Ihmiset ja suhteet

Varo! Nämä huonot tavat saattavat latistaa seksielämääsi

Teksti: Anna.fi

Oletko tullut ajatelleeksi, että saatat tietämättäsi tehdä haittaa seksielämällesi? Lue, millaisten asioiden tekemistä sinun kannattaa välttää.

Kukaan ei aloita uutta seurustelusuhdetta ajattelemalla, että muutaman vuoden päästä harrastamme seksiä vain erikoistapauksissa. Silti useimpina iltoina television katselu tuntuu houkuttelevammalta kuin toisen riisuminen. Seksielämä kulkee sykleissä. Välillä sitä on enemmän ja välillä vähemmän, mutta seksittömyyteen ei tarvitse alistua. Intohimon säilyttäminen saattaa olla näinkin helppoa.

1) Älä jätä WC:n ovea auki

Vaikka tunnetkin olosi rennoksi miehesi seurassa, mieti tarkkaan. Miehesi ei tarvitse nähdä sinua pöntöllä tai nyppimässä viiksikarvojasi. Ja jos pukeudut joka ilta epäimartelevaan flanelliyöpaitaan, miten luulet sen vaikuttavan seksielämäänne? Epäimarteleva mummoyöpaita saattaa saada sinut tuntemaan itsesi epäseksikkääksi. Jos et tunne olevasi haluttava, miehesikään ei välttämättä innostu.

2) Sano hyvästit pehmoleluille

Tarvitsette sängyn, jonka päälle miehesi haluaa heittää sinut. Jos selän alta kuuluu kesken petipuuhien hento ”miau”, se tuskin on omiaan herättämään haluja. Luo sängystänne sellainen paikka, jossa on mukava harrastaa seksiä.

3) Älä jätä televisiota auki

Sohvalla löhöily kullan kainalossa. Saatat miettiä, että mitä vikaa siinä muka on? No, ei mitään, mutta se ei välttämättä rohkaise seksiin. Jos istutte television edessä vierekkäin, ette ole kasvokkain, vaan emotionaalisesti kaukana toisistanne.

Italialaisen tutkimuksen mukaan parit, joilla on televisio makuuhuoneessa, harrastavat seksiä puolet vähemmän kuin sellaiset parit, joilla sitä ei ole. Television katselu makuuhuoneessa etäännyttää teitä toisistanne. Pyhittäkää makuuhuone sille tärkeimmälle puuhalle eli seksille.

4) Älä teeskentele

Kun mies on viettänyt puoli tuntia alakerrassasi ja venäyttänyt niskansa, sinusta tuntuu, että olisi helpompaa vain huijata orgasmi. Vaikka olet väsynyt ja stressaantunut, teeskentely ei anna mitään sinulle eikä kumppanillesi. Se vain etäännyttää teitä. Jos et olekaan sillä tuulella, sano se ääneen. Tai sitten voit hienovaraisesti kertoa miehellesi, mitä haluat hänen tekevän.

5) Älä puhu eksistä

Rehellisyys parisuhteessa ei tarkoita sitä, että sinun olisi kerrottava kaikista asioista yksityiskohtaisesti. Miehet haluavat ajatella, että juuri hän on se, joka antaa sinulle elämäsi parasta seksiä. Muista kokemuksista puhuminen saattaa tehdä hänestä epävarman. On paljon nautinnollisempaa harrastaa seksiä itsevarman miehen kanssa kuin sellaisen, joka vain koko ajan miettii, miten hän suoriutuu muihin kumppaneihisi verrattuna.

6) Älä muutu rakastajasta äidiksi

Vaikka oletkin äiti, sinulla on tarpeita – aivan kuten puolisollasikin. Vauvan tultua saatat ajatella, ettei sinulla ole energiaa muuhun. Tämä tarkoittaa usein sitä, ettei seksi enää kiinnosta. Muista, että seksi ei ole vain palvelus miehelle, vaan myös itsellesi. Ottakaa aikaa toisillenne myös vauva-aikana, se kannattaa.

7) Älä kohtele häntä samoin kuin ystäviäsi

Vaikka nautit shoppailusta ystäviesi kanssa, se ei tarkoita, että sinun olisi raahattava miehesi mukaan kauppaan. Onko sinulla ostosreissun jälkeen sellainen olo, että haluat repiä vaatteet hänen päältään?

Anna miehesi tarjota sinulle sitä, mitä ystäväsi eivät voi: seksuaalista nautintoa. Vaikka miehesi onkin paras ystäväsi, hänen ei tarvitse olla kanssasi joka hetki.

Lue myös:
Näin loihdit tylsästä seksistä tajunnanräjäyttävää
9 seksisalaisuutta, jotka sinun tulisi tietää

Lähde: All About You

X