Ihmiset ja suhteet

Suuteluvinkit – Näin saat miehen kuumaksi!

Teksti: Anna.fi

Oletpa sitten kokenut konkari tai aloittelija, näiden vinkkien avulla suutelet ja hyväilet miestä niin, että häneltä menee jalat alta! Kuuma suutelu johtaa kuumaa esileikkiin: kiihkeä suuteleminen kun on jo saanut hänet ja sinut himosta sekaisin!

Suutele mies kuumaksi

Kehonkielellä on suutelemisessa suuri rooli. Jos olet hermostunut ja vetäydyt kuoreesi, mieskään ei tiedä, mitä pitäisi tehdä. Jos puolestaan  otat tilanteen haltuun, osoitat samalla, mitä tunnet häntä kohtaan. Näin hänkään ei tunne turhia paineita. Jo muutama perusniksi takaa kuuman tuokion: suutele, silittele ja härnää. Kokeile vinkkejä ja nauti huikeasta lopputuloksesta!

Istu hänen syliinsä

Paras asento huikeaan suutelemiseen on, että istut hänen syliinsä hajareisin, olipa paikkana sitten sohva, sänky tai auto. Tässä seksikäässä asennossa nostat itsesi kiistatta tilanteen herraksi. Samalla sinusta vapautuu suuri määrä naisenergiaa, ja annat ymmärtää, että luvassa on todella kuumia hetkiä! Rohkea asento myös osoittaa, ettet ole hermostunut tai pelokas. Jos et ole varma, miten hyppäisit luontevasti hänen syliinsä, työnnä häntä käsilläsi taaksepäin ja nojaudu häntä kohti. Tämän jälkeen hän todennäköisesti jo vetääkin sinut syliinsä.

Leiki hänen hiuksillaan

Kun olette suutelemassa ensimmäistä kertaa, katso häntä silmiin ja kosketa kevyesti hänen hiuksiaan: useimmat miehet rakastavat tätä! Kiedo hänen hiuksiaan kätesi ympäri, leikittele niillä… Koska pää on yksi miehen herkimpiä alueita, saat hänen hiuksiaan koskettelemalla aikaan väristyksiä hänen koko vartalossaan! Pidä miehen hiuksilla leikkittely mielessäsi myös rakastelun aikana.

Hyväile hänen niskaa

Miehet syttyvät siitä, että heidän niskaa kosketetaan tai kun vedät häntä niskasta itseäsi kohti. Suutelemisen sijaan voit välillä ohjata hänen päänsä rintakehällesi ja liikuttaa käsiäsi hänen niskallaan. Suuteleminen ja hyväily ovat harmoniassa keskenään, joten kumpaakin kannattaa ylläpitää myös seksin aikana.

Kuiskaa hänen korvaansa

Monet naiset eivät koe omakseen tuhmuuksien kuiskuttamista miehen korvaan, mutta tätä kannattaa rohkeasti kokeilla! Suutele ensin hänen niskaa ja korvia. Puraise häntä kevyesti kaulaan ja kuiskaa: Haluan sinua. Muuta sinun ei tarvitsekaan sanoa hän menee himosta sekaisin!

Pidä kätesi liikkeessä

Kun suutelette, vie kätesi myös hänen kaulansa alapuolelle. Näin voit kasvojen, niskan ja kaulan lisäksi koskettaa muitakin vartalon herkkiä kohtia. Voit pitää toista kättäsi hänen olkapäällään ja liikuttaa toista kättä hellästi edestakaisin hänen käsivarttaan pitkin. Voit myös pujottaa kätesi hänen paitansa alle selkäpuolelta voit hivellä häntä hellästi tai paina kyntesi hänen selkäänsä. Vie kätesi myös hänen rintansa päälle: miehen rintakehä jää usein suotta turhan vähälle huomiolle. Liikuta käsiäsi siten, ettei hän pysty arvaamaan, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Näin suutelet miehen kuumaksi

Härnää

Tämä on vinkeistä se kaikkein kuumin: kiusoittelu on äärimmäisen seksikästä, sillä se samalla korostaa naisellisuuttasi ja kiihottaa häntä suuresti. Ja kiihottuneen miehen katseleminen on myös varsin kiihottavaa naiselle! Puraise kevyesti hänen huultaan tai nojaudu häntä kohti suudellaksesi häntä, mutta peräänny viime hetkellä. Suutele häntä villisti, mutta nopeasti, ja vetäydy. Laita hänet ”jahtaamaan” sinua!

Ime hänen sormeaan

Vaikka ajatus tuntuisi koomiselta ja oudolta, temppu on kokeilemisen arvoinen! Ota kiinni hänen sormestaan, katso häntä suoraan silmiin ja ala imeä! Näin luot hänen mieleensä fantasian esileikistä ja kiihotat hänet kiehuvan kuumaksi!

Vaihtele tyyliä

Älä vierasta ajatusta, että vaihtelet asentoa ja suutelutyyliäsi. Yllätä hänet tekemällä myös odottamattomia asioita: suutele hänen korvaansa, kiedo jalkasi hänen ympärilleen… Suutele välillä palavan kiihkeästi, välillä herkästi ja tunteikkaasti.

Muista katsekontakti!

Silmien auki pitäminen suutelemisen aikana saattaa tuntua ajatuksena etäiseltä, mutta kun teet niin, katsekontakti lisää entisestään kuumuutta välillenne. Tehosta kokemusta lyhyillä, seksikkäillä vilkaisuilla suudelmien välissä.

Tarjoa silmänruokaa!

Kaikki tämä kiivas suutelu ja hyväily ovat varmasti saaneet hänet jo haluamaan sinua kuin hullu, mutta älä silti unohda hyödyntää koko vartalosi vetovoimaa! Liikuta vartaloasi, kun hän koskettaa sinua, ja kohota rintakehääsi häntä kohti. Miehet ovat hyvin visuaalisia olentoja, joten suudelmat ja vartalosi katseleminen tekee hänestä sulaa vahaa edessäsi!

Käytä hänen käsiään

Ota suutelemisen aikana kiinni hänen käsistään ja kuljeta niitä vartalollasi. Ohjaa hänet koskettamaan rintojasi ja reisiäsi – mutta vain hetkeksi. Tämähän on vain esimakua siitä, mitä on luvassa!

Lähde: allwomenstalk.com
Kuvat: colourbox.com

X