Ihmiset ja suhteet

Helsingin parhaimmat deittipaikat

Teksti: Anna.fi

Onko sinulla jo kevättä rinnassa? Kun loskat lähtevät ja narsissit alkavat kukkia, Ellit kirmaavat riemumielin romanssin hakuun. Rakkauden syttymistä siivittää deittailu tunnelmallisissa ja hauskoissa paikoissa. Ota vinkit Helsingin deittipaikoista talteen.

Helsingin parhaimmat deittipaikat

Hotelli Torni

Älä vain erehdy Hotelli Tornin yläkerrassa sijaitsevaan Atelje-baariin, vaikka sieltä onkin hulppeat näkymät yli kaupungin. Paikka on kliseinen, ja siellä on aina liikaa ihmisiä.

Sen sijaan Ellit suosittelee alakerran American Baria. Tunnelma on hillitty ja rauhallinen. American Barissa on myös kaupungin parhaimmat baarimikot, joten mielialaa voi nostattaa hyvillä drinkeillä. Jos et keksi sopivaa juomaa, niin pyydä baarimikkoja sekoittamaan teille jotakin romanttista ja libidoa kiihdyttävää taikajuomaa. Joskus aikoinaan Hotelli Tornin naisten vessa oli ”se juttu”, mutta Levottomat 3 -elokuvan jälkeen sekin on jo klisee.

Lintsiä lapsenmielisille

Huvipuistot ovat jo vuosikymmenten ajan houkuttaneet rakastavaisia maailman ympäri. Valot, musiikki, värit, hattarat ja hauskanpito naurutalossa antavat riemukasta potkua uudelle suhteelle. Deitin voi huipentaa maailmanpyörässä. Korkeuksissa, kun muiden katse välttää, rakastavaisten kuuluu suudella.

Coronan biljardipöydät

Treffit voivat olla myös kamalan kiusallinen ja jännittynyt tapahtuma. Tiedättehän, tyttö ja poika istuvat pöydän ääressä, eivätkä keksi mitään sanottavaa toisilleen. Jos et kestä ylilatautunutta tunnelmaa, niin järjestä deitille toimintaa.

Yksi mahdollisuus on pelata biljardia. Ja kun keppi kalahtaa kauniisti kiiltävään palloon, joka liukuu hitaasti pimeään pussukaan, on siinä aistillisuutta ja erotiikkaa ensitreffeille jo ihan riittämiin. Myös keilailu ja rullaluistelu ovat varteenotettavia vaihtoehtoja. Sauvakävelyä tai lenkkeilyä Ellit ei suosittele.

Laajasalon Nesteen suuri öljysatama

Erittäin romanttinen paikka, mutta se on yksityisaluetta, jonne on pääsy kielletty. Jos onnistutte keplottelemaan itsenne alueelle, saatte takuuvarmasti upean urbaanin tunnelman öljysäiliöiden kupeessa ja näkymän meren yli kaupunkiin. Alueelle rakennetaan jossakin vaiheessa asuntoja, joten öljysatamaan kannattaa tutustua nyt. Se on hetken hurmaa!

Yliopisto, Café Engel ja antikvariaatit

Julia Robertsin ja Gyneth Paltrow’n uusimmat elokuvat sijoittuvat 1940- ja 1950-lukujen amerikkalaiseen yliopistomaailmaan. Ja kun viisikymmentäluvun tätityyli villatakkeineen, huiveineen ja helmikoruineen on nyt muotia, niin deittailupaikan voi valita ajan hengessä vaikkapa yliopiston nurkilta.

Deitin voi aloittaa Kruununhaan campusalueen puistikoissa, joissa voit käydä seuralaisesi kanssa henkevän kirjasivistynyttä keskustelua. Tunnelma tiivistyy, kun piipahdatte joissakin Kruununhaan antikvariaateista. Kirjahyllyjen välisissä ahtaissa käytävissä sinua alkaa kutittaa muukin kuin kirjapöly. Viilennä kuumenneet tunteet Café Engelissä.

Suomenlinna ja muut Helsingin edustan saaret

Nämä ovat olleet varmasti ainakin sata vuotta helsinkiläisten rakastavaisten paikkoja. Aavalta mereltä puhaltaa suolainen tuuli, aurinko kimaltaa aalloilla ja kalliot lämmittävät takapuolen alla. Filttiin on ihanaa kääriytyä rakkaimpansa kanssa ja samalla mutustellaan retkileipiä ja juodaan kuumaa mehua termospullosta.

Teksti: Ellien toimitus

X