Ihmiset ja suhteet

Naistenmies tuntee pelin säännöt

17.3.2008 Teksti: Anna.fi

Miksi jotkut miehet vetävät naisia puoleensa magneetin lailla ja muut jäävät katselemaan synkkinä vierestä? Onko se vain sattumaa? Jos haluaa pelimieheksi, pitää tuntea pelin säännöt. Ne voi opetella kuukaudessa.

Naistenmies

Amerikkalainen toimittaja Neil Strauss tuli kolme vuotta sitten tunnetuksi ”The Game”-kirjastaan (suom. ”Pelimies”). Strauss tutki, miten jotkut miehet ovat rakentaneet itsestään huippuluokan naistenkaatajia. Lopulta hänestä itsestään tuli samanlainen. Kirja on myynyt pelkästään Amerikassa 250 000 kappaletta.

Tällä hetkellä Strauss pyörittää Stylelife Academy -bisnestä, joka kouluttaa peräkammarin pojista iskijämestareita. Liiketoiminnalle on tilausta. Se vastaa tuhansien miesten tarpeeseen olla naisten keskuudessa suosittuja.

Pelin jälkeen tulevat pelin säännöt. Strauss on kirjoittanut “The Gamelle” jatkon: ”The Rules of the Game”. Kirjaan sisältyy Haaste-niminen iskijäkurssi, joka opettaa pelin 30 päivässä. Siinä ajassa oppilaiden pitäisi hankkia itselleen treffit. Kurssin lähtökohtana on, että viettely ei koskaan ”vain tapahdu”. Se perustuu tietoisiin tai tiedostamattomiin kaavoihin.

Viettelyn kaavat

Viettelyn kaavat voi Straussin mukaan oppia. Tässä on joitakin keskeisiä neuvoja:

– Kun lähestyt naista, lähesty nopeasti. Aikailu lisää epävarmuutta ja saa miehen näyttämään helposti hyypiöltä.

– Pelin avaukseen täytyy olla epäsuora. Naisen pitää viehättyä miehestä, ennen kuin häntä voi lähestyä suoremmin.

– Älä puhu parisuhteesta. Naiset voivat sanoa etsivänsä vakaata suhdetta, mutta ajatus ei vetoa heihin kosiskeluvaiheessa.

– Pidä keskustelu koko ajan leikkisänä. Leikkivä mies ei painosta. Leikki voi olla myös hellän piikittelevää. Sellainen hämmentää hyvällä tavalla.

– Ilmennä vahvuuttasi. Se ei tarkoita välttämättä fyysistä vahvuutta, vaan turvallisuuden tunnetta. Sitä, että miehellä on joku tavoite ja että hänestä löytyy potentiaalia.

– Ilmennä itsevarmuuttasi. Älä hae naiselta hyväksyntää. Laita ennemmin nainen hakemaan sitä sinulta.

– Tee itsestäsi arvokas. Kun hän ottaa sinua kädestä, sano, että se maksaa. Kukapa halpaa huolisi?

– Älä osta tuntemattomalle naiselle drinkkiä. Sinun ei tarvitse maksaa naisen huomiosta.

– Ota naiselta vastaan kritiikkiä ottamatta sitä itseesi. Älä syytä koskaan naista pieleen menneestä tilanteesta.

– Älä ole itsekäs, vaan empaattinen. Mies, joka etsii naisia, koska haluaa tuntea olonsa hyväksi, häviää pelin. Se mies, joka haluaa tuoda muille hyvän olon, puolestaan menestyy.

Iskeminen on dramaturgian luomista

Jukka, 32, on Straussinsa lukenut. Hän on helsinkiläinen pelimies.

– Kun luin kirjan, huomasin asioita, joita olin itsekin ajatellut. Olin vain soveltanut niitä eri tavalla. Sen jälkeen olen ollut tietoisempi toiminnastani, Jukka kertoo.

Voiko pelimiestaitoja todellakin opettaa?

– Teoriassa voidaan opettaa, miten autoa ajetaan, mutta sen oppii kunnolla vasta kun pitää autoa koko ajan käynnissä. Etukäteen pitää olla myös edes jonkinlaiset sosiaaliset taidot.

Jukasta tuli pelimies viitisen vuotta sitten. Siihen asti hän oli naisille vain hyvä ystävä ja kuuntelija.

Mistä kaikki alkoi?

Jukan pitkä parisuhde päättyi, koska häntä petettiin. ”Pelimies-projekti” ei ollut kuitenkaan kostoreissu, vaan puhdasta egobuustausta.

– Jossain vaiheessa ymmärsin, että kyseessä on sekä elämäntapa että harrastus.

Jukka on ymmärtänyt vuosien saatossa monta muutakin asiaa. Esimerkiksi sen, että nainen ei lähde miehen matkaan ennen kuin nainen on itse päättänyt siitä, useimmiten tiedostamatta. Hän on ymmärtänyt myös sen, että naiset haluavat miehen, jota muutkin naiset haluavat.

Mitkä ovat tyypillisiä virheitä, joita miehet naisia iskiessään tekevät?

– He puhuvat enemmän kuin kuuntelevat. He eivät hymyile tarpeeksi. He ovat etsimässä tyttöystävää, vaikka piilevästi.

Myös epärehellisyys on Jukan mielestä virhe. Pelimies ei huijaa naista. Jos nainen kysyy onko tällä ollut paljon naisia, parempi myöntää se. Hänen pitää olla myös kunnioittava naista kohtaan. Ja hänen täytyy välttää naispuolisia pelureita.

Lavastajana työskentelevä Jukka kertoo, että iskemisessä kyse on tilanteen dramaturgian luomisesta.

– Aiheuta yleistä hämmennystä, mikä ei tarkoita suinkaan tappelun aloittamista, vaan epävarmuuden luomista. Tervehdi ihmisiä, katsele muualle, vaihda seuraa. Älä kuitenkaan itse hämmenny, koskaan.

Eräs tapa hämmentää naista on ns. aikarajoitus.

– Anna ymmärtää, että olet vain käymässä hänen luonaan. Tämän takia klassinen baaritiski on paras iskupaikka. Naiselle tulee tarve saada tiskillä piipahtava mies kiinni. Tärkeintä on osoittaa olevansa poikkeustapaus.

– Jos tekee sen, mitä on aina ennenkin tehnyt, saa myös sen, mitä on aina ennenkin saanut, Jukka sanoo ja hymyilee leveästi tarjoilijalle.

Teksti: Herman Raivio

Kommentit (41)

Ne vinkit ovat varmaan ihan oikeat koska jos on liian kiltti naisille niin kelpaa vaan niille ystäväksi. Eräs oikeastaan ruma nainen nykyään 30 kymppisenä koska hän on ryypännyt liikaa oli ensirakkauteni yli 15 vuotta sitten ja siitä ei tullut sen kummempaa, hän tietää että on tunteet edelleen vaikka hän ei ole valokuvamalli tasoa enää ja pitää minut parhaana ystävänä. Aina kun hänen kaheli aviomies pahoinpitelee hänet hän soittaa mulle ja pyytää avun. Tänä talvena hänellä oli yksi sairaalareissu kun aviomies hakkasi hänen päätä niin lujaa sohvan reunaan että tuli kallovaurio ja vakava aivotärähdys. Silti ne ovat ydessä ja minä ystävänä. Joskus kun minulla on joku mukava mimmi koukussa niin saattaa olla että tämä nainen pilaa jutun soittamalla minulle siten että tietämätän voi luulla että olen vakavasti varattu.

Palveluammatissa työskentelevänä naisena minua ärsyttävät suunnattomasti miehet jotka luulevat naimisissa olevan asiakaspalvelijankin olevan tarjolla…

Koettakaa hyvät miehet tajuta että rahan / palkan takia suurin osa meistä naisistakin on töissä.

Ja meitä avioliitoissamme uskollisiakin vielä on – kummasti vaan minunkin vihki-, ja kihlasormukseni muuttuvat näkymättömiksi työpaikallani. Se näyttää olevan monille suorastaan yllyke aloittaa ”metsästys.” Kunnioittakaa omaa ja toisen avioliittoa ja asemaa!

Eikä mikään ole ärsyttävämpi ja ällöttävämpi kuin sellainen mies joka vaan kyttää ja seurailee viikko-, ja kuukausitolkulla, tuntikausia päivittäin,vaikka kuinka eri tavoin yrittää selvästi osoittaa ettei vähempää voisi kiinnostaa!!!

Jos ulkonäkö on epäsiisti, ja vaatteita / kehoa ei ole myöskään vaivauduttu viime aikoina persemään, on turha odottaa menestystä naismaailmassa – paitsi joiltakin ”kassialmoilta”. Pitkä takkutukka ja ruuanmuruinen parta ovat kaikkein inhottavimmat.

Miettikää myös mitä tarjottavaa teillä on? Vaihtaisinko työssä käyvän, samanikäisen, mieheni todellakin johonkin työttömyys-, sairaseläkeläiseen tai työttömään joka ei omista edes autoa? Ja jolla ei näytä olevan muuta kuin aikaa – kun itselläni on alituinen kiire? Alkaisinko passaamaan ja elättämään jotain 15-30 vuotta vanhempaa ”luuseria”? Hylkäisinkö lapsenikin sellaisen takia? Tuskinpa!

”Kaikkitietävä”, koko ajan äänessä oleva, mies on silkka itserakas paskiainen jolle nainen on alempi olento jota voi määräillä ja alistaa eri tavoin ettei vaan luulisi liikoja itsestään. Vaikka hän tekisi kuinka vaativaa työtä tahansa.

Oma lukunsa ovat nekin epätoivoiset joilla on selkeät tavoitteet: yrittää saada sinusta petikaveria vihjalevilla katseilla ja muilla eleillä – jopa vaimon ja lasten läsnäollessa.

Ihmisillä ja muilla eläimillä on kaikilla omat kosintariittinsä. Pelimieskandidaatin on ennen kirjakauppaan ryntäämistä kuitenkin muistettava että vaatetus, painoindeksi, lihasmassa ja stailaus kokonaisuudessaan ovat myös määrääviä tekijöitä. Kirveellä veistelty pullukka on deittimaailmassa edelleen heikoilla riippumatta siitä onko kuvatunkaltaista oppikirjaa ollut käytössä. Suurin osa naisista haluaa itsellensä aivan tavallisen miehen joka on siisti, terve, normaalikuntoinen, kykenevä elättämään itsensä ja ottaa normaalilla tavalla kontaktia olematta mikään baaritiskien tyrkyttäytyjä. Baarityrkyt ovat menestyksensä myötä yleensä oppineet nirsoiksi ja jos mahdolliseen suhteeseen tällaisen kanssa päädyt, niin riski rinnakkaissuhteista ja pettämisestä on ikävän suuri. Kerran pelimies – aina pelimies! Koskee tietenkin myös naisia aivan samalla tavalla.

Elämä Ei ole mitään peliä. Olen törmännyt näihin pelimiehiin ja he ovat aika säälittäviä tapauksia; käytöksestä paistaa kauas epätoivo ja teeskentely, jolla ei naisen kiinnostusta voita. Kyllä parisuhteen luomisessa on kyse aivan muusta kuin pelaamisesta. Joku miellyttää, toinen ei vaikka tekisi mitä temppuja. Viisainta on lopettaa ”pelailut” ja olla ma luonnollinen itsensä, sillä pääsee paljon pidemmälle kuin joilain säännöillä. Ja kuka itseään kunnioittava ottaisi pelimiestä vakavasti?

Kyllä se niin on, että katse joko tehoaa tai sitten ei. Anna sisimpäsi siihen katseeseen, jonka tietysti täytyy olla lämmin, joskus jopa ilkikurinen, huumorintajuinen, älykäs ja erityisen kiinnostunut. Lökäpöksyillä ei tietysti ole voiton mahdollisuutta milloinkaan ellei ole kysymys lökäpöksyn rahoista.

”Asiakaspalvelun arkea” #2 lyyli saatat joskus elämäsi varrella (ehkä piankin) törmätä siihen, että se sinun nyt niin hyvin alistamasi, puhtoinen, kiltisti työssäkäyvä miehesi saattaakin jonain kauniina päivänä sairastua- / loukkaantua- vakavasti, vaikka sen bemarinsa kanssa… ja sittenhän tuleekin jo hurmaava pelimies kysymykseen näinkö??
Kyllä nartut on bitchejä huh huh…
Itse olen yli 40 (entinen pitkätukka) nyt jo kalju, verkkareissa kotona viihtyvä, parrakas, piereskelevä, autoton, sairaseläkeläinen luuseri…mutta ajatteleppa silti minullakin on vielä tunteita (eikö olekin uskomaton juttu, ihmisellä on tunne elämä vielä vaikka ei olkaan fyysisesti enää tiptop). Kaikesta tästä (ällöttävyydestänikin) huolimatta olen onnellisesti vielä naimisissa LUOTETTAVAN ihanan naisen kanssa, joka elättää minut ja koko perheen! Eikä jätä vaikka ”näin” kävi!! NAISEN, joka ei häntä-heikkien hurmauksista piittaa.
Mutta tällaisia naisia suomesta löytyykin 1/ sataatuhatta kohti, joten pelimiehet ei pelkoa riistaa riitttää!!

Taas ei saisi yleistää, eivät pelimiehet kaikkia naisia kaada. Tuollaisen pelaajan haistaa sekunnissa ja touhun seuraaminen on lähinnä huvittavaa. Joskus jaksoin loukkaantuakin että joku pitää minua noin tyhmänä, mutta nyt en enää jaksa kuin sääliä.
Itsensä kanssa sinut oleva fiksu mies, joka tulee ihan reilusti juttelemaan on se joka saa pääni pyörälle. Eikä se mies taatusti sano että kädestä piteleminen maksaa.

Kannattaa vilkaista netistä myös David DeAngelon matskuja. Davidin filosofian mukaan ”attraction is not a choise”. Hän kuvaa toimivaa käyttäymismallia nimellä ”Cocky and funny”. On mielenkiintoista huomata, että taustalla tosiaankin on piileviä biologisia mekanismeja jotka ajavat tietoisen mielen ohi, ilman että niitä edes tiedostaa. On mukava ymmärtää hieman paremmin miten nämä mekanismit toimivat.

kyllä, kyllä minä olen itserakas paskiainen ja itseriittoinen kusipää, mutta sellaisen TE NAISET OLETTE MINUSTA TEHNEET. Joten ei tarvitse valittaa.

olen läski. hampaaton ja muutenkin epäsiisti, pers-aukinen,pienen prinssinakin omaava, kalju, lökäpöksyissä viihtyvä, viiskymppinen äijä, mutta siitä huolimatta nais-seuraa riittää. Ei ehkä prinsessoja, mutta kuitenkin aivan kauniita tavallisen näköisiä naisia, jotka eivät aina ole niin nirsoja kuin sanotaan. Viime yö meni kolme kymppisen sairaanhoitajan jota ei todellakaan voi sanoa rumaksi, kanssa ja ehkä vielä seuraavakin.

Taitaa olla sillä lailla, että juuri ne pienimunaiset ovat kaikkein aktiivisimpia iskemisessä. Kertokaa kokemuksista pienimunaisista miehistä.

olen läski ja muutenkin aika ruma mutta kyllä silti naisia riittää.muistakaa että ulkonäöllä ei ole niinkään väliä kuin hauskuudella.
Naiset ovat minun kanssa muunkin kuin seksin takia,mutta täytyy tunnustaa, että kyllä suurimmaksi osaksi seksin takia.

Tiedän että ulkonäöllä on jonkinlainen merkitys saako suhteita onnistumaan vai ei. Inhoan naisia jotka koittavat olla niin ”sherlokkeja” että pelimies tyylistäsi on pakko kaivella sääliä ja epätoivoa. Voisivat joskus (en meinaa kaikkia) tyytyä siihen että ”Tämä mies on nyt hauska, hyvän näköinen ja kohtelias” eikä että ”Mitäköhän tuolla on mielessä”.

siin oli yks juttu ett älä osta drinkkii tuntemattomalle. MULLE saa ainaki ostaa tiedoks vaa kaikki 😉

joku sano tos et ”Lökäpöksyillä ei tietysti ole voiton mahdollisuutta milloinkaan ellei ole kysymys lökäpöksyn rahoista” nii kyl mä ainaki oon yhen lökäpöksyn kaa vaik se ei ees oo rikas

heh..kovaa tappelua aiheesta. 🙂
Elikkäs meikäläinen, joka hymyilee, osaa olla ystävällinen/kohtelias, hyvä kuuntelija ja saa toisen hymyilemään muutamalla kevennyksellä keskusteluissa saattaa leimautua pelimieheksi! Mutta tässä olisi hyvä muistaa, että kaikki vaan ei ajattele sitä yhtä. Älkää vain tehkö vääriä päätelmiä, kun tuolla ulkosalla liikutte.

Tuossa oli perää, että ne pienimunaiset miehet ovat pahimpia pelimiehiä! Ei hyvällä itsetunnolla ja ”pelillä” varustetun miehen tarvitse yrittää, he ottavat naisen. Tottakai niiden pienimunaisten rassujen täytyy yrittää muita aktiivisemmin, koska yhden yhteisen yön jälkeen nainen aina tietää, mitä siellä housuissa oli eikä sitä tarvitse toista kertaa ihmietellä… Vitsiä pukkaa!

Mutta tuossa piilee totuus, kyllä se koko vaikuttaa suhteiden onnistumiseen ja sitä myöten siihen, että täytyy niin kovasti ja usein yrittää. Ja vielä yksi pointti. Pelimiehet ovat taivaanrannanmaalareita ja usein naimisissa olevia, jotka ovat hiukan kyllästyneitä harmaaseen arkeensa ja haluavat pientä vipinää, eivät todellakaan vakavasti otettavia

Koska kaikki onnistuivat (osin kai tahallaankin) ymmärtämään minut väärin, niin karikoitu ja kärjistetty aiempi mielipiteeni lienee paikallaan selventää.

Ensinnäkin: Olen onnellisessa, tasa-arvoisessa, parisuhteessa jonka olennaisena osana on molemminpuolinen rakkaus, kunnioitus, ja rehellisyys. Minulla ei ole minkäänlaista tarvetta, eikä halua, avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin – saati että ”söisin kuormasta”.

Ja juuri siksi ihhoan niitä aiemmin kuvailemani kaltaisia miehiä jotka yrittävät enemmän tai vähemmän avoimesti pokata minua työpaikallani, päivittäin. Koska he ovat niin paljon huonompia kuin mieheni – jolla on sentään myös henkistä selkärankaa, korkea moraali, ja periaatteet joista hän ei tingi. Hän ei ole alistettu, eikä tossukka – vaan OIKEA, AITO mies joka pussaa ja puhuu.

Se ei ole mies eikä mikään joka TOISEN vaimoa / tyttöystävää / morsianta vikittelee!

Olemme olleet myös köyhiä elämässämme, sairastelleet, yms. Koettelumukset ovat vain vahvistaneet rakkauttamme ja yhteen kuuluvuuttamme.

Vaikka minkälainen ”pelimies” ja ”Adonis” Sattuisu kohdalla niin minun kohdallani hän iskisi kirveensä kiveen – on nimittäin kokemusta sellaisistakin…!

Ei tarvi olla pelimies eikä edes erityisemmin naisia yrittää, kun menee tanssilavalle 24-senttinen, paksu elin lahkeessa juhlakunnossa. Kummasti ne naiset kiinnostuu.

onpas muuten naiset kumman kiinnostuneita kommentoimaan tällä palstalla, ihan kuin olisivat puolustuasemissa, miksiköhän?
ihmissuhteethan on vaihtokauppaa, naiset haluaa turvallisuutta, kaverin, elättäjän, itselle ja lapsille, miehet haluaa seksiä, siis seksiä, jos seksi poistuisi miesten tarpeista, ne ei kukaan olis kiinnostunu olennosta nimeltä nainen,
jos ei joku nainen usko, niin pihdatkaa pari vuotta ja katsokaa, onko mies edelleen kiinnostunu teistä, no pari kuukauttakin riittää, niin ja joillekin pari viikkoa, kannattaa kokeilla,
naimisissa olevat naiset on muuten ihan yhtä kiinnostuneita vieraista miehistä kuin naimattomatkin ja vaikka olenkin itse hyvin pukeutuva ja käyttäytyvä herrasmies, kuulemma, niin olen huomannut, että monet lökäpöksytkin vetävät naisia, jota kyllä suuresti ihmettelen, tansseissa jota itse harrastan, monesti huonosti pukeutuneet ja jopa tanssitaidottomat saavat kovasti huomiota, joskus tuntuu, että naiset vähät välittää, miltä mies näyttää, tosi kauniita naisia näkee monasti aivan tautisen typerän ja karseen näkösen tyypin kanssa, yäk, olisko miehillä parempi maku

Eikö Ole olemassa myös sanonta ”Naiset rakastuvat renttuihin” .

Eikö se ole just lökäpöksy, rasvaletti ja vanhan viinan ja tupakan ja hien haju. Ihmettelen sitä juttua kyllä koska itse olen mies joka vihaa sitä kun naiset haisee hielle sekoitettuna halpaan hajuveteen ja lisäksi ne ovat ylimeikattuja loppuun ryypäskelleitä. Minusta toi kuvaa nais renttua ja ne ovat suorastaan oksettavat piirteet mutta jos nainen on luonneltaan muuten huippuluokka niin kannattaa tutustua paremmin.

Toinen ääripää on sitten ne ylihienosti pukeutuneet kalliilla bling blingillä ja hajuvedeillä ja sitten ne ajelee vielä esimerkiksi Bemarin M mallilla ja sekin vain siksi että ne haluaa että miehet huomaa niitä. Minusta ne vaikuttaa aika usein keinotekoiselta ja aika usein niillä on myös ainakin silikonirinnat jotka ovat kivikovat ja epämielyttävän tuntuiset. Tämä kuvaa tyypillistä Playboy naista, kauniit katsella kuvissa mutta kaikki on keinotekoista, jopa niitten käytös.

Äskeinen kuvasi pelinaista ja onhan ne ihan kivat yhden illan jutuissa jos sattuu olemaan itse pelimies mutta jos haluaa vakavamman ja pidemmän suhteen niin sellaista naista on syytä välttää, arvatkaa vaikka millä rahalla nainen on hankkinut ne kalliit korut ja auton,joku hyväuskoinen herrasmies on tietysty ostanut ne hänelle

Yleensä hän on tottunut siihen että miehet antaa hänelle kaiken mitä hän osoittaa sormella ja sitten kun hyväksikäyttö ei enää onnistuu hän etsii seuraavan uhrin.

Kannattaa ottaa sen ylimeikatun halvalle parfyymille ja hielle haisevan naisen. Suihkun jälkeen hän säihkii kun haju ja meikki on poispesty, eli lian alta on tullut hiomaton timantti esiin ja hän on aina kiitollinen ja arvostaa sitä vaikka hän ei voi kylvetä rahassa, hänelle rakkaus on se joka merkitsee jotain.

Minusta pelinaiset ja ilotytöt ovat lähes sama juttu kuten pelimiehet enemmän tai vähemmän gigolot.

Tällä kirjoituksella halua varoittaa pelihenkilöistä koska niillä on harrastuksena sydänten murskaus.

Itse en ole pelimies enkä renttu joten rehelliset naiset ei huomaa minut ollenkaan eli olen pelinaisten uhri vai sanotaanko riista.

Jopa on tästäkin aiheesta pitänyt tehdä melkoista showta nykyään! Itse hoidin asian niin että juttelee vaan jostain aiheesta ja yleensä siitä sitten keskustelu kehkeytyy mukavaksi jos nainen on puheliaampaa sorttia. Sitten kun on hetken jutellut niin voi ihan hyvin kysyä josko haluaisi lähteä myöhemmin kahville,kävelylle,seuraksi kaupunkiin,kevyelle urheilulle,neuvomaan jonkin ostamisessa,kuuntelemaan musiikkia kotiin tai mitä vaan tuntuu että molemmat saattaisivat haluta.
Voin sanoa että varmasti sopii jos ei ole päissään.

On kyllä hauska lukea naisten kirjoituksia, kuinka he kertovat ettei pelimiehestä ole seurustelu kumppaniksi!!?? Miksi olisikaan, itse en ainakaan etsi edes mitään parisuhdekumppania, ainakaan vielä…

Se mitä tulee näihin kirjoihin, tai luentoihin tai muuhun, niin ihmettelen sitä voiko ihminen oppia hauskaksi kirjan tai luennon perusteella, itse olen ainakin sen huomannut, et kun mies on eläväinen, aito, hauska ja ulosanti on hyvä, niin kyllä naisia riittää! Ei todellakaan tarvi olla mikään kiiltokuvapoika tai unelma kropan omaava, ihan tavallisen kokoinen olen ainakin itse, enkä itseäni voi mitenkään erityisen komeaksi kutsua, mutta silti reilutupla määrä kaatoja, kun mitä tän surullisen kuuluisan blogin kirjoittajalla vuoden aikana.

Et tulta päin vaan jannut!!

”Olen törmännyt näihin pelimiehiin ja he ovat aika säälittäviä tapauksia; käytöksestä paistaa kauas epätoivo ja teeskentely, jolla ei naisen kiinnostusta voita”

Nyt meni niin pieleen kuin voi mennä. Jos miehestä paistaa kauas epätoivo ja teeskentely, ei hän ainakaan minun sanavarastossani ole pelimies, vaan epätoivoinen mies.

Oikea pelimies on se joka ei oikeasti välitä siitä onnistuuko tämä kaato vai ei, sillä hänen elämänsä on ihan tarpeeksi jännittävää ja mielenkiintoista ilman tätä kyseistä naista jonka kanssa hän juttelee.

Jos elämä on tyhjää ja epätoivo kalvaa, kannattaa lukea Straussin rules of the game niin hän neuvoo todella vaikeitakin asioita, kuinka kohdata omat demonit ja voittaa ne. Ilmeisesti naiset usein kutsuvat luusereita pelimiehiksi ja kuvaukseen liittävät kaikki ne asiat joita luusereissa inhoavat.

Miehet taas määrittelevät Pelimiehen ihmiseksi joilta puuttuvat ne asiat joita naisten määritelmässä vilisee…

”jos ei joku nainen usko, niin pihdatkaa pari vuotta ja katsokaa, onko mies edelleen kiinnostunu teistä”

Kai mä sitten olen tyhmä, 10 vuotta naimisissa ja keskimäärin 4 kertaa saan vuodessa. No usein määrittelenkin että olen lasten kanssa naimississa.

No sen kerran kun halukkaan naisen löysin, ei ollut yhtään mitään moraalisia estoja ’pettää’ vaimoani, sillä seksuaaliset tarpeet ne mullakin on.

Joo, olenkin sitä mieltä että vaimo on 10 vuotta pettänyt minua haluttomuudellaan.

”Taas ei saisi yleistää, eivät pelimiehet kaikkia naisia kaada.”

Väittäisin kuitenkin että maailmassa on kourallinen miehiä jotka voivat iskeä kenen tahansa naisen paitsi kourallisen naisia.

Eli keskimäärin valitse onnellisesti naimisissa oleva nainen jolla on aivan liian hyvä mies hänelle, ja mestari pokaaja nai häntä 7 tunnin jälkeen tapaamisesta.

Se mihin ihmisten parhaat kykenevät on poikkeuksetta ihmeellistä.

Tuo kommentti, että ”kädestä pitäminen maksaa” antaa kyllä miehestä mielettömän pinnallisen kuvan ja on röyhkeääkin. Ihan kuin olisi joutunut mieshuoran kanssa tekemisiin.

Sanoisin, että ennen kaikkea persoonallisuus ja sen ilmaiseminen ulkonäössäkin puree ainakin omalla kohdallani. Se, että uskaltaa olla yllättävä oma itsensä on äärimmäisen seksikästä. 😉

What´s LOVE got to do with it? Sehän on itsensä kauppaamista suhteessa, jos miehen tai naisen täytyy alistua toisen tahdon alle saadakseen seksiä. Libidojen täytyy olla samalla tasolla, jotta homma voi toimia ja se käy ikävä kyllä ilmi vasta ajan kanssa. On iso riski mennä suhteen syttymisvaiheessa asunnon ostoon. Seksin ja ihmissuhteen täytyy olla tasapainossa..

HOHHOIUJAA, MITÄ SONTAA. NOILLA VINKEILLÄ EI PITKÄLLE PÄÄSE. AI ETTÄ KÄDESTÄ OTTAMINEN MAKSAA, VOI APUA MITÄ PELLEILYÄ, JA ETTÄ PIIKITTELY TOIMII. EI TODELLA TOIMI.

melko huvittavaa lukea tietämättömien ihmisten kommentteja.
älkää hyvät ihmiset tuomitko jos ette ymmärrä asiasta juuri mitään..
perehtykää asiaan tai pitäkää suunne kiinni. muuten saatatte itsenne vain naurunalaiseksi.
voisin veikata että esim. vierailija nimeltä ”hirveää luettavaa” ei ole ikinä edes vilkaissut koko opusta. liekkö ensi kertaa vasta kuulikaan siitä.
”HOHHOIUJAA, MITÄ SONTAA. NOILLA VINKEILLÄ EI PITKÄLLE PÄÄSE. AI ETTÄ KÄDESTÄ OTTAMINEN MAKSAA, VOI APUA MITÄ PELLEILYÄ, JA ETTÄ PIIKITTELY TOIMII. EI TODELLA TOIMI.”
painakaan mieleen: LÄHES KAIKKI TOIMII, kysymys on vain siitä miten itsensä tuo julki. eräs tutkimus osoittaa että ”niinkin pieni määrä kuin 7% ihmisten välisestä kommunikaatiosta on sanoja. ja loput 93 % on elekieltä ja äänenpainoa”.
ja nämä ”pelimiehet on epätoivoisia bla bla.. huono itsetunto..jne.” ovat melkoista pötypuhetta.. asia nimittäin on juuri päinvastoin sillä suurin osa ns. ”pelimiehistä” omaa keskitasoa paremman itsetunnon ja elämäntavat ja ovat ns. ”sinut itsensä kanssa”.

Neil Straussista en mene vannomaan mutta ainakin David Deagelo sisältää ”oppeihinsa” oman itsensä ”kehittämistä” aika paljon. Toki Deangelo opettaa myös viettelemisen menetelmiä mutta käy opuksissaan asiat läpi paljon syvällisemmin kuin Strauss.

http://www.myspace.com/neilstrauss

Ihan hyvältä kirjalta vaikuttaa tuo kirja mutta voisin suositella että kannattaa ensin lukea David Deangelon matskuja läpi niin todennäköisemmin saa Straussin jorinoista irti paljon enemmän.

mennään nuss#maan,eikö sen voi sanoa päin naamaa?
vastavuoroisesti,haluan nuss#aa kanssasi heti katotaan jatko myöhemmin!.

Tuo sana KAATO on mun mielestä aivan idioottimainen.

Pelimiehet on mukavaa sakkia, aina on tiedossa mitä tyyppi hakee, joten jos tekee mieli voi pelaa mukana – jos ei, voi ottaa drinksun, jutella mukavia ja lähteä sitten toiseen suuntaan.

Neil Straussin kirja Pelimies sai minut kiemurtelemaan myötähäpeästä kanssasisarien typeryyden takia. Aika helpolla pelimiehelle ilmeisesti irtoo.

Itse olen 17-vuotias ”poika” moni sanoisi, mutta sen verran ymmärrän naisista ja niiden ”kaatamisesta”, että on tullut oltua useamman naisen kanssa, kuin moni näistä keski-ikäsisistä ”pelimiehistä”. Pelimihen tavoite ei ole päästä naisten pöksyihin, vaan saada nainen kämmenelleen ja saada kontrolli tilanteesta! Naurattaa miten täällä jotkut naisista sanovat, että pelimiehet ovat ”säälittäviä”, ”epävarmoja”, ”ylimielisiä tai tms. Itsellä ei ole tarkoitus olla ”epäaito” tai joku muu kuin oma itsensä. Itse kunnioitan naisia suunnattomasti ja minulle pääasia on se, että nainen nauttii ja tuntee itsensä arvokkaaksi, jos ei joskus pääse sinne pöksyihin niin ei mua haittaa, ainakin yritin ja olin omaitseni, mutta kyllä aika usein on nainen matkaan lähtenyt. Herätkääs naiset nyt, ei jokainen pelimies ole sovinisti mulkku, joka yrittää vain saada tyydytystä. En usko, että yhdelläkään naisella joka on kanssani ollut kanssani ei ole mitään pahaa sanottavaa minusta(ainakin näin olen käsittänyt, enkä ole kuullut)

Uskokaa naiset vaan on niitä ”Herraspelimiehiäkin” olemassa! ja niille jotka tulevat kommentoimaan ikääni niin turhaa, mua ei haittaa mitä te täällä internetissä huudatte.

niin ja sitten on vielä oikeasti tärkeitä asioita. kuten hengittäminen, syöminen ja ulostaminen. nämä kolme (3) perusasiaa jos osaa, niin kaikki muu seuraa siitä. yhdyssanat, kielioppi ja länsimainen sivistys on aika yliarvostettua, noin ylipäätään siis. lopuksi pieni aivopähkinä kaikille joilla on pieni tahi kuiva (sukupuolesta riippuen-ja toisilla todella riiiippuen) suoritin: jos jumala on todella kaikkivoipa ja -tietävä, niin miksi hän loi kaalisopan, joka maistuu lämpimänä hyvälle, mutta haisee jääkaapista otettaessa aivan paskalle? mietippä sitä.

niin ja sitten on vielä oikeasti tärkeitä asioita. kuten hengittäminen, syöminen ja ulostaminen. nämä kolme (3) perusasiaa jos osaa, niin kaikki muu seuraa siitä. yhdyssanat, kielioppi ja länsimainen sivistys on aika yliarvostettua, noin ylipäätään siis. lopuksi pieni aivopähkinä kaikille joilla on pieni tahi kuiva (sukupuolesta riippuen-ja toisilla todella riiiippuen) suoritin: jos jumala on todella kaikkivoipa ja -tietävä, niin miksi hän loi kaalisopan, joka maistuu lämpimänä hyvälle, mutta haisee jääkaapista otettaessa aivan paskalle? mietippä sitä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *