Ihmiset ja suhteet

Ifolor-kuvakirja auttaa pitämään digikuvat järjestyksessä

Teksti: Anna.fi

IfolorSäilytätkö digikuviasi tietokoneen kovalevyllä tai paperikuviasi kenkälaatikossa? Vai kenties vanhanaikaisessa valokuva-albumissa, jossa kuvat täytyy sijoitella yksitellen hankalalla teipillä tai liimalla? Tämän lisäksi tekstitkin pitäisi kirjoittaa siististi kuvien viereen käsin.

Miksi et tekisi kaikkea helpommin sekä hauskemmin ja tilaisi digikuviasi suoraan valmiiksi valokuva-albumiksi tulostettuina? Lisäksi voit helposti tilata useita kappaleita läheisille ja ystäville.

Mikä on Ifolor-kuvakirja?

  • Ifolor-kuvakirja on kuin vanhanajan valokuva-albumi, mutta paljon fiksumpi!
  • Se on oikea kirja, jonka teet itse omalla tietokoneellasi ilmaisella Ifolor Designer-ohjelmalla.
  • Kirjaan voit lisätä kuvien lisäksi myös tekstejä, kehyksiä ja taustavärejä. Kuvien tai tekstin määrällä ei ole ylärajaa.
  • Ohjelmassa on runsaasti valmiita sivupohjia ja kansivaihtoehtoja.
  • Voit tehdä kirjan nopeasti Express-toiminnolla tai päästää luovuutesi irti ja nauttia ohjelman lähes rajattomista mahdollisuuksista.
  • Ohjelma tallentaa kirjasi automaattisesti, joten voit keskeyttää ja jatkaa milloin haluat.
  • Kun kirjasi on valmis, lähetät sen ohjelman avulla Ifolorille painettavaksi. Upeasti painetun kirjasi saat kotiin noin viikossa postitse.
  • Ifolor-kuvakirja on paras tapa säilyttää ja katsella kuvia. Se on myös loistava lahja.
  • Ja hintakin on kohdallaan.

Ifolor

Kuvakirja on oiva lahja esimerkiksi isänpäivänä, äitienpäivänä tai jouluna. Kirjalla voi ilahduttaa myös vaikkapa isovanhempia tai kirjan voi teettää myös ihan omaksi iloksi!

KuvakirjaopasIfolorin virtuaalinen kirjaopas tarjoaa monipuolisia vinkkejä kirjan kokoamiseen.

Ifolor-kuvakirjan voi suunnitella itse omalle tietokoneelle ladattavan ohjelman avulla. Valmis kirja lähetetään ohjelman kautta painettavaksi. Painettu kirjaa saapuu kotiin noin viikossa.

Lataa kirjaohjelma

Inspiroidu ideakirjoista

Tässä muutama vinkki kuvakirjoista, joita voit suunnitella. Inspiroidu, vain mielikuvitus on rajana!

Hääkirja

Ensimmäinen suudelma avioliitossa. Voiko olla mitään kauniimpaa ja romanttisempaa? Morsiuskimppu tuoreena, upouudet leivänpaahtimet rivissä… Täytä kirja rakkaudella ja anna romantiikan kukoistaa. Hääkirja on mainio lahja hääparille.

Matkakirja

Säilytä kauneimmat lomamuistot omassa matkakirjassasi. Selaa kirjaa koleana syyspäivänä ja palaa jälleen rannalle huojuvan palmun alle. Päästä hienoimmat matkamuistot oikeuksiinsa!

Syntymäpäiväkirja

Kuinka aika rientääkään. Muistot syntymäpäivistäsi, juhlallisuuksista ja parhaista kemuista. Miksi et antaisi syntymäpäiväkirjaa lahjaksi itse päivänsankarille?

Vauvakirja

Hetki, jolloin vauva otti ensiaskeleensa. Vauva läheltä, vauva kaukaa. Ensimmäinen nalle, kun se vielä oli uusi. Vauvakirja on mainio kirja muistona. Miksi et levittäisi isoa vauvanhymyä koko kanteen?

Minkä kuvakirjan sinä tekisit?

Katso tilanne vastaamatta

X