Nämä merkit kertovat, että ympärilläsi on kultaisia ihmisiä
Kultaiset ihmiset ympärillä tuovat onnea elämään.
Ihmissuhteet

Nämä merkit kertovat, että elämässäsi on kultaisia ihmisiä

Onko sinulla ympärilläsi rakastavia, ihania ihmisiä? Listasimme 6 merkkiä, joista tiedät, että ihmiset ympärilläsi ovat kultaakin arvokkaampia.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Kunnioitusta, turvaa ja rakkautta. Muun muassa tätä kaikkea elämään tuovat läheiset ihmiset, joiden arvoa ei voi mitata rahassa.

Näistä merkeistä tiedät, että ympärilläsi on kultaisia, ihania ja rakastavia ihmisiä:

1. Kuulumisiasi kysellään

Esimerkiksi työkiireiden keskellä yhteydenpito läheisiin saattaa katketa hetkeksi kuin seinään. Miten ihanaa silloin onkaan saada läheiseltä viesti, jossa kysytään, mitä kuuluu. Kuulumisien kysely on merkki siitä, että olet toisen ajatuksissa ja hän välittää siitä, miten voit.

2. Sinua kuunnellaan ja halutaan ymmärtää

Lienee ihmisen perustarpeita tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. Kuuntelemalla läheinen ihminen osoittaa sinulle, että ajatuksesi ja mielipiteesi ovat hänelle tärkeitä ja että hän haluaa ymmärtää sinua, vaikka olisittekin joistain asiasta eri mieltä.

3. Sinulla on aina joku, jolle soittaa

On onni, että voi luottaa läheistensä tukeen vaikean paikan tullen. Toisaalta on ihanaa, että myös onnellisista tapauksista voi soittaa läheiselle ja iloita hänen kanssaan. Ja kukapa nyt ei nauttisi ihan tavallisesta rupattelusta puhelimessa ihan vain arjen keskellä.

4. Sinulle halutaan hyvää

Kukaan ei ole täydellinen – eivät edes kultaiset ihmiset. Hekin saattavat joskus esimerkiksi möläyttää jotain ajattelematonta tai vaikeuttaa toiminnallaan elämääsi. Anteeksi antaminen on kuitenkin melko helppoa, kun tietää sydämessään, että läheinen haluaa sinulle aina vain parasta, niin kuin sinäkin hänelle.

5. Sinusta pidetään huolta

Läheisten ihmisten pienikin apu voi toisinaan tuntua lottovoitolta. Ja usein kultaisten ihmisten tarjoama apu tekee myös itsestä paremman ihmisen, kun auttavan käden ojentamista muistaa vaalia myös omassa elämässä. Läheisten ihmisten kanssa ei tarvitse laskea, kuka on auttanut ketäkin eniten. Tilit kyllä tasoittuvat ajan mittaan ja elämäntilanteiden vaihtuessa.

6. Ihmiset ympärilläsi näkevät todellisen minäsi

Jokainen piiloutuu joskus maskin taakse tehdäkseen vaikutuksen uuteen ihmiseen tai pitääkseen itsensä kasassa vaikeina hetkinä. Läheiset ihmiset osaavat kuitenkin katsoa tuon maskin taakse. He näkevät todellisen minäsi ja pitävät sinusta juuri sen takia, kuka oikeasti olet. He saavat sinut riisumaan maskisi ja olemaan paras oma itsesi.

Lähteet: Lifehack, wikiHow

X