Seksielämä

Tee miehestäsi suuseksin mestari – 6 vinkkiä tajunnan räjäyttävään oraaliseksiin

Suuseksi on ihanaa, jos sen antaja tietää, mitä on tekemässä. Miehet ovat itse usein innokkaita suuseksin vastaanottajia, mutta antajina heitä täytyy hieman ohjata oikeaan suuntaan – egoa murskaamatta.

Teksti:
Anna Nummisto
Kuvat:
Colourbox

Suuseksi on ihanaa, jos sen antaja tietää, mitä on tekemässä. Miehet ovat itse usein innokkaita suuseksin vastaanottajia, mutta antajina heitä täytyy hieman ohjata oikeaan suuntaan – egoa murskaamatta.

1. Älkää kiirehtikö

Miehen mielikuvissa täydellinen seksikohtaus on kiihkeää vaatteiden repimistä ja rajua kourimista. Naisen silmissä sama kohtaus näyttää lähinnä kivuliaalta.

Nainen pystyy harvemmin nauttimaan suuseksistä, ellei hän ole täysin rentoutunut. Turhan hätäinen eteneminen saa siis sinut vain kiemurtelemaan liian kovan kosketuksen alla.

Myös suuseksiin kuuluu esileikki. Nautit itse enemmän, kun saat miehesi ymmärtämään, että hänen täytyy ensin rauhassa keskittyä rintoihisi, kaulaasi, vatsaasi ja reisiisi, ennen kuin hän voi siirtyä jalkoväliisi.

Lue myös: Onko naisen seksuaalinen halu yhtä eläimellistä kuin miehen?

2. Kiinnittäkää huomiota asentoihinne

Suuseksin ergonomia saattaa olla yksi syy siihen, miksi miehet yrittävät hoitaa homman nopeasti hutiloiden ennen yhdyntään siirtymistä. Perinteinen asento, jossa nainen makaa selällään ja mies yrittää niska jumissa toimittaa asiaa jalkopäässä, ei ole hyvä kummallekaan.

Miehen täytyy voida mukavasti keskittyä suuseksin antamiseen. Asennon täytyy siis olla sellainen, jossa isompikin köriläs kykenee olemaan kauemmin, ilman pelkoa lihaskrampeista.

Kokeilkaa asentoa, jossa makaat sängyn reunalla niin, että pakarasi ovat aivan sängyn laidalla, ja mies on lattialla polvillaan. Voit säädellä korkeuttasi laittamalla tyynyjä takapuolesi alle. Sujauta tyyny myös miehesi polvien alle.

Lue myös: Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – Tästä eri seksiasennot tuntuvat miehistä

3. Levitä jalkojasi vähitellen

Klitoris on valtavan herkkä ja sen kimppuun hyökkääminen aiheuttaa enemmän kipua kuin nautintoa. Pyydä miestä ensin keskittymään reisiesi sisäpintaan ja lähestymään häpyäsi hitaasti kiusoitellen.

Hellät suudelmat ja rauhallinen painelu toimivat aluksi paremmin kuin terävät nuolaisut tai kielellä sohiminen. Käsien käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa.

Voit levittää jalkojasi pikkuhiljaa ja näin hillitä miestä rajoittamalla hänen toiminta-aluettaan. Kun lopuksi levität jalkasi äärimmilleen, miehellä on parhaimmat mahdollisuudet hyväillä sinua sekä suullaan että sormillaan.

Lue myös: Nämä asiat yhdistävät naisia, jotka saavat lähes aina orgasmin

4. Ottakaa seksilelut mukaan suuseksiin

Nainen saavuttaa orgasmin keskimäärin 20 minuutissa. Ei ole olemassa miestä (tai jos on, haluamme tietää hänestä!), joka pystyy värisyttämään kieltään lähes puoli tuntia keskeytyksettä.

Sormiin tai seksileluihin turvautuminen ei ole heikkoutta. Esittele asia miehellesi niin, että vibraattori ei ole osoitus hänen taitojensa puutteesta, vaan keino saada sinut vielä suurempaan hurmioon. Pyydä kumppaniasi hyväilemään vibraattorilla klitoristasi samalla, kun hän nuolee häpyhuuliasi.

Lue lisää: Kiinnostavatko seksivälineet?

5. Kerro miehelle, mistä juuri sinä nautit

Kärsivällisyys makuuhuoneessa ei ole miesten vahvuus. Siksi heidän on vaikea ymmärtää, että naiset nauttivat asteittain voimistuvasta, pitkäkestoisesta kosketuksesta. Koska tiedämme, mistä suurin osa miehistä saa inspiraationsa, on fiksua pyytää miestä ihan suoraan unohtamaan elokuvista tutut aakkosten piirtelyt tai jäätelön ahmimiset.

Toiset naiset pitävät ylös-alas suuntautuvista liikkeistä ja toiset sivuttaisista. On sinun vastuullasi opettaa kumppanillesi, mistä juuri sinä pidät.

6. Unohtakaa pelkkä orgasmin metsästäminen

Kun mies pääsee vauhtiin, on tärkeää, ettei hän lopeta ennen kuin annat luvan. Vaikka repisit lakanaa kappaleiksi, mies ei saa nostaa päätään kysyäkseen ”jatkanko vielä”. Sen jälkeen jatkaminen voi olla turhaa.

Naisen orgasmi voi todella olla noin pienestä kiinni, eikä ole ollenkaan mahdotonta, että lupaavan loppukirin jälkeen maali jää kuitenkin saavuttamatta. Onneksi orgasmin saaminen ei ole tärkeintä. Suuseksi ja kumppanin halu tuottaa nautintoa juuri sinulle voivat saada sinut hekuman huipulle ilman varsinaista loppuhuipennustakin.

Lue lisää:

Nuole, ime ja kiusaa – Näin annat täydellistä suuseksiä Viisi väitettä miehen orgasmista Koe voimakkaampi orgasmi – 7 täsmäliikettä parempaan seksiin

Lähteet: Cosmopolitan, Men’s Fitness, SheKnows

X