Ihmiset ja suhteet

Ohjeita pettäjille ja käräyttäjille

Teksti: Anna.fi

Ellit neuvoo niksit kieroilun ja mustasukkaisuuden helvetillisiin syövereihin. Bon voyage!

Uskottomuus on internetin ihmissuhdekeskustelujen suosituin puheenaihe. Uskottomuus aiheuttaa parishuhteeseen paljon murhetta, ja loukatulla osapuolella menee monesti pitkä aika toipumiseen. Aihe on vakava, mutta toisinaan saattaa auttaa sekin, että nauraa koko asialle.

Näin käräytät pettäjän

– Hanki peruukki, isot aurinkolasit ja ala vakoilla. Tai jos rahaa löytyy, käräytä klassisesti ja palkkaa yksityisetsivä vakoilemaan puolestasi.

– Ole juonikas salapoliisi, ja juttele hänen ystäviensä kanssa niin, että he vahingossa paljastavat asioita. Johdattele ja teeskentele tietäväsi enemmän kuin tiedätkään.

Näin petät käryämättä

Jos petät mielitiettyäsi, etkä halua jäädä kiinni, pidä kännykästäsi kiinni kynsin ja hampain. Pidä puhelin aina mukana, jopa vessassa ja suihkussa käydessäsi. Poista tekstarit luettuasi ne ja tyhjennä puhelulistasi säännöllisesti.

Tallenna ”kuumat” numerot väärän nimen alle. Mutta älä hankkiudu tällöin tajuttomuustiloihin, ettei rakkaasi pääse numerohaulla tsekkaamaan numeroittesi ja nimiesi vastaavuutta.

Tai minimoi riskit ja osta toinen kännykkä, jota et koskaan vie kotiin. Voit myös pitää kahta sim-korttia, mutta pidä huoli, ettei mielitiettysi saa sitä selville.

Teksti: Ellien toimitus / A4 Media Oy (7.10.2004)
Kuva: A4 Media Oy

X