvälle ja pystyy stimuloimaan myös emättimen perällä olevaa, harvemmin huomiota saavaa, g-pistettä. Vanha suosikki saa uutta lisäpotkua isosta ja tukevasta tyynystä. Nouse polviseisontaan, aseta tyyny jalkojesi väliin ja anna miehen työntyä sisääsi takaapäin. Paina häpyä tyynyä vasten ja hiero itsesi kliimaksiin.

Vanha suosikki: kyljellään

Uusi versio: Asento, jossa makaatte kasvokkain, on erityisen intiimi , sillä voitte seksin aikana katsoa toisianne silmiin ja suudella. Tuunaa lemppariasento parilla jalanheilautuksella. Nosta toinen jalka miehen lantion yli, jolloin hän voi kääntää itseään lähemmäs sinua ja kietoa alemman jalkansa sinun alemman jalkasi ympärille. Jalkasi lantion päällä ja miehen jalka oman reitesi ympärillä tekee asennosta tukevamman. Tässä versiossa myös miehen yläreisi painautuu nautinnollisesti häpyäsi vasten.

Toisessa versiossa mies makaa kyljellään ja nainen selällään. Nosta molemmat jalat miehen reiden yli, tavallaan kuin istuisit hänen sylissään. Tässä asennossa mies pääsee työntymään syvemmälle ja penis osuu paremmin g-pisteeseesi. Asento ei koettele kummankaan kuntoa, joten jos laukeaminen vie enemmän aikaa, se ei haittaa.

Vanha suosikki: suuseksiä selällään

Uusi versio: Yksi naisten mielestä parhaimmista asennoista saada suuseksiä on maata selällään jalat koukussa. Tässä asennossa saava osapuoli voi rentoutua täysin, sekä myötäillä lantiolla kielen liikkeitä. Myös hyväilyn voimakkuutta on helppo kontrolloida itse.

Uutta puhtia oraaliseksi saa antavan osapuolen asennon muutoksesta. Kokeilkaa seuraavalla kerralla suuseksiä niin, että saava osapuoli makaa aivan sängyn reunalla, jolloin antava osapuoli voi joko istua lattialla tai olla polviseisonnassa sängyn reunaa vasten. Tämä asento on niskaystävällinen, eikä rasita antavan osapuolen voimia. Mitä se sitten tarkoittaa? Pidempää nautintoa tietenkin!

Vanha suosikki: lusikka

Uusi versio: Lusikka on monen naisen mieleen, sillä tässä asennossa penis hieroo g-pistettä nautinnollisesti samalla kun miehen kädet jäävät näppärästi vapaaksi hyväilemään rintoja ja klitorista. Täydellinen asento, mutta pienellä muutoksella tästä tehdään vieläkin parempi! Asetu siis kyljellesi siten, että mies makaa takansi. Hän työntyy sisääsi kulmasta, jossa penis ei niinkään ulotu kovin syvälle, mutta se hieroo emättimen seinämiä (ja g-pistettä) sitäkin nautinnollisemmin!

Asento on etenkin läheisyyttä ja hyväilyjä rakastavan parin mieleen. Tässä asennossa on mukava nauttia sylityksin laukeamisen jälkihehkusta.

Vanha suosikki: cowgirl väärinpäin

Uusi versio: Asento, jossa istutaan väärin päin kasvot miehen varpaita kohti, on erityisen nautinnollinen naiselle, sillä tässä kulmassa penis osuu herkullisesti emättimen takaseinämään. Miehet taas yleensä nauttivat tästä asennosta sen vaihtelevien näköalojen ansiosta.

Paranneltu versio syntyy muuttamalla jalkojesi asentoa. Sen sijaan, että istuisit jalat harallaan, kuin hevosen selässä, pidä jalat yhdessä miehen jalkojen päällä. Säilyttääksesi tasapainon nojaa hieman taaksepäin ja ota käsillä tukea patjasta tai lattiasta. Yhteen painetut jalat saavat emättimen tuntumaan tiukemmalta, mikä lisää molempien nautintoa. Tämä asento yhdistettynä klitoriksen ja rintojen stimulointiin takaavat taivaallisen orgasmin kummallekin!

Lähteet: The Sun, Cosmopolitan, MensHealth, Bustle

Lue myös:

Tekeekö mielesi rietasta vai hellää seksiä? Parhaat seksiasennot eri tunnelmiin

Mitä jos kokeilisit alkukantaista seksiä pöydällä? Kottikärryt, v-asento, kobra ja muut villit seksiasennot

Kuningatar, kärrynpyörä, valtaistuin… 11 hekumallista seksiasentoa suuseksiä rakastaville

X