Hyvinvointi

Tanssi kuten tähdet

Teksti: Anna.fi

MotivusMotivus Kuntokeskukset ovat toimineet uranuurtajana kuntokeskuksissa pidetyillä tanssillisilla tunneilla, joita on pidetty jo vuodesta 1998 lähtien. Motivuksissa on aina luotu uusia tuulia ja uskottu sellaisiin tunteihin, joille on helppo tulla. Mm. Tanssii Tähtien kanssa –ohjelmasta tutut Marko Keränen ja Mikko Ahti ovat pitäneet tunteja asiakkaiden iloksi. Jo toisen kerran  Motivuksen ohjaaja kilpailee Tanssii Tähtien kanssa –ohjelman finaalissa!

Kunto kohoaa kuin huomaamatta

Marko Keräsen mukaan viime vuoden Tanssii tähtien kanssa -ohjelma rohkaisi ihmisiä tanssillisille tunneille: ” Ihmiset uskalsivat selvästi helpommin rikkoa omia rajojaan ja tulivat kokeilemaan vähän haastavampiakin tunteja. Huomasin tämän selvästi vauhdikkaampia tunteja pitäessäni.”

Marko Keränen uskoo, että toinen ohjelmakausi innostaa edelleen ihmisiä liikkumaan ja tutustumaan tanssillisiin tunteihin. ”Ihmiset uskaltavat varmasti nyt viimeistään tulla liikkumaan. Viime vuonna vielä joku saattoi miettiä, että olisipa kiva lähteä tunneille. Nyt kynnys on entistä matalampi”, hän kertoo. Kysyttäessä tanssillisten tuntien suuren suosion syytä, löytyy kokeneelta ohjaajalta heti vastaus: ”Tunneilla on niin hauskaa, että ei aina edes tajua kuntoilevansa. Mikäs sen parempi, kuin että hauskaa pitäessä tulee samalla liikuttua!” 

Mikko Ahti on uusi kasvo tv:n katsojille, mutta tuttu monille liikunnan ystäville. Maajoukkuetason kilpatanssija Mikko Ahti on pitänyt Motivuksessa tunteja vuodesta 1998 lähtien. Mikko Ahti uskoo tämän vuoden ohjelman nostavan entistä suuremman innostuksen tanssillisia tunteja kohtaan. ”Keskustelu ja mediamyllytys ohjelman ympärillä on ollut niin suurta, että se kertoo kiinnostuksesta tanssia kohtaan.”, Ahti kertoo ja jatkaa: ”Tanssi on aivan mahtava liikuntamuoto, sillä siinä liikutaan kokonaisvaltaisesti iloisen musiikin tahdissa. Tunneilla jokainen kokee oppimisen riemua, ja ainakin tähän saakka hauskaa on riittänyt.”

Motivuksissa pidettävät tanssilliset tunnit sisältävät muun muassa salsaa, sambaa, rumbaa, bachataa, chachata, siis jokaiselle jotakin. Tunneilla käydään eri tanssien askelsarjoja ilman paria. Tanssillisia tunteja on aloittelijoista edistyneisiin, ikään tai kokoon katsomatta.

Kevään uutuudet

Tanssillisten tuntien määrä on kasvanut vuosi vuodelta ja tänäkin keväänä on tullut jälleen uusia lajeja, mm AfroPowerDance ja Motivus Afro. Afro -tunti on täydellinen yhdistelmä tanssia ja kuntoilua. Yksinkertaista koreografiaa ja suuria liikkeitä on helppoa seurata ja kunnon treenin saa samalla, kun tuntee tanssin ilon afrikkalais-inspiroidun musiikin tahdittamana. Tunteja pidetään Helsingissä ja Turussa.

Lisätietoa tanssillisista tunneista www.motivus.fi.

Tasokkainta liikuntaa aikuisille

Motivus Kuntokeskukset

Motivus

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa käytiin tiukka finaali upeine tansseineen. Voittajaksi tuli ylöisöäänestyksen jälkeen Mariko ja Aleksi. Voittiko oikea pari Tanssii tähtien kanssa -kilpailun?

Katso tilanne vastaamatta

X