Ihmiset ja suhteet

Välineurheilua

Teksti: Rakel Liekki

rakelMinä pidän seksileluista. Vuosien varrella olen testannut lukuisia seksileluja sekä lehtiin että televisioon. Hyvä lelu voi piristää seksielämää merkittävästi. Huonolaatuinen tai käyttäjänsä tarkoituksiin sopimaton lelu taas pilaa tunnelman tehokkaasti. Kauppojen valikoimat ovat niin suuria että leluihin perehtymättömän kuluttajan voi olla vaikea valita itselleen sopivaa välinettä sauvameren velloessa silmien edessä. Lukijoiden pyynnöstä listaan nyt suosikkilelujeni top 5-listan.

Suosikkileluni top5:

1. Eros Bodyglide – Silikonipohjainen liukuvoide

Hyvä luisto on hyvän seksin kannalta olennaista. Etenkin leluja käytettäessä ja anaaliseksissä märempi on parempi. Eros Bodyglide on mielestäni markkinoiden paras ja riittoisin silikonipohjainen liukuvoide. Vain tippa ja luisto kestää tuntikausia! Tämä väritön liukuvoide tuoksuu ja maistuu siltä miltä liukkarin pitääkin eli ei miltään. Se ei myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.Tuote sopii yhteen lateksikondomeiden kanssa eli on hyvä valinta turvaseksiin. Se on pakattu helppokäyttöiseen pulloon, josta saa kiimastä täristessäkin otettua liukkaria äheltämättä minuuttitolkulla pullonkorkkia auki.

2. Silmänaamio

Silmänaamio on kaikille sopiva halpa piristysruiske jonka soveltamisessa käyttöön vain mielikuvitus on rajana. Naamion estäessä näkemisen muut aistit tuntuvat voimistuvan. Kosketat maistat ja haistat selkeämmin. Tuote tuo vaihtelua sekä esileikkiin että seksiaktiin. Suosittelen kokeilemaan silmänaamioita myös niin että molemmilla seksin osapuolilla on naamio silmillä. Sokkoleikkeihin voi myös yhdistää vaikkapa jääpaloilla leikittelyä.

3. Joy Factoryn käsikahleet – pehmustetut nahkakahleet 

Nahkaiset pehmustetut käsikahleet ovat kotimainen huipputuote, jonka hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Lähes jokaisen kotoa löytyy käsiraudat, mutta ne tuntuvat epämiellyttäviltä käsissä, ovat hankalia käyttää ja pahimmassa tapauksessa voivat aiheuttaa hermovaurioita. Seksileikeissä  pehmustetut käsikahleet ajavat saman asian tyylikkäämmin, turvallisemmin ja mukavammin. Kahleet ovat kestävät, helpot käyttää ja pysyvät paikoillaan, eivätkä aiheuta hiertymiä kovassakaan käytössä. Useimmilla naisilla säädettävällä kiristysmahdollisuudella varustetut kahleet sopivat ranteiden lisäksi myös nilkkoihin.

4. Florida Dolphin – vedenkestävä g-pistesauva vibraattorilla

Florida Dolphin on hyvä ja erittäin edullinen perussauva, joka on ilo sekä kylpyhuoneessa että sen ulkopuolella. Vedenkestävä delfiiniä muistuttava g-pistesauva on varustettu tehokkaalla kärkeen sijoitetulla vibraattorilla, jossa on portaaton säätö. Sauvan kaarevaan kärkeen sijoitettu vibraattori tekee g-pisteen hyväilyn helpoksi. Sauvan materiaali on erittäin miellyttävää ja taipuisaa jelly-silikonia. Sauvassa on myös kätevä rannelenkki josta sen saa roikkumaan vaikkapa suihkun seinälle.

5. Flipr Fingertoy – vedenkestävä klitoriskiihotin

Flipr Fingertoy on irrotettavalla munan muotoisella vibraattorilla varustettu vedenkestävä klitoriskiihotin. Tämä monikäyttöinen söpö lelu sopii koko vartalon hyväilyyn. Kohtuullisen tehokasta vibraattoria voi käyttää klitoriksen lisäksi vaikkapa peräaukon tai nännien kiihottamiseen. Sinisessä delfiiniä muistuttavassa vibramunan päälle sijoitettavassa pehmeässä ”silikonihupussa” on sormilenkki lelun käsittelyn helpottamiseksi. Tämän kiihottimen ehdoton etu muihin markkinoilla oleviin malleihin onkin juuri sormilenkki, joka helpottaa lelun käyttöä etenkin yhdynnän aikana. Sormilenkki on valmistettu samasta venyvästä silikonista kuin useimmat penisrenkaat ja venyy sen verran että mahtuu myös normaalikokoisen peniksen ympärille.

Kuva: Juha Helminen

X