Pieni suriseva kiihotin saattaa mullistaa seksielämän.
Seksielämä

Tätä seksilelua kannattaa ehdottomasti kokeilla – 5 syytä

Oletko halunnut kokeilla seksileluja, muttet tiedä miten kumppanisi reagoi. Lue viisi hyvää syytä, miksi kannattaisi kokeilla klitoriskiihotinta.
Teksti: Anna Nummisto

Mikä on niin pieni, että se mahtuu kämmeneesi, mutta niin mahtava, että se voi pelastaa seksielämäsi? Jos perinteisen hieromasauvan hankinta tuntuu hämmentävältä, kokeile klitoriskiihotinta.

Se auttaa alkuun – hyvällä tavalla

Värisytin on varsinainen seksilelujen monitoimityökalu. Renkaan mallinen klitoriskiihotin pujotetaan peniksen varteen, mutta sitä voi käyttää myös masturbointiin kiepauttamalla renkaan sormien ympärille. Sauvamallissa klitorisvärisytin on vibraattorin päässä.

Klitoriskiihottimen etu on, että se jaksaa painaa töitä silloinkin kun kumppanisi sormet tai kieli ovat jo väsähtäneitä. Sinnikkyys palkitaan, sillä tutkimukset osoittavat, että mitä useammin nainen saa orgasmin, sitä helpommaksi sen saavuttaminen tulee. Eli mitä useammin treenaat, sitä nopeammin laukeat.

Se ei murra kenenkään egoa

Sormijänö, pikkukarhu, pupu ja perhonen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Siinä missä moni mies voi vastustella penistä muistuttavan vibraattorin mukaan ottamista petipuuhiin, klitoriskiihotin on kuin söpö lelu. Pikkuinen vibraattori on niin harmittoman näköinen, ettei se saa kumppania tuntemaan oloaan uhatuksi.

Se hoitaa homman

Klitorisorgasmin sanotaan toisinaan olevan jotenkin vähempiarvoinen emätinorgasmin rinnalla. Juttu on kuitenkin niin, että minkälainen orgasmi tahansa on parempi kuin ei orgasmia ollenkaan. Suurin osa naisista tarvitsee klitoriksen stimulointia saadakseen orgasmin, joten miksi keskittyä muuhun? Pieni värisytin peniksen juuressa tai sormenpäässä on tarkoitettu nimenomaan klitoriksen kiihottamiseen – orgasminsaantitarkoituksessa.

Se on helppo hankkia

Asioiminen seksikaupassa on nykyään ihana helppoa. Netin kautta kotiovelle saa tilattua vaikka minkälaisen paketin ja uudenlaisissa naisille suunnatuissa seksivälineliikkeissä shoppailee kuin missä tahansa muotiputiikissa. Poissa ovat mustat seinät ja suttuiset verhot. Pienen klitoriskiihottimen voi hankkia jopa hyvin varustellusta päivittäiskaupasta, samassa paketissa kondomien kanssa.

Se madaltaa kokeilukynnystä

Jotkut kokevat seksilelut kritiikkinä omia sänkytaitojaan kohtaan. Kumppani saattaa ajatella, että seksissä on jotain pielessä, jos petikaveri alkaa yhtäkkiä ehdottelemaan lisävarusteita. Mutta kun kumppani huomaa, miten paljon iloa lelusta on teille kummallekin, hän ei ehkä enää vastustele repertuaarin laajentamista muihin kokeiluihin.

 

Lähteet: Yahoo, Your Tango

Lue myös:

Opas seksikauppaostoksille – Näin valitset sinulle sopivan seksilelun

Seksilelut testissä – Lue, voittiko uutuus, halpa kestosuosikki vai kallis luksustuote!

Aikuisten lelut – Lue, mitkä ovat suomalaisten suosituimmat seksilelut!

X