Maailmanympärimatka makuuhuoneessa: Nämä ovat kuumimmat seksiasennot eri puolilla maailmaa
Miltä kuulostaisi makuuhuonematka vaikkapa Kanadaan?
Seksielämä

Tee kuuma maailmanympärimatka makuuhuoneessa – Nämä ovat eri maiden suosituimmat seksiasennot

Anna kansainvälisten tuulten puhaltaa makuuhuoneeseesi. Eri maiden kuumimpien seksiasentojen kokeilemiseen ei vaadita matkalippuja, passia tai lentokonetta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Women’s Health haastatteli seksiasiantuntijoita eri maista ympäri maailman ja otti selvää, mitkä ovat eri maiden suosituimmat seksiasennot – ja miksi. Heittäydy nautinnon matkaan!

Laukkaava hevonen on puolalaisten suosikki

Näin teette sen: Mies istuu tuolille jalat kevyesti auki. Laskeudu miehen päälle kasvot tätä päin, jalat levällään. Mies voi pitää kiinni vyötäröltäsi ja sinä voit asettaa kätesi miehen olkapäille, jotta pysyt hyvässä tasapainossa.

Tämän takia asento on maassa niin suosittu: Puolan kulttuuri on hyvin perinteinen, mutta puolalaiset ovat silti avoimia uusille kokemuksille lakanoiden välissä. Laukkaava hevonen onkin mainio esimerkki asennosta, jossa on vapaus kokeilla erilaisia versioita. Nainen voi pitää jalkojaan ilmassa ja antaa lantion tehdä ympyrää tai keinahdella eteen ja taakse. Vaihtoehtoisesti nainen voi pitää jalkoja tukevasti lattiassa, jolloin hän pystyy nostamaan lantiotaan ja liikkumaan paremmin ylös ja alas miehen sylissä.

Amazon on asento brasilialaisten mieleen

Näin teette sen: Mies makaa selällään sängyllä ja nainen nousee hänen päälleen ratsastusasentoon. Nainen nojaa hieman eteenpäin ja voi laskea kätensä miehen olkapäille tai rinnalle. Mies koukistaa polvensa naisen kylkiin.

Tämän takia asento on maassa niin suosittu: Brasilialla on hyvin uskonnollinen ja konservatiivinen tausta, joten monet brasilialaiset ovat oppineet, että seksin harrastaminen on väärin. Viime aikoina maassa on kuitenkin alettu päästää irti tästä ajatuksesta ja naiset ovat alkaneet keskittyä entistä enemmän omaan nautintoonsa. Tässä asennossa mies ei voi liikkua paljon, joten naisella on kaikki valta hallita liikkeiden syvyyttä, nopeutta ja suuntaa. Nainen voi myös pitää kiinni miehen polvista, jolloin miehen kädet voivat vaeltaa naisen kehoa pitkin tai hyväillä naisen klitorista.

Belgialaiset luottavat tuunattuun lähetyssaarnaajaan

Näin teette sen: Nainen makaa selällään jalat auki ja mies asettuu naisen päälle kasvot naiseen päin. Mies laskee kämmenensä naisen ylävartalon sivuille. Mutta nyt pieni muutos perinteiseen lähetyssaarnaajaan! Lähelle naisen kasvoja nojautumisen sijaan mies pitää kädet suorana ja nojautuu niihin, jolloin hänen ylävartalonsa on hieman tavallista kauempana naisesta.

Tämän takia asento on maassa niin suosittu: Belgialaiset ovat melkoisia romantikkoja! Lähetyssaarnaaja tarjoilee useita erilaisia tuntemuksia. Siinä ollaan toista lähellä, voidaan luoda katsekontakti ja myös suudella seksin aikana. Sen takia lähetyssaarnaaja on loistava asento tuomaan seksiin intohimoa, hellyyttä ja aistillisuutta. Kun mies kannattelee itseään käsiensä varassa, saa kumpikin hieman enemmän hengitystilaa – ja nainen pääsee ihailemaan miehen lihaksia.

Makaava koira on australialaisten valinta

Näin teette sen: Nainen asettuu mahalleen makaamaan ja avaa jalkansa. Mies asettuu naisen päälle ja tulee naisen sisään takaapäin.

Tämän takia asento on maassa niin suosittu: Australian perinteisiin kuuluu vahva miehisyys. Tasa-arvo on kuitenkin koko ajan nousemassa vallitsevaksi aatteeksi. Makaava koira -asennossa yhdistyvät koira-asennon eläimellinen, villi seksi, jossa mies vie, ja lusikka-asennon hellyys ja aistillisuus.

Koira-asento seisten saa kanadalaiset liekkeihin

Näin teette sen: Nainen seisoo edessä ja mies takana kasvot samaan suuntaan. Nainen kumartuu hieman, jotta mies pääsee tulemaan hänen sisäänsä takaapäin.

Tämän takia asento on maassa niin suosittu: Kanadalaiset rakastavat ulkoilmaa – jopa niin paljon, että myös seksiä harrastetaan mieluusti luonnon helmassa. Aivan kuten perinteinen koira-asento, myös kanadalaisten suosikkiasento tarjoilee loistavat kulmat g-pisteen stimuloimiselle. Seisomisasento on kuitenkin kätevä ulkoilmassa, kun ei tarvitse pelätä likaantumista, jalkaa pitkin vipeltäviä ötököitä tai myrkkykasveissa kieriskelemistä.

Lähde: Women’s Health

Lue myös:

10 huikeaa seksiasentoa! Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla

Näin löydät g-pisteen – 6 parasta asentoa

Asentohoroskooppi – Lue, mikä seksiasento sopii sinun horoskooppimerkillesi

X