Ihmissuhteet 20.12.2016

8 merkkiä, jotka paljastavat, että sinulla on ihana anoppi

Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock
Pystytkö olemaan anoppisi kanssa oma itsesi, puhumaan myös vaikeista asioista ja pyytämään häneltä apua, kun sitä tarvitset? Mikäli vastaat kyllä, sinulla on todennäköisesti ihana anoppi.

Olet varmasti joskus kuullut kauhutarinoita anopeista. Etkö tunnista stereotyyppisistä tarinoista lainkaan omaa anoppiasi? Hyvä niin! Parhaimmillaan anoppi voi olla kuin varaäiti.

Nämä 8 merkkiä kielivät siitä, että anoppisi on lämminsydäminen, sinulle rakas ihminen:

1. Tunnet itsesi tärkeäksi hänen seurassaan

Ihanan anopin seura on parasta itsetunnon nostatusta. Hän on aidosti kiinnostunut ajatuksistasi ja mielipiteistäsi, mikä saa sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi ja kiinnostavaksi ihmiseksi. Siksi sinun ei tarvitse jännittää hänen seurassaan, vaan voit olla täysin oma itsesi.

2. Sinun ei tarvitse puolustella valintojasi hänelle

Huippuanoppi ei pyörittele silmiään tai lauo sarkastisia kommentteja esimerkiksi miniänsä tyylistä, kasvatusperiaatteista tai elämäntavoista. Hän kunnioittaa valintojasi, vaikka ei itse olisikaan kaikista asioista kanssasi täysin samaa mieltä. Voitte keskustella erilaisista mielipiteistänne ilman, että anoppi alkaa syytellä sinua.

3. Kritisoimisen sijaan hän suhtautuu sinuun lempeästi

Mahtava anoppi ei puhu sinusta pahaa selän takana kumppanillesi tai yhteisille tutuillenne. Hän ei myöskään kritisoi sinua jatkuvasti tai vertaile sinua kumppanisi aiempiin rakkauksiin. Hän suhtautuu sinuun ymmärtäväisesti ja lempeästi.

4. Häneen voi turvata, kun tarvitaan apua

Kun silloin tällöin tarvitsette apua lemmikin ulkoiluttamisessa tai lastenhoidossa, et epäröi kysyä anopilta apua. Rakas anoppi on halukas auttamaan aina, kun vain suinkin voi. Hän auttaa mielellään eikä riennä apuun vain omaa kuvaa kiillottaakseen.

5. Voit aina kysyä häneltä mielipidettä tai neuvoa

Monet anopit jaksavat neuvoa miniöitään jo liiaksi. Sen sijaan kaikista parhailta anopeilta saa milloin tahansa neuvoja – niitä kysyttäessä.

6. Hänen seurassaan muistat vahvuutesi

Vaikka anoppisi olisi hyvin erilainen kuin sinä, voitte tulla loistavasti juttuun. Mahtava anoppi arvostaa ihmisten erilaisia kykyjä ja ominaisuuksia sekä jaksaa kehua ja muistuttaa läheisiään heidän poikkeuksellisista lahjoistaan. Siksi hän on mitä paras kannustaja.

7. Anoppisi on mukana iloissa ja suruissa

Parhaimmillaan anoppi on loistava tuki ja kuuntelija, kuin varaäiti. Hän jaksaa aina iloita kanssasi ja tukea sinua surun hetkellä.

8. Hän on loistava äiti kumppanillesi

Suurenmoinen anoppi rakastaa lastaan eli kumppaniasi sekä tietää ja hyväksyy myös sen, että sinä rakastat häntä. Hän ei ole mustasukkainen lapsestaan, vaan haluaa tämän olevan onnellinen. Ihana anoppi myös tuntee lapsensa paljon pidemmältä ajalta kuin sinä. Siksi hän voi opettaa sinulle uutta kumppanistasi kertomalla esimerkiksi tämän lapsuuden tapahtumista ja merkityksellisistä hetkistä.

Lähteet: Grandparents, Romper, The Huffington Post, The Mutton Club, Theresa Thomas

Lue myös:

10 syytä, miksi olet erityisen onnekas, jos sinulla on isosisko

Nämä merkit paljastavat, että sinut on kasvattanut vahva nainen

Anoppi kuin äiti

Mummo ja vaari, pysykää ruodussa!

Sukulaiset voivat olla tukena tai haasteena

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi