Huonon Äidin Viikoittaiset: miesten salajuoni ja naisten Parasta ennen -päivä
Ihmissuhteet

Huonon Äidin Viikoittaiset: miesten salajuoni ja naisten Parasta ennen -päivä

Sori äijät, nyt jäitte kiinni!
Teksti: Huono Äiti Kuvat: 123RF

Miehet, nuo pikku lurjukset, omivat helpoimmat kotityöt

Sori äijät, nyt jäitte kiinni ja ainakin kaikki Suomen naiset tietävät nyt teidän metkunne! On nimittäin käynyt ilmi, että miehet valitsevat kotona ne hommat, joista saa eniten kunniaa ja joista pääsee helpoimmalla. Näitä ovat esimerkiksi sellaiset kotityöt, joissa vähän käännetään paistia tai luetaan vähän iltasatua ja sitten ollaan sen näköisiä, kuin olisi siivottu koko kämpän kaapit. Miehet myös mielellään katoavat autotallin tai varaston uumeniin tekemään jotakin, joka jälkitarkastelussa osoittautuu olemaan ei mitään.

Se mies, joka pystyy todistettavasti osoittamaan pesevänsä vessoja rutiininomaisesti, saa palkinnoksi uuden vessaharjan (tämän lehden konttorista).

Vauva menee rikki, kun vanhemmat tappelevat

Tämä on kyllä vanhempia riipaiseva huomio vauvojen maailmasta – vauvat kärsivät, jos vanhemmat tappelevat. Vaikka vauvat eivät ymmärrä sanoja, vauvat kokevat aggressiivisen tunneilmaston ympärillään voimakkaasti. Tappeleminen vauvan lähellä voi johtaa tunneongelmiin, stressiin ja käytöshäiriöihin myöhemmällä ikää.

Eli tuoreet vanhemmat, nyt olis syytä alkaa opetella itsehillintää. Tämä uutinen itsessään ei ole edes tämän viikon uutinen, mutta ansaitsee tulla nostetuksi esiin joka viikko!

Parasta ennen päivämme lähestyy vääjäämättä

Naisen parasta ennen päivämäärä on nyt selvitetty. Sinä päivänä kun nainen täyttää 50 vuotta, hän katsoo itseään peilistä ankarammin kuin koskaan ennen. 50-vuotiaat ja sitä vanhemmat naiset ovat kaikkein tyytymättömimpiä ulkonäköönsä kuin sitä nuoremmat.

Sen sijaan kaiken ikäiset naiset ovat yhteisesti tyytymättömiä yhteen ruumiinosaansa: mahaan. Seuraavaksi eniten tyytymättömyyttä naisissa aihettivat käsivarret ja reidet. Tässä on nyt pari vaihtoehtoa: voi jäädä mittailemaan niitä ruumiinosiaan tai voi kietoa ne jonkun ympärille ja sanoa ähäkutti, hei sun heiluvilles alleilles!

Eli loppua kohden mennään ja niin loppuu tämänkin lätinä tähän. Lisää tavattavissa kohteessa huonoäiti.fi.

X