Ihmissuhteet

Näitä asioita naiset toivovat lahjaksi kumppaniltaan – joululahjavinkit naiselle

Millaisista joululahjoista naiset oikeasti haaveilevat? Annan toimituksen naiset paljastavat, mitä he toivovat saavansa joululahjaksi rakkaaltaan.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Yhteinen aika oman kullan kanssa on toivotuin joululahja.

Millaisista joululahjoista naiset oikeasti haaveilevat? Annan toimituksen naiset paljastavat, mitä he toivovat saavansa joululahjaksi rakkaaltaan.

Joululahjasta tärkein tekee ajatus lahjan taustalla. Annan toimituksen naiset toivovat kumppaneiltaan joululahjaksi laatuaikaa yhdessä, hetken hengähdystaukoa yksin ja pieniä ylellisyyksiä tai persoonallisia yllätyksiä.

Laatuaikaa yhdessä tai yksin

Kaikista eniten Annan toimituksen naiset toivoivat joululahjaksi laatuaikaa kumppanin kanssa tai hetken hemmottelua omissa oloissa.

”Yhteistä aikaa on arjessa liian vähän, joten haluaisin joululahjaksi sitä esimerkiksi matkan tai illallisen muodossa.”

”Olisi mahtavaa, jos kumppanini veisi minut lempiartistini tai -yhtyeeni konserttiin. Näin hän olisi lahjallaan osoittanut, että mietti juuri minua ja haluaa viettää aikaa kanssani. Lisäksi olisi jotain, mitä odottaa joulun jälkeen.”

”Olisi ihana saada joululahjaksi loma, vaikkapa viikonloppu kylpylässä yksin tai yhdessä. Kaikkein hurjimmissa unelmissani haaveilen siitä, että puolisoni lähettäisi minut viikon joogalomalle Italiaan ja jäisi kotiin hoitamaan lasta.”

”Lahjakortti hierontaan tai muuhun hemmotteluhoitoon olisi ihana luksuslahja.”

Tietylle kosmetologille uskolliset toivoivat hemmotteluhoitoa juuri lempikosmetologinsa luona.

”Lahjakortti kasvohoitoon olisi ihana. Kunhan se on juuri se kasvohoitola, jossa käyn aina.”

Vinkki! Haikon kartano ja Långvikin kylpylä ovat klassisia kotimaan kohteita pariskuntien irtiotolle arjesta. Kumpaankin voi yhdistää myös hemmotteluhoidot.

Pieniä ylellisyyksiä

Moni toivoi, että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru tai muu pieni ylellinen yllätys.

”Huolella valittu koru on romanttinen ja ylellinen lahja. Kumppanini kannattaisi korua valitessa miettiä koruja, joita käytän usein. Lempikorujeni tyylinen koru pääsisi varmasti oitis ahkeraan käyttöön.”

”Toivoisin saavani kumppaniltani joululahjaksi jotakin pientä ylellistä, mitä en itse raaskisi ostaa itselleni: vähän paremman lompakon, korvakorut…”

”Laadukas vartalovoide tai huolella valittu kosmetiikkapaketti olisi oiva joululahja.”

Vaikka osan mielestä hajuvesi on turhan kliseinen joululahja, toiset pitävät hajuvettä mainiona ja ylellisenä lahjana. Tuoksua ei kuitenkaan kannata valita pelkästään omien mieltymysten mukaan.

”Kumppanin kannattaa utsia etukäteen, mikä tuoksu olisi toiveena.”

Vinkki! Monilla verkkokaupoilla on erikseen joululahjasivut. Muun muassa Zalandolla, Marimekolla, Finnish Design Shopilla, Shopbopilla ja Lookfantasticilla on joululahjasivut, joille on valmiiksi koottu joululahjaksi soveltuvia tuotteita.

Persoonallisia yllätyksiä

Lahjasta erityisen ihanan tekee persoonallinen kädenjälki.

”Ihana joululahja olisi itsetehty ja ajateltu juttu, josta selviäisi, että poikaystäväni on ajatellut juuri minua.”

”Täydellinen lahja kumppanilta minulle olisi sellainen, jota hän ei voisi antaa kenellekään muulle.”

”Olisi ihanaa, jos mieheni ostaisi minulle esimerkiksi korun tai kellon, johon hän kaiverruttaisi juuri minulle miettimänsä tekstin.”

”Vaikka lahja olisikin ostettu valmiina, itse tehty ja ajatuksella kirjoitettu kortti ilahduttaa ja nostaa myös lahjan tasoa.”

Vinkki! Esimerkiksi Ideakorun korut saa tilattua suoraan omalla tekstillä, jolloin korua ei tarvitse viedä vielä erikseen kaiverruttettavaksi.

Vaatteet, sisustusesineet ja kodinkoneet voi unohtaa

Vaikka ajatus on tärkein ja jopa pieleen mennyt lahja yleensä lämmittää mieltä, vääränkokoinen tai -tyylinen joululahja jää luultavasti turhana nurkkiin pyörimään.

”En haluaisi mitään kukkavaaseja tai koriste-esineitä, koska en halua lisää tavaraa ja toista miellyttäviä sisustusesineitä on muutenkin hankala ostaa.”

”En haluaisi joululahjaksi vaatteita, koska ne menevät kuitenkin pieleen! Koko ja väri ovat luultavasti väärät. Sekä vielä mallikin.”

Myöskään alusvaatteet eivät saa kannatusta.

”Alusvaatteissa ei varmaankaan olisi oikea koko tai malli.”

Moni toivoo, että kumppanin ojentamasta joululahjapaketista ei paljastu liian arkisia lahjoja, vaikka ne tulisivatkin tarpeeseen.

”En haluaisi joululahjaksi kodinkoneita. Ne ovat liian arkista.”

”Oikeasti tarvitsen kirveen, mutta sitä en missään tapauksessa halua lahjaksi mieheltä. Uskaltakoonkin!”

Lue myös:

Tätä oikeasti toivomme treffeiltä – naiset kertovat

X