Ihmissuhteet

Huonon Äidin Viikoittaiset: Onhan sinullakin iPhone-polvet?

Viikoittaiset perehtyy tällä kertaa naisen hulluuteen.

Teksti:
Huono Äiti
Kuvat:
Weibo

Viikoittaiset perehtyy tällä kertaa naisen hulluuteen.

Aina on tilaa uusille sairaille kauneusihanteille

Ensin naisella piti olla tiimalasivyötärö. Sitten piti olla poikavyötärö. Välillä piti olla isot ripset, sitten taas isot ripset olivat auttamattomasti out. Tissit ovat seilanneet kauneusihanteiden harjalla valtavista silikoneista vähemmän valtaviin silikoneihin ja jonnekin luomun välivaiheille. Huulet saavat mielellään törröttää, mutta ei liikaa, ettei näytä ankalta.

Uusin kauneusihanne tulee Kiinasta ja sen mukaan naisen polvet eivät saa yhteen puristettuna olla  leveämmät kuin iPhone 6. Tämän uuden kauneusihanteen kunniaksi naiset ihan tosissaan asettuvat mittaamaan polviaan ja lähettelevät mittaustuloksesta kuvia ympäri virtuaalitodellisuuden ihmeellistä maailmaa. Äkkiä mitattuna henkilökohtainen saldoni on sitä luokkaa, että iPhone peittää hädintuskin yhtä nilkaani, eli taas yksi kauneusihanne, johon ei tarvitse millään tasolla osallistua. Voi harmi!

Aina on tilaa kuolleena syntyneille ideoille

Tällä sesongilla on tosi in olla pesemättä tukkaa. Tai jos tukkaa pestään, se pestään pesupähkinöillä. Tässä piilee varmasti ihan legendaarinen idea, jolla sekä tukka että maailma pelastuvat yhtä aikaa.

Valitettavasti maailmalliset trendit eivät ota huomioon suomalaisia olosuhteita. Suomalainen perustukka ei ole sieltä vahvimmasta päästä vaan jopa suorastaan ohut. Kun ohueen tukkaan lisätään pari pikku elementtiä niin kuin katupöly ja pienenkin kiireisen askelen aiheuttama hiostus, tulos on kuin henkilön päähän olisi pudotettu ennenaikainen vappumunkkitaikina. Jokaisen omassa valinnassa toki on, haluaako kulkea vappumunkkitaikina naamallaan, mutta kehotan harkitsemaan myös perinteisiä pesuvaihtoehtoja, jos pitää käydä vaikka ihmisten ilmoilla.

Aina on tilaa fiksuille naisille, kuten Kim Kardashian

Kim K, tuo meidän kaikkien yhteinen paheksunnan kohteemme, ei ole mikään kana. Kim K on tunnettu alaston- ja puolialastonkuvistaan sekä kovin julkisesta elämästään, mutta kääntöpuolella Kim tienaa kymmeniä miljoonia pelkällä mobiilipelillään. Kaukana takana ovat ajat, jolloin hänen räppärimiehensä oli vaimoaan tunnetumpi ja rikkaampi.

Kimin kuuluisa ajatus: ”naisen kannattaa itkeä vasta iltaisin, ei koskaan päivällä meikit päällä” on jo aikaa sitten kääntynyt muotoon ”nauran sekä iltaisin että päivisin, mutta etenkin matkalla pankkiin!”

Lisää Huonon Äidin Viikoittaisia: Kotipölyä ja ihmesynnyttäjiä Narsistit tulevat ulos kaapista ja vaatteet saavat jäädä kaappiin Vaadimme kuukautislomaa ja miesten Tinder-kieltoa!

Huonon Äidin muut sanottavat ovat täällä.

X