Hyvinvointi

Urheile kauniisti

Teksti:
Anna.fi

Salillekin lähtiessä voi sipaista punaa poskiin väriä ripsiin. Liikkujalle sopivat luonnolliset värisävyt ja raikkaat tuoksut.

Liikuntaharrastusten ärsyttävä puoli on hervottomien jumppakassien raahaaminen. Niitä kun kuljetetaan usein työpaikan kautta saleille ja uimahalleihin. Ahkerat sporttaajat arvostavatkin pienikokoisia kosmetiikkatuotteita, joita varten ei tarvitse hankkia matkalaukkua.

Shampoot ja rasvat voi säilyttää pienissä, matkustamiseen tarkoitetuissa muovipulloissa ja -rasioissa. Niitä saa kaikista hyvin varustetuista tavarataloista. Yritä myös pärjätä mahdollisimman vähällä meikkiarsenaalilla. Hyvin valituilla ripsarilla ja huulikiillolla pärjäät niin urheilusuorituksessa kuin kotiin lähtiessäsikin. Suihkun jälkeen tukkaan mömmöä, hiukset kuivaksi salin föönillä – etkä tarvitse muuta.

Poimi Ellien vinkit!

Body Shopin vettähylkivä ripsari kestää hikoilun lenkkipolulla ja jumpassa. Waterproof Mascara, sävyjä musta ja ruskea, 7 ml, ovh 12,40 e.

Lumenen uutuus Berry Fun -huulikiilto antaa kiiltoa huulille hoitaen niitä samalla. Pitkäkestoinen kiilto, 15 eri värisävyä. Valitse sporttaamiseen luonnollinen nude tai suloinen pastelli. 6 ml, ovh 7,80.

Kokeile Adidaksen uutta suihkugeeliä, jonka mikrokiteet puhdistavat ihon ja poistavat samalla kuollutta solukkoa. Tuoksuna on raikkaan urheilullinen sitruscocktail.

Exfoliating Shower Scrub, 250 ml, ovh 2,99 €

Adidaksen pikkudödö mahtuu kätevästi jumppaajan kassiin. Intensive Antipersipantti Roll-on, 150 ml, ovh 2,99 €.

Teksti: Ellien toimitus / A4 Media Oy (28.4.2005)
Kuvat: Adidas, Lumene, The Body Shop

X