Huonon Äidin Viikoittaiset: Kotipölyä ja ihmesynnyttäjiä
Ihmissuhteet

Huonon Äidin Viikoittaiset: Kotipölyä ja ihmesynnyttäjiä

Huonon Äidin Viikoittaisissa mikään juttu ei valitettavasti ole aprillipilaa.
Teksti: Huono Äiti Kuvat: 123RF

Synnytys ei ole mikään syy jäädä kotiin makaamaan

Lapsivuodeaika, se on luusereille! Ruotsin prinsessa Victoria otti ja kipaisi pikku tapaamiseen YK:n pääsihteerin kanssa kolme viikkoa synnytyksestä ihan entisellään ja entisissä mitoissaan, eikä yhdessäkään lehtikuvassa nähty tisseihin työnnettyjä imetyskipua lieventäviä kaalinlehtiä.

Lue myös: Ken on heistä kaikkein ahkerin? Näin nopeasti prinsessat ovat palanneet töihin äitiyslomalta

Yhdysvaltain mahdollisesti tulevan presidentin tytär Ivanka Trump veti vielä paremmaksi – hän julkaisi Insta-tilillään heti synnytyksen jälkeen itsestään kuvan, jossa hän näyttää Victoria Secretin supermallilta. Eikä siinä vielä kaikki: pari päivää synnytyksen jälkeen hänet kuvattiin hakemassa lapsia koulusta tismalleen normimitoissaan ja meikissä. Maailman naiset haluvat selvästi näyttää meille, että pieruverkkarit, housuihin tungetut maksisiteet, turvonnut valkoinen naama sekä väsymyksen kuopattamat silmänaluset ovat vain synnyttäneille taviksille.

Kuka keksii ratkaisun kotipölyyn?

Miksei kukaan tuu lakaisemaan pois meidän katupölyä! Kaikki kärsii katupölystä! Hirveät terveysvaikutukset katupölystä! Voin paljastaa mistä tässä katupöly -parkunassa on kyse: se on lumetoimintaa. Lumetoiminnalla yritetään ohjata keskustelu pois todellisista ongelmista, joista pitäisi puhua sekin aika kun puhutaan katupölystä.

Otetaanpas käsittelyyn vaikka kotipöly. Milloin viimeksi pyyhit pölyt? Yskitkö koko ajan ja astmasi vain pahenee? Ovatko lapset onnettomia ja myös yskivät? See! Kotipöly on kansantaloudellisesti paljon suurempi asia kuin katupöly, mutta kukaan ei puhu siitä, koska ei kehtaa.

Muista ajaa käsivartesi

Juuri kun alakerran puskisto on saanut vapautuksen, nyt pitää höyläillä käsivarsia! Uusimman trendin mukaisesti naisilla ei sopisi olla käsivarsikarvoja ollenkaan. Tämän trendin on takuulla keksinyt joku pirullinen mies rintakarvojaan röyhistellen!

Siinä on sitten siskot semmonen juttu, että ken leikkiin lähtee, hän leikin kestäköön. Tai jos ajat, ajat vanhainkodissakin. Ne käsivarsikarvatkin nimittäin tuppaa röyhähtämään kahta pahemmiksi kun niitä ärsyttää.

Lisää Huonon Äidin Viikoittaisia:
Narsistit tulevat ulos kaapista ja vaatteet saavat jäädä kaappiin
Vaadimme kuukautislomaa ja miesten Tinder-kieltoa!

Huonon Äidin muut sanottavat ovat täällä.

X