Ihmissuhteet

5 merkkiä, jotka paljastavat, että puolisosi on sinulle edelleen Se Oikea

Rakastaa, ei rakasta? Nämä merkit kertovat, etteivät ruuhkavuodet ole saaneet suhdettanne väljähtymään.
10.10.2016 Teksti: Anna Nummisto Kuvat: iStock

Katseletko joskus kumppaniasi ja mietit, että tuon saman tyypin kanssa on kuljettu yhteistä taivalta jo aika pitkään? Ehkäpä arki on onnistunut etäännyttämään teitä ja huomaat epäileväsi, onko rakkauden alkuhuumasta mitään jäljellä.

Pienet asiat kuitenkin paljastavat, että puolisosi on sinulle edelleen maailman tärkein ihminen. Löydätkö nämä merkit omasta suhteestasi?

1. Haluat häntä sängyssä

Pitkässä parisuhteessa tulee kausia, jolloin seksi ei maistu. Haluttomuutta aiheuttavat työstressi, perheenlisäys tai vaikkapa sairastelu. On kuitenkin eri asia, ovatko seksihalut kateissa kokonaan vai oletko vain lakannut himoitsemasta omaa kumppaniasi.

Jos kuivistakin kausista huolimatta puolisosi saa edelleen sukat pyörimään jaloissasi, ei välillä väljän oloisesta seksielämästä kannata stressata. Rakkaus ja intohimo eivät ole kokonaan kadonneet suhteestanne.

2. Hän saa sinut nauramaan

Parisuhteen säröillessä juuri ne pienet hassut jutut, joihin ensimmäisenä kumppanissasi ihastuit, saattavat yhtäkkiä ärsyttää sinua eniten. Suhteen alkuaikoina ajattelit, että hänen tapansa mussuttaa ruokaa on aika söpö – suhteen loppusuoralla porsastelu tekee sinut hulluksi.

Jos toisen hassut oikut ja tavat naurattavat sinua edelleen, todennäköisesti tunnet kumppaniasi kohtaan yhtä paljon rakkautta kuin suhteen alussakin.

3. Et näe muita miehiä

Vastarakastuneena et edes huomannut muita sinulle flirttailevia ihmisiä, sillä kaikki huomiosi keskittyi vain uuteen deittikumppaniisi. Jos kumppanisi pystyy edelleen vangitsemaan katseesi täpötäydessä ravintolassa, se on varma merkki, että suhteenne ei ole haalennut. Itseasiassa toisten huomio lähinnä ärsyttää sinua, sillä se vain häiritsee sinun ja puolisosi romanttista illanviettoa. Onneksi rakastuneesta olemuksestasi ei jää kenellekään epäselväksi, että olet paikalla vain omaa kultaasi varten.

4. Haluat sopia riidat

Rakkaus ei ole rikki, jos teille kummallekin on yhä tärkeää, mitä toinen ajattelee. Pitkät keskustelut ovat merkki hyvinvoivasta suhteesta. Jos puolisot eivät enää välitä toistensa mielipiteistä, suhde alkaa olla lopussa.

Rajutkaan riidat eivät kuitenkaan ole uhkana parisuhteelle, jos kummallakin osapuolella on edelleen halua sopia. Jos suhteessa on liikaa ongelmia, niiden ratkaisemiseksi ei enää jakseta tehdä mitään – ja ero alkaa tuntua väistämättömältä.

5. Suunnittelet yhteistä tulevaisuutta

Onko kumppanisi mielipiteillä sinulle edelleen merkitystä? Suunnitteletteko tulevaisuutta yhdessä, vai teetkö päätökset oman mielesi mukaan? Jos sinulle on itsestään selvää kysyä ensin puolisosi mielipidettä, ja vasta sitten tehdä päätöksiä tulevaisuudesta, voit olla huoletta. Yhteisen tulevaisuuden rakentaminen ei kävisi edes mielessäsi, jollet edelleen syvästi välittäisi kumppanistasi.

Lähteet: RedBook Mag, Your Tango, All Womens Talk

Lue myös:

Tuntuuko parisuhde väljähtäneeltä? Näin rakastut puolisoosi uudelleen

Etkö koskaan riitele kumppanisi kanssa? Nämä 5 yllättävää syytä voivat johtaa eroon

Mistä tietää, tuleeko parisuhde onnistumaan? Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Elina Tanskanen kertoo

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi