Huonon Äidin Viikoittaiset: Älä ole kalkkis pääsiäisenä
Ihmissuhteet

Huonon Äidin Viikoittaiset: Älä ole kalkkis pääsiäisenä!

Esihistoriallisina aikoina pääsiäinen oli harrasta menoa päivästä toiseen, hyvä jos toisena pääsiäispäivänä sai vähän kuunnella radiota. Toisin on nyt! Jotta pysyt uuden pääsiäisriehan päällä, Huonon Äidin Viikoittaiset julkaisee ohjeet oikeaoppiseen nykypääsiäisen viettoon:
Teksti: Huono Äiti Kuvat: 123RF

Kaupat on auki

Hei jee, kaupat on auki, joka päivä, hei jee! Ihminenhän lähtökohtaisesti tarvitsee tosi paljon tavaraa ja mikäs sen vauraampaa kuin kartuttaa kokoelmiaan keväisinä pyhinä. Amerikassa on keksitty esimerkiksi sellainen käsilaukku-uutuus, jossa on helppo kuljettaa omaa kakkaansa ulos poikaystävän asunnosta, kun ei kehtaa kakata sinne poikaystävän vessaan. Pahoin pelkään, että juuri tuo kakan salakuljetukseen erikoistunut käsilaukkumalli vielä Suomen kamaralta puuttuu, mutta sen sijaan innokas shoppailija voi ostaa vaikka kontaktimuovia ja vuorittaa käsilaukun kakan kestäväksi! Pääsisshoppailun ostoslistalle siis kontaktimuovi – kakka tulee kaikilta omasta takaa, sananmukaisesti.

Luonto on auki

Hei jee, luonto tarjoilee parastaan ja mikäs onkaan parempi ajankohta yhtyä luontoon kuin kevät! Kevät turvottaa silmät, aivastuttaa, saa kyynelet valumaan ja olo on kaikkea muuta kuin auvoinen, silti kevääseen on vain mentävä. Pieni tunnelmointi lähimättäillä tai isommissa kuusikoissa lisää pääsiäisihmisen onnellisuuden tunnetta kun voi siellä lumihangen rippeissä ottaa selfien ja kirjoittaa Faceen olevansa niin omassa elementissä, kohta entisessä hangessa, jäätymässä.

Tauski keikkailee

Joskus on hyvä mennä kokonaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle, unohtaa munien maalaaminen ja pistää elämä ihan risaiseksi. Tauski, tuo tunnettu suomalainen pop/rock -esiintyjä, muistaa pääsiäisen viettäjiä pienellä konserttikiertueella. Siellä kun Tauskin tahtiin lantiota pyörittää niin avot, ovat velatkin saatavia! Ja sitä paitsi, kun pysyt poissa kotoa, vältät kaikkien juhlapyhien yleisimmän vieraan: perheriidan. Mikäs sen kukkeampaa!

Lisää Huonon Äidin Viikoittaisia:
Aikuisvirpojat ja rohkea ote suklaamunasta
Narsistit tulevat ulos kaapista ja vaatteet saavat jäädä kaappiin
Vaadimme kuukautislomaa ja miesten Tinder-kieltoa!

Huonon Äidin muut sanottavat ovat täällä.

X