Nämä merkit kertovat, että sinä olet kiinnostuneempi suhteestanne kuin hän
Ihastuneena toiseen jaksaa keskittyä myös ilman kännykän räpläämistä.
Ihmissuhteet

Nämä merkit kertovat, että sinä olet kiinnostuneempi suhteestanne kuin hän

Oletko toivottoman ihastunut, mutta et ole varma lämpimien ajatustesi kohteen tunteista? Listasimme 10 merkkiä siitä, että ihastuksesi kohde ei ota suhdettanne yhtä vakavasti kuin sinä.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Jos kumppaniehdokas on kiinnostunut, hän on sinuun yhteyksissä ja haluaa viettää kanssasi aikaa muuallakin kuin sängyssä. Kun aitoja tunteita löytyy, kelpaat toiselle juuri sellaisena kuin olet.

Jos taas kiinnostusta ei löydy, ihastuksen kohde toimii todennäköisesti näin:

1. Hän ei kysy sinulta kysymyksiä

Jos ihastuksesi jaksaa puhua itsestään, mutta ei ole kiinnostunut kysymään ja kuulemaan sinusta asioita, hän ei luultavasti ole kovin kiinnostunut.

2. Sinä olet aina se, joka ottaa yhteyttä

Testaa, mitä tapahtuu, jos et ota ihastuksesi kohteeseen yhteyttä. Jos hänestä ei kuulu, vastaus on selvä.

3. Hän lähettää ristiriitaisia signaaleja

Yhtenä hetkenä hän on täysin lumoissasi ja seuraavaksi et kuule hänestä viikkoihin. Jo Sinkkuelämää-sarjassa se sanottiin: ei ole olemassa ristiriitaisia viestejä. Jos ihastuksesi kohde on sinusta kiinnostunut, hän haluaa sopia kanssasi seuraavan näkemisen.

4. Hän ei esittele sinua tutuilleen

Jos mies on kiinnostunut sinusta vakavasti, hän haluaa sinut mukaan omaan elämäänsä. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi omien ystävien esittelemistä sinulle.

5. Näette vain seksin merkeissä

Seksisuhde on eri asia kuin parisuhde. Ehdota näkemistä muualla kuin jommankumman luona ja sano jo etukäteen, että ette voi viettää yötä yhdessä. Jos ihastuksesi ei vaikuta innostuneelta, hän ei luultavasti ole kiinnostunut sinusta.

6. Hän on salaperäinen

Salaperäisyys saattaa aluksi kiehtoa, mutta se voi myös olla merkki siitä, että ihastuksellasi on jotain salattavaa. Jos hän ei avaudu sinulle asioistaan, hän haluaa luultavasti pitää suhteenne kevyenä.

7. Hän yrittää muuttaa sinua

Jos ihastuksesi yrittää muuttaa esimerkiksi sitä, miten pukeudut, hän ei todennäköisesti ole kovin kiinnostunut sinusta. Jos ihastuu kunnolla, pinnalliset asiat unohtuvat.

8. Hän ei osoita sinulle hellyyttä

Kun toiseen on ihastunut, häntä haluaisi koskettaa koko ajan – muulloinkin kuin seksin aikana. Jos kumppanisi ei koskettele sinua omatoimisesti, hän ei luultavasti ole kovin kiinnostunut sinusta.

9. Hän ei ole läsnä ollessaan kanssasi

Jos ihastuksesi räplää jatkuvasti seurassasi kännykkää tai tablettitietokonetta, hänen ajatuksensa ovat jossain muualla kuin sinussa ja suhteessanne.

10. Hän ei puhu tunteistaan tai on epävarma

Jos ihastuksesi ei ikinä puhu tunteistaan tai sanoo olevansa epävarma omista tunteistaan, hän ei luultavasti ole kovin kiinnostunut. Ja jokainen varmasti haluaa kumppanin, jonka ihastusta ei tarvitse arvuutella yksin tai yhdessä.

Lähteet: Bolde, Your Tango

Lue myös:

Testaa, onko hän kiinnostunut sinusta!

Onko hän kiinnostunut sinusta? 10 merkkiä miehen syvemmistä tunteista

Onko toinen oikeasti kiinnostunut? Näistä merkeistä sen tietää

Onko mies kiinnostunut sinusta? Kehonkieli paljastaa sen jo ensitreffeillä!

X