Äiti-tytärtatuoinnit muistuttavat ikuisesta siteestä
Pelkkä kaunis kuva tai teksti ei välttämättä riitä – moni haluaa, että tatuoinnilla on jokin syvällisempi merkitys.
Ihmissuhteet

Äiti-tytärtatuoinnit muistuttavat kauniisti ikuisesta siteestä ja rakkaudesta

Äidin ja tyttären suhde on erityinen ja useimmiten täynnä kiintymystä, rakkautta ja kiitollisuutta. Yhä useammat äidit ja tyttäret juhlistavat tuota suhdetta ottamalla ihoonsa yhteiset tatuoinnit, jotka muistuttavat heidän välillään vallitsevasta ikuisesta siteestä. Katso upeat kuvat!
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Oletko äidin tyttö ja haaveillut tatuoinnista, jolla on sinulle erityinen merkitys? Äiti-tytärtatuoinnin hankkiminen voisi olla sinullekin osuva tapa kunnioittaa teille kummallekin tärkeää suhdetta. Äiti-tytärtatuoinneista on tullut kaunis ilmiö, jolla äidit ja tyttäret haluavat vaalia yhteenkuuluvuuttaan.

Kokosimme yhteen upeita esimerkkejä äiti-tytärtatuoinneista.

Samanlaiset tatuoinnit

Monet äidit ja tyttäret muistuttavat rutkasti toisiaan – ja samankaltaisuutta voi vielä korostaa samanlaisilla tai samankaltaisilla tatuoinneilla. Klassisimpia äiti-tytärtatuointeja lienevät sydämet ja äärettömyyden symbolit. Myös eläintatuoinnit ovat suosittuja: tyttären nilkkaan saatetaan tatuoida esimerkiksi kissaemo symboloimaan äitiä ja äidin nilkkaan taas kissanpentu symboloimaan tytärtä.

Jotain henkilökohtaista toisesta

Tallentaisitteko ihoonne vaikkapa toistenne sormenjäljet tai sydänkäyrät? Kun iholle ikuistetaan jotain todella henkilökohtaista toisesta, tatuointinne ovat takuulla ainutlaatuiset. Teksteistä saa uniikit, kun valmiin fontin sijaan äidin tatuointiin käytetään esimerkiksi tyttären käsialaa ja toisin päin.

Käyttäjän @lori_lakay jakama julkaisu

Henkilön Pascal (@peskel) jakama julkaisu

Yhteinen kokonaisuus

Haluatko, että yhteenkuuluvuutenne näkyy myös ulospäin? Monien upeiden äiti-tytärtatuointien juju on siinä, että ne muodostavat yhdessä nähtynä täydellisen kokonaisuuden.

Lähteet: CafeMom, StayGlam, Tattoo Models

Lue myös:

Tatuointi kertoo kantajastaan

Piikikäs vastalause tatuoinneille

X