Ihmiset ja suhteet

Kaksi naista Kati ja Eve

Teksti: Anna.fi

kaksinaistaKaksinaista on Even, 25, ja Katin, 30, yhteinen blogi naisista, miehistä, ystävyydestä, parisuhteesta, rakkaudesta, vihasta, mustasukkaisuudesta, kateudesta, onnesta, masennuksesta, vihreästä teestä ja suklaasta. Jokaisen naisen elämän suola ja suurin murheenkryyni ovat naisten välinen ystävyys ja suhde miessukupuoleen.

Jos naista on siunattu ystävillä, hiertyy lujinkin ystävyyssuhde toisinaan vereslihalle. Nainen ilman ystäviä puolestaan elää elämäänsä vailla mahdollisuutta juoruta muista naisista pikkutunneille saakka, haukkua anoppiaan tai saada henkistä ensiapua hyperventilaatiokohtauksen iskiessä. Nainen ilman miestä sen sijaan on kuin se kuuluisa kala ilman polkupyörää. Näin useat naiset ainakin uskottelevat itselleen. Karu totuushan on kuitenkin, että naiset ovat miehistä vähintään yhtä riippuvaisia kuin miehet naisista.

Kati on opettaja, joka asuu tavallisen onnellisessa avoliitossa Kallen kanssa. Katin haaveena on saada kolme lasta ja olla eroamatta tulevaisuudessa toivottavasti solmittavasta avioliitosta. Kati uskoo itsenäisyyteen parisuhteessa, muttei ole aivan varma, miten pärjäisi omillaan ja toivoo, ettei sitä tarvitse koettaa. Elämässään Kati on tyytyväinen työhönsä, ystäviinsä, avopuolisoonsa sekä vanhempiinsa. Katia inhottavat käärmeet, naisvaltaisen työpaikan nokkimisjärjestys sekä ihmiset, jotka ovat liian puhtaita ja aatteellisia. Hillitäkseen ajoittain vaivaavaa melankolisuutta Kati harrastaa joogaa, viulun soittamista ja lukemista.

Eveliina on sinkku, joka kaihtaa parisuhdetta mielikuvituksellisin keinoin, vaikka väittää että rakkaus on hänen elämänsä johtotähti.Tähteään seuraten Eve yrittää ratkaista parisuhdekatastrofejaan, vaikka senkin energian voisi käyttää esimerkiksi valmistumiseen yliopistosta. Tenttikirjojen sijaan Eve lukee self help -opuksia ja uskoo että onni onitsestä kiinni. Sekä tietysti siitä että elää hetkessä. Ja rehellisesti, jos tämä olisi elämän viimeinen päivä, niin viettäisikö sen lukusalilla?

To be continued..

Nyt sormet laulamaan! Kirjoita omat jatkeesi lauseisiin!

X