Terveys

Unten mailla: Lisää unesta ja nukkumisesta

Teksti: Anna.fi

Kuluneen kahden viikon ajan olen pohtinut blogissani lepoon liittyviä aiheita. Nyt on aika laajentaa näkökulmaa ja haastaa mukaan muita hyvinvoinnista kirjoittavia bloggaajia.

Kirsikkapuu kukassa

Omat kirjoitukseni näyttävät hieman ironisesti kääntyneen koskemaan nukahtamista ja heräämistä. Onkin kai tähän mennessä jo ilmeistä muillekin kuin minulle, että herääminen on suurin (oikeastaan myös ainoa) nukkumiseen liittyvä ongelmani.

Että keskusteluun saataisiin lisää väriä, mielipiteitä ja kokemuksia, heitän pallon nyt eteenpäin. Seuraavan kahden viikon aikana unta ja nukkumista pohtivat omissa blogeissaan Laura, Tiia , Katja ja Jenny. Käykäähän tustumassa blogeihin!

Tempaus jatkuu blogeissa ensi maanantaista eteenpäin. Sitä odotellessa voit lukea, mitä unesta on aikaisemmin kirjoitettu Elleissä.

Ainakin, että

Unien näkemistä voi treenata, Tyynyn valintaan kannattaa panostaaStressistä johtuvaan unettomuuteen voi kokeilla kognitiivista uniterapiaaMyös orapihlajasta voi olla apua unettomuuteen, ja että itse asiassa unikin on työtä.

Tämän viestin myötä oma blogini siirtyy… no, nukkumaan. Kiitos teille kommenteistanne ja mielenkiinnostanne! Jään innolla odottamaan, millaista keskustelua unten maailma seuraavissa blogeissa herättää. Mistä sinä haluaisit lukea lisää?

Terkuin

Anne

 
 

X