Halaus voi olla tärkeä viesti syvistä tunteista.
Ihmissuhteet

Nämä merkit kertovat, että parisuhteesi on kenties parempi kuin olet osannut edes ajatella

Monesti parisuhteelta odotetaan ja vaaditaan paljon. Siksi toisinaan on hyvä pysähtyä perusasioiden äärelle ja huomata, että oma parisuhde saattaa sittenkin olla paljon parempi kuin miltä se omiin silmiin on arjen pienten ongelmien ja kiireen keskellä näyttänyt.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Yksikään parisuhde ei ole täydellinen. Vaikka suhteessa olisi hetkellisesti vähemmän romanttista ilotulitusta kuin ennen, se ei merkitse sitä, että parisuhteessa olisi jotain vikaa. Tosiasiassa parisuhteesi saattaa olla jopa paljon parempi kuin millaisena sen näet.

Nämä 16 merkkiä kielivät siitä, että parisuhteesi on kenties parempi kuin olet osannut ajatella:

1. Tunnet olosi turvalliseksi kumppanisi seurassa

Kun tunnet olosi turvalliseksi kumppanisi seurassa, voit olla hänen seurassaan oma itsesi.

2. Pidät puolisosi luonteesta

Kun pidät kumppanisi luonteesta, viihdyt todennäköisesti hyvin hänen seurassaan. Ei haittaa, vaikka olisitte luonteeltanne erilaisia.

Lue myös: Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

3. Uskallat ottaa vaikeatkin asiat puheeksi

Yksi terveen suhteen merkkejä on uskallus ottaa puheeksi mieltä painavat asiat.

4. Pystytte keskustelemaan erimielisyyksistänne

Kaikissa suhteissa tulee erimielisyyksiä. On hyvä merkki, jos pystytte selvittämään erimielisyytenne keskustelemalla ja ilman tappelemista.

5. Olet kiitollinen yhteisistä hetkistänne

Suhteenne on luultavasti oikealla tolallaan, jos nautitte yhteisistä arjen pienistä hetkistä ja kerrotte mielellänne toisillenne asioita.

6. Olette huomaavaisia toisianne kohtaan

Kumppania ei tarvitse ajatella kellon ympäri. On kuitenkin hieno asia, jos huomioitte toisianne jatkuvasti arjen pienissä asioissa. Toisen huomioimista voi olla esimerkiksi pelkästään hänen lempileipänsä ostaminen kaupasta kotiin.

7. Kummallakin on tilaa kasvaa myös yksilönä

Tasapainoinen ja varma suhde kestää kummankin osapuolen kasvun paitsi parina myös yksilönä.

8. Nauratte yhdessä

Yhdessä nauraminen on mainio merkki siitä, että teillä on hauskaa yhdessä ja tiedätte, miten voitte kohottaa toistenne mielialaa.

9. Olette toisillenne ystävällisiä

Ystävällisyys tukee kommunikaatiota, joka on varmasti suhteen tärkeimpiä peruspilareita.

10. Hyväksytte ja arvostatte erilaisuuttanne

Kaksi on todellakin enemmän kuin yksi, jos sekä sinä että kumppanisi osaatte hyväksyä ja arvostaa toistenne eroavaisuuksia.

11. Ette takerru toistenne pieniin ärsyttäviin piirteisiin ja tapoihin

Jokaisessa ihmisessä on myös omat ärsyttävät puolensa. Ei siis ole mahdollista, että ette koskaan ärsyttäisi toisianne. Jos kuitenkin pystytte pääsemään ohi pienistä ärsytyksistä ilman niihin jumiutumista, olette oikealla tiellä.

12. Yhteiset askareet eivät jää vain toisen vastuulle

Jos teette kumpikin parhaanne esimerkiksi kodin askareiden eteen, se kertoo halustanne tehdä asioita yhteisen hyvän eteen ja auttaa toista, tehdä toisen elämästä mukavampaa.

13. Teette töitä löytääksenne yhteistä aikaa

Onnelliset parit viettävät aikaa keskenään. On siis loistava merkki, jos olette valmiita tekemään töitä löytääksenne yhteistä aikaa kiireenkin keskellä.

14. Ette salaile asioita toisiltanne

Hyvässä suhteessa toiselta ei tarvitse salailla asioita, sillä kumppaniin luottaa ja siksi hänen edessään uskaltaa olla haavoittuvainen ja avoin.

15. Ette pidä kirjaa toistenne virheistä tai kanna toiselle kaunaa

Suhteenne voi luultavasti suhteellisen hyvin, jos ette muistele toistenne virheitä tai kanna kaunaa toiselle. Hyvässä suhteessa toiselle osataan antaa anteeksi ja suhteessa vallitsee molemminpuolinen kunnioitus.

16. Rakastatte toisianne ja ilmaisette rakkauttanne

Voi olla, että pitkään yhdessä ollut pari ei ilmaise rakkauttaan suurieleisesti joka päivä. Pienetkin teot, kuten päivittäiset suudelmat tai halaukset, voivat kuitenkin olla merkityksellisiä viestejä syvistä tunteista.

Lähteet: Bustle, Bustle, Relationship Rules, Thought Catalog

X