Näin sanot ”minä rakastan sinua” – ilman sanoja
Ihmissuhteet

Näin sanot ”minä rakastan sinua” – ilman sanoja

Haluaisitko tunnustaa rakkautesi, mutta sanat tuntuvat juuttuvan kurkkuusi? Tai haluaisitko vain kertoa rakkaudestasi hieman normaalia luovemmin? Tunnusta rakkautesi näillä suloisilla tavoilla sanomatta sanaakaan.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Colourbox

Herätä hänet romanttisella kappaleella

Mikä olisikaan ihanampaa kuin herätä koskettavaan rakkauslauluun, joka on valittu juuri sinua ajatellen? Laita kappale soimaan soittimesta ensin aivan hiljaa ja lisää ääntä vähitellen sopivalle tasolle.

Lue myös: Arjen romantiikka – Poimi vinkit romanttisempaan arkeen!

Jätä tietokoneelle auki tunteitasi kuvaava mietelause

Kun käyt hänen koneellaan, etsi kuva romanttisesta mietelauseesta, joka kertoo tunteistasi. Jätä sitten tuo kuva auki ja lähde pois koneelta. Anna hänen huomata jättämäsi yllätys vasta, kun hän palaa tietokoneen ääreen omia aikojaan.

Kirjoita rakkaudentunnustus peiliin tai autoon

Oletko käynyt lämpimässä suihkussa ja tiedät, että hän on tulossa pian suihkutilaan? Kirjoita rakkaudentunnustus höyrystyneeseen peiliin. Pakkaspäivinä voit kirjoittaa romanttisen viestin rakkaasi auton huurteiseen ikkunaan.

Jätä hänelle muistilappu tai kortti

Kirjoita lyhyt ja ytimekäs rakkaudenilmaus muistilappuun. Post it -lappu on helppo liimata vaikkapa mielitiettysi kalenteriin tai aamukahvimukin viereen ruokapöydälle. Onko kultasi lähdössä matkoille? Sujauta tunteistasi muistuttava muistilappu tai kortti juuri ennen lähtöä hänen matkalaukkuunsa, niin hän huomaa sen vasta määränpäähän saavuttuaan.

Kerro se emojilla

Onko sinulla niin kiire, että rakkauskirjeiden ja -viestien kirjoittamiseen tai suurien, romanttisten rakkaudentunnustusten suunnittelemiseen ja toteuttamiseen ei ole aikaa? Lämmitä rakkaasi mieltä lähettämällä hänelle sydänemoji ilman sen suurempaa syytä. Pieni ele kertoo, että hän on sinun ajatuksissasi – kiireenkin keskellä.

Lue myös: Suhteen piristäminen seksiviesteillä

Jätä iltalukemiseksi runo tai sarjakuva

Tiedätkö viettäväsi seuraavan yön poissa kultasi kainalosta? Jätä hänen tyynylleen iltalukemiseksi koskettava runo tai vaikkapa sarjakuva.

Lue myös: Rakkaus on…

Sano se onnenkeksillä

Tämä on todellinen yllätys! Kruunaa arkinen noutoruokaillallinen tarjoamalla armaallesi itse tehty onnenkeksi, jonka tekstin olet kirjoittanut juuri häntä ja kyseistä yhteistä hetkeänne varten.

Tunnusta rakkautesi Alphabet-kirjaimilla

Onko sananmuodostuspeli Alphabet jäänyt lojumaan pöydälle pelailuillan seurauksena? Muodosta pelissä käytettävistä kirjaimista hempeä viesti rakkaallesi.

Tee yhteiskuvistanne sydämen muotoinen kollaasi

Yhteiset muistot muistuvat ihanasti mieleen valokuvia katselemalla. Askartele yhteiskuvistanne sydämen muotoinen kollaasi ja aseta se paikkaan, josta kultasi sen varmasti huomaa. Viesti menee varmasti perille sanaakaan sanomatta.

Lue lisää:

Mistä rakkaus alkaa?
Kuusi tapaa tuntea rakkautta – Mikä näistä sopii sinuun?
Pitkä parisuhde – Miksi yhteen kasvaminen kannattaa?

Lähteet: All Women Stalk, Bustle, Idealist Revolution, Redbook, RELEVANT Magazine

X