Ihmiset ja suhteet

Viikko maksullisen naisen matkassa

Teksti: Anna.fi
HiplaustaMaanantai

Maanantaina ei ole koulua ja pidän kotipäivää. Aamulla pesen pyykkiä villasukat jalassa, hillun t-paidassa ilman rintaliivejä. Kuuntelen Kate Bushin uutta levyä, keitän kananmunia aamiaiseksi. Soitan hyvän  puhelun ystävälle, teen ison pannullisen tummaa kahvia ja poltan tupakkaa ikkunasta.

Iltapäivällä alan hoitaa työasioita. Deletoin ”harrastan rullaluistelua ja tykkään pop-musiikista, olisi kiva tutustua sinuun” -viestit. Ei minua kiinnosta tutustua keneenkään, hölmöt parat. Minusta deitti-ilmoitukseni on niin läpinäkyvää seksin kauppaamista, että on vaikea käsittää, että joku luulisi minun oikeasti etsivän poikaystävää. Mutta aina niitäkin löytyy. Joku moralisti on lukenut ilmoitukseni oikein ja vastannut siihen kirosanatulvalla, sanoo huoraksi ja käskee painua helvettiin palstalta. Deletoin viestin.

Vastaan pariinkymmeneen mailiin. Joidenkin kanssa on menossa jo seitsemäs asioistasopimismaili, se alkaa olla jo ihan liikaa. En jaksa säätä loputtomiin, vaan tahdon keikan joko syntyvän tai peruuntuvan kolmessa, neljässä viestissä. Vastaan muutamaan uuteen viestiin: poimin miesten vastauksista sanoja, joita liitän omaan vastaukseeni: annan mielikuvan siitä miten samankaltaisia olemme ja miten osaan pitää hänet varmasti kovin, kovin tyytyväisenä. Sovin huomiseksi yhden keikan koulupäivän jälkeen, paikka varmistettaisiin tekstaamalla. Tylsää, etten voi mennä suoraan asunnolle, niin minä yleensä teen. Muitakaan keikkoja ei ole huomiselle tarjolla, joten päätän suostua tähän järjestelyyn.

Tiistai

Tiistaina lähden koululle, on kaksi luentoa. Otan työkännykän mukaan äänettömänä, illan keikan tarkat speksit pitää sopia. Tekstaan asiakkaan kanssa lounastauon aikana, hän hakee minut parkkipaikalta metroaseman läheltä. Yrittää tinkiä hintaa, en anna periksi, sovimme keikan alkuperäisellä hinnalla.

Koulun jälkeen menen kotiin ja otan suihkun, sheivailen ja hajustan ja meikkaan ja pakkaan työlaukun. Päätän mennä tapaamiseen metrolla, on niin kaunis ilma, että tahdon nähdä vähän ulkoilmaa. Metrossa väsyneet ihmiset huojuvat kuin levä, minulla on paljon huulikiiltoa.

Parkkipaikalla ei ole ketään, kun menen sinne muutamaa minuuttia ennen sovittua aikaa. Odotan siellä hiton parkkipaikalla kaksikymmentä minuuttia. Miehen puhelin on suljettu, eikä häntä näy. Oharit. Vituttaa. Vituttaa turha valmistautuminen ja turha reissu ja yli kaksi tuntia hukattua aikaa. Vituttaa seisoskella parkkipaikalla sen näköisenä kuin olisi siellä jotain tekemistä. Vituttaa. Otan metron himaan. Kotona lisään miehen käyttämän puhelinnumeron ja mailiosoitteen ja nimen mustalle listalleni: näille yhteystiedoille en enää koskaan vastaisi. Otan uuden suihkun, pesen meikin, puen pyjaman, katson vähän aikaa telkkaria ja menen nukkumaan.

Keskiviikko

Keskiviikkona on yhden koulutekstin palautuspäivä. Kirjoitan iltapäivään asti ja mailaan sen. Välillä käyn lukemassa duunimailia ja sovin illaksi kaksi keikkaa, yhden tunnin pituisen ja yhden kolmen tunnin keikan. Eilinen ohari vituttaa edelleen niin paljon, että sovin kaksi keikkaa illalle vaikken yleensä tee niin: tänä iltana minä aion tienata.

Ensimmäisellä asiakkaalla on niin iso muna, etten saa siihen kondomia kunnolla päälle, mies laittaa kondomin itse ja seksi tekee melkein kipeää, onneksi laitoin kunnolla liukastusvoidetta. Asiakkaiden välillä juon kupin kahvia keskustassa. Vaikka toinen asiakas on helppo ja hyväkäytöksinen, kolme tuntia on pitkä aika ja minua alkaa väsyttää. Hymyilen loppuun asti. Olen kotona vasta puolenyön jälkeen, väsyttää, en jaksa käydä suihkussa.

NainenTorstai

Torstaina jätän aamuluennon väliin, olen liian poikki. Makaan sängyssä iltapäivään. Päätän pitää kokonaan vapaan päivän, menen illalla leffaan ja syön paljon irtokarkkia.

Perjantai

Perjantai on yleensä kiireinen duunipäivä. Teen aamusta kaksi tuntia kouluhommia, sen jälkeen käytän yli kolme tuntia mailien perkaamiseen. Joku urpo sanoo, että haluaa tavata minut kahvilassa: jos hän saa tapaamisen aikana erektion, hän ostaa tunnin aikaani. Jotain teekkarihuumoria ehkä? Toivottavasti. En vastaa.

Joku toinen haluaa minut koko yöksi kahden viikon päästä, kun vaimo ja lapset lähtevät silloin risteilylle. Sovimme tapaamisen ja hienon hinnan. Joku haluaa naida ilman kondomia, joku haluaa minun pukeutuvan tietyllä tavalla. Yhdelle olen pyynnöstä lähettänyt alastonkuvani (kasvot blurrattuina, tietenkin): hän haukkuu vartaloni ja peruu keikan. Toinen, jolle olen lähettänyt saman kuvan, haluaa tavata minut samana iltana. Keikkoja olisi tarjolla useampia. Päätän ottaa yhden kolmen tunnin keikan, joka on Espoossa omakotitaloalueella: todennäköisesti mukava ja asiallinen asiakas. Vaikka taksimatka kestää kauemmin kuin koskaan ennen, keikasta tulee yksi hauskimpiani. Kundi on nuori ja niin hyvännäköinen, että olisin voinut lähteä hänen mukaansa jostain baarista ilman rahaakin. Aika harvoin tulee tosin sellaista enää tehtyä, välillä kuitenkin.

Lauantai

Lauantaina päätän olla ottamatta duuneja vaikka kännykkä piippaa. Joku haluaisi suihinottoa autossa viidellä kympillä. Sanon sille, etten liiku kotoani kaksinumeroisella summalla, enkä tee töitä autossa. Mutta se vain vonkaa ja vonkaa, vaikken enää vastaa. Suljen puhelimen ja lähden ystävän kanssa kahville.

Sunnuntai

Sunnuntaina yritän aloittaa uutta opiskeluun liittyvää kirjoitusta, mutta laiskottaa. Katselen videoita, syön liikaa karkkia. Saan itseni näppikselle vasta illalla. Projekti pääsee alkuun, muttei paljon enempää. Ensi viikolla pitää keskittyä siihen kunnolla

Laura

Lue lisää Huoran päiväkirjasta!

X