Ihmiset ja suhteet

Tällainen nainen on hyvä sängyssä – Sopivatko merkit sinuun?

Teksti: Anna.fi

Viekö hän jalat altasi, kun suutelette? Onko hän itsevarma ja antaa seksuaalisuutensa huokua ulospäin? Kokosimme juttuun merkkejä siitä, millainen nainen todennäköisimmin on loistava rakastajatar.

ihmissuhteet, seksi, naiset, sinkut, deittailu, parisuhteet, treffit

Kun punnitaan seikkoja, joiden pohjalta voi suuntaa antavasti ennakkoon arvioida henkilön sänkytaitoja, tärkeimpinä lähtökohtina ovat itsevarmuus ja kokemukset.

Itsevarmuus

Naisen hyvä tai huono itsetunto vaikuttaa suuresti siihen, millainen mies hänestä kiinnostuu. Samalla naisen itsevarmuus kertoo paljon myös siitä, millainen hän on sängyssä: itsevarma nainen uskaltaa rohkeasti kokeilla  – ja antaa myös seksikumppaninsa kokeilla – sängyssä erilaisia asioita.

Lahjakkaina rakastajattarina pidetyt naiset osaavat luoda seksuaalista ennakointia eli antaa toiminnallaan vihiä siitä, mitä saattaa olla luvassa. Ehkä hän aloittaa hellillä suudelmilla ja etenee rohkeampaan suuntaan joko asteittain tai yllättäen. Vuorovaikutus on parhaimmillaan niin kuumaa ja yllätyksellistä, että se saa miehen janoamaan lisää!

Kokemukset ja avoimuus

Kuten monet muutkin atleettiset taidot, sänkytaidot kehittyvät parhaiten harjoituksen ja kokemusten kautta: kokemukset ovat yksi seksitaitojen perusedellytys.

Helposti seksisuhteisiin tarttuvat naiset kerryttävät ehkä näitä kokemuksia eniten, muttei se yksistään automaattisesti ole lupaus erinomaisesta seksistä. Merkittävää sen sijaan on, onko henkilö avoin oppimaan kokemuksistaan ja kehittämään taitojaan.

Muista kuitenkin, että vaikka henkilö ilmentäisi yhtä tai useampaa esitellyistä merkeistä, ne ovat vain merkkejä. Siihen, onko seksi tietyn ihmisen kanssa hyvä vai huono kokemus, vaikuttaa oleellisesti myös lukuisat muut asiat, kuten se, millainen vuorovaikutus ja luottamus välillänne vallitsee.

Vaikkei seksi olisikaan ensimmäisellä kerralla tajunnanräjäyttävää, hanskoja ei kannata heittää heti tiskiin. Mitä enemmän opitte tuntemaan toisianne ja mitä läheisemmäksi tulette, sitä parempaa tulee olemaan myös seksi!

Lue myös:
Näistä merkeistä tunnistat, onko mies hyvä sängyssä

9 seksisalaisuutta, jotka sinun tulisi tietää
Näin opastat miestäsi antamaan parempaa suuseksiä
Riko seksirutiinit – 5 vinkkiä pitkään parisuhteeseen
Suuteluvinkit – Näin saat miehen kuumaksi
Uutta puhtia seksiin – Lue Ellien vinkit
Näin vältät nolot tilanteet sängyssä
Oletko huono sängyssä?

Lähteet: Askmen.com ja Menshealth.com
Kuvat: Colourbox.com

X