Ihmiset ja suhteet

Tuhmien puhuminen

Teksti: Rakel Liekki

rakelMinä pidän tuhmien puhumisesta ja kuuntelemisesta. Tuhmat jutut ovat helppo ja edullinen tapa piristää seksiä pitkässäkin parisuhteessa.

Tuhmiin puheisiin kun ei välttämättä tarvita välinehankintoja, valmistelua tai oppaita. Pelkkä mielikuvitus riittää. Aina ei tarvitse olla edes samassa paikassa, sillä etäälläkin olevan puolison voi tavoittaa tuhmalla puhelulla tai tekstiviestillä.

Valitettavasti läheskään kaikki ihmiset eivät koe tuhmien puhumista luontevana tai helppona, vaikka kuuntelijana olisi vain se oma kumppani. Monella tuntuu olevan vaikeaa keksiä, mitä sanoisi ja miten. Lohduttavaa kuitenkin on, että vaikeinta tuhmien puhumisessa on aloittaminen. Kun vauhtiin pääsee, jutut tulevat kuin itsestään.

Mielestäni paras vinkki tuhmien puhumiseen on, että tuhmien puheiden tulee olla todella härskejä. Mitä puheisiin tulee, rivous on kiihottavaa. Kaikkea mitä sanoo ei välttämättä tarvitse tehdä, mutta tuhmien puheiden tulee olla nimenomaan tuhmia. Älä siis yritä siistiä suutasi tai olla poliittisesti korrekti, kun puhut tuhmia. Kun esimerkiksi panet kumppaniasi yhdessä asennossa, kerro kuinka paljon haluaisit nussia häntä jossakin toisessa asennossa. Kun penetroit yhtä aukkoa, kerro miltä tuntuisi olla toisessa. Kerro kumppanillesi, miltä hän tuntuu ja miltä hän näyttää, kun harrastatte seksiä. Kerro kuinka fantasioit seksistä hänen kanssaan ulkona, hississä, suihkussa, toimistossa jne. Kerro kuinka kiihottava ja seksikäs hän on. Voit kertoa kumppanillesi, kuinka haluat sitoa hänet ja harrastaa anaaliseksiä, vaikket niin tekisikään. Kerro, että tiedät, että hän on tuhma ja salaa haluaisi sinun tekevän niin. Ole siis rohkeasti hävytön.

Jos et vinkeistäni huolimatta itse keksi mitään sanottavaa, voit lukea ääneen kumppanillesi vaikkapa pornolehtien eroottisia tarinoita. Suosittelen myös rohkeasti tutustumaan eroottiseen kirjallisuuteen. Kokeile esimerkiksi Juan Manuel de Pradan novellikokoelmaa Pimpit. Pimpit on yhtä aikaa hulvaton ja leikittelevä, mutta myös herkkä. Kerronta on suorasukaista, mutta silti runollista. Kirja sopii mainiosti juuri pariskunnille yhdessä ääneen luettavaksi.

Kuva: Juha Helminen

X