Huonon Äidin Viikoittaiset: vaadimme kuukautislomaa ja miesten Tinder-kieltoa!
Ihmissuhteet

Huonon Äidin Viikoittaiset: vaadimme kuukautislomaa ja miesten Tinder-kieltoa!

Huonon Äidin Viikottaiset tekee tällä viikolla yhteiskuntasopimukseen tärkeitä lisäyksiä sekä lopettaa naistenpäivän tarpeettomana!
Teksti: Huono Äiti Kuvat: 123RF

Kuukautislomat yhteiskuntasopimukseen

Hei ketä kiinnostaa työajan pidentyminen tai loman lyheneminen, kun meillä olisi yhteiskuntasopimuksessa tähdellistäkin pohdittavaa! Kuukautislomat! Maailmalla on yrityksiä, joissa naiset saavat olla kuukautisten ajan kotona! Miksi AY-liike ei tällaista pikanttia yksityiskohtaa huomannut kirjata yhteiskuntasopimukseen ja ihan vaan työntänyt sitä hallituksen kurkusta alas samalla kun koko sopimusta? Missä ovat naisvaltaisten alojen vetoapu ja lakkoliike silloin, kun niitä todella tarvitaan!

Kuukautisloma kerran kuussa on jokaisen naisen ansaitsema erikoisuus, josta itse asiassa hyötyy koko ympäristö, kun nainen on poissa raivoamasta työpaikalla. Suomen parhaat työnantajat laajentavat kuvion tietenkin sillä tavalla, että tarjoavat vapaat Tampaxit kaikille!

Miesten Tinder-kielto yhteiskuntasopimukseen

Miehiä ei pitäisi päästää Tinderiin olleenkaan. Sen jälkeen kun Tinder tuli, miehet alkoivat nähdä itsensä miessonneina, joiden ympärillä pörisee kärpäsiä (Huom! Nyt ei sitten viitattu erääseen on-off- Kärpäseen millään lailla). Siis ne miessonnit siis. Tinderin makuun päästyään ne luulee, että naiset on vaan niitä varten. Mies luulee, ettei hänen tarvitse enää pyytää naista treffeille tai edes elokuviin, sen sijaan hän voi laittaa naiselle viestin: ”Moi. Olit mun luokalla yläasteen kasilla. Ajattelin, että voitasko olla friends with benefits?” Kun tuommonen viesti pamahtaa kaverin viestilaatikkoon, siinä kuluu koko ystäväpiiriltä tarpeettoman iso määrä suklaata ja viiniä ennen kuin tuon kaltaisesta sonnin jätöksestä on päästy yli!

Naistenpäivän lopetus yhteiskuntasopimukseen

Naistenpäivä tulee taas ja saisi olla jo tulematta! Eihän sitä mikään maa enää juhli paitsi entinen Neuvostolitto, nykyinen Venäjä, jonka naisille tuodaan neilikoita tasan sinä yhtenä päivänä. Länsimaissa neilikoita ei tuoda naisille onneksi koskaan.

Naistenpäivä aiheuttaa aivan turhaa päänvaivaa kaikissa osapuolissa: miehet eivät osaa ostaa naisille mitään älyllisiä lahjoja, vaan sortuvat johonkin typerään bensiksen naamarasvaan tai muotoilevaan alusasuun – naiset taas joutuvat suotta harjoittelemaan pokerin pitämistä, kun saavat toinen toistaan typerämpiä lahjoja ja iänikuisia kukkasia.

Naistenpäivän sijaan voitaisiin alkaa viettää auton päivää, jolloin miehet pääsevät hivelemään estoitta kaikkein rakkaintaan – huonekasvien päivää, jolloin kerrankin saisi puhua tarpeekseen jollekin, joka ei keskeytä sekä ennen kaikkia kännin päivää. Kännin päivänä voisimme olla estoitta juuri sitä, mitä suomalainen kansanluonne edustaa eikä esittettäisi mitään typerää neilikkateatteria!

Lisää Huonoa Äitiä täällä!

X