Ihmiset ja suhteet

Nainen, älä haksahda huijareihin – Näin tunnistat petollisen hurmurimiehen!

23.1.2015 Teksti: Anna.fi

Katosiko unelmien mies kuin savuna ilmaan? Auervaarat eli petolliset hurmurimiehet uppoavat edelleen naisiin. Näin tunnistat petolliset huijarihurmurit!

Heti mulle kaikki tänne -tyyppi

Sinä olet nainen, jota hän on aina etsinyt. Ja nyt, kun löydyit, kaiken on tapahduttava nopeasti. Parin viikon päästä tutustumisesta hän vannoo ikuista rakkauttaan ja hei, eikö olisi järkevää muuttaa jo yhteen? Lapsillekin on nimet valmiina, niille teidän yhteisille. Vauhti toisaalta imartelee, toisaalta hirvittää — kunnes se päättyy kuin seinään.

Kaikki eksäni ovat hulluja -tyyppi

”Tehdään nyt ihan alkuun selväksi: kaikki ex-naiseni ovat sekopäitä. Yksi on narsisti, yksi masentunut ja yksi muuten vain hullu. Traumathan niistä kaikista jäi. Joten älä vain koskaan heittäydy juttusille kenenkään heistä kanssa, ne jutut ovat valhetta.” Tämä tarina uppoaa niin kauan, kunnes havahdut huomaamaan, että suhteiden sekopää onkin ollut se toinen osapuoli: mies. Kun eroat hänestä, pääset seuraavaksi ”ex-hulluksi” hänen kertomukseensa.

Mystisiä menoja -tyyppi

Alkuun se kiehtoo: tämä mieshän on varmaan varsinainen menestyjä, kun on jatkuvasti kiinni jossain. Itse asiassa aivan jatkuvasti. Et saa häntä kiinni puhelimella eikä hän oikein ehdi tavata livenä – paitsi silloin, kun hänelle sopii. Huomaat hänen kuitenkin roikkuvan jatkuvasti Facebookissa ja WhatsAppissa. Mystiset menot unohtuvat, kun tapaatte, ja kaikki on taas niin ihanaa. Kun totuus ja muut suhdeviritykset paljastuvat, tunnet itsesi idiootiksi, sillä kaikki merkithän olivat luettavissa.

Teksti: Riina-Maria Metso
Kuvat: AOP, LK, Thinkstock

Lue myös:

Näin tunnistat varatun miehen deittimarkkinoilla

Näin deittailet netissä turvallisesti

Vältä treffeillä nämä sudenkuopat
 

Lue myös

Suosittelemme