Ihmiset ja suhteet

Paris Hiltonin elämänohjeita

Teksti: Anna.fi

Blondien blondi paljastaa, mitä rikkaan tytön ei koskaan tule tehdä.

Taas saamme elämäämme yhden uuden blondin lisää, sillä Paris Hilton saapuu olohuoneisiimme 14. marraskuuta. Silloin alkaa Kohuttu Simple Life – leidit landella –sarja Subtv:ssä. Tosi-tv -ohjelmassa kaksi yksinkertaista ja lellittyä miljonäärityttöä toilaavat talikon varressa maaseudulla. Toinen tytöistä on Parisin bestis, Nicole Richie (80-luvun Hello-biisin lurauttaja Lionel Richien tytär).

Hohhoijaa. Britney Spears, Jessica Simpson, Anistonin sisarukset – viihdeteollisuus tuuppaa blondeja markkinoille liukuhihnalta. Tässä vaiheessa on jo sanottava, että toikkaroiva blondihahmo alkaa kyllästyttää. Ja voisiko naiskomiikka olla välillä muutakin kuin tyhmälle typykälle nauramista?

Ilmeisesti ei, sillä The Simple Life –sarjassa Hilton-hotelliketjun perijätär Paris ja Nicole-bestis luopuvat blondiin tyyliin rajattomista luottokorteistaan ja lähtevät kuukaudeksi töihin arkansasilaiselle maatilalle. Sarjassa seurataan, miten ”simppeli” maalaiselämä sujuu neitosilta, jotka ovat kasvaneet äärimmäisen luksuksen keskellä?

Oli miten oli, The Simple Life ja The Simple Life 2 – Road Trip ovat olleet suurmenestyksiä Yhdysvalloissa. Päätös kolmannesta tuotantokaudesta on jo tehty.

Parisin 12 sääntöä

Paris Hilton ei ole vielä tehnyt mitään, mikä vaatisi lahjakkuutta, mutta hänen värikäs elämäntyylinsä tarjoaa medialle jatkuvasti jutunaihetta: seksivideoskandaaleja, mainoskampanjoita, oma levy, oma kirja, oma koru- ja yökerhobisnes, elokuvarooleja. Tällä hetkellä Paris filmaa National Lampoon –komediaa Pledge This!

Huhujen mukaan Paris, kuten myös hänen siskonsa, Nicky eivät suinkaan ole tyhmiä blondeja, vaan piikiven kovia bisnesnaisia, jotka pyörittävät blondikoneistoaan ihan omin voimin. Mene ja tiedä – mutta ainakin näin Paris neuvoo kirjassan ”Confessions of Heiress”, mitä kunnon perijättären ei tule koskaan tehdä. Parisin 12 sääntöä, olkaa hyvä.

Perijätär ei koskaan

1. …ole ilkeä eläimille
2. …anna juurikasvunsa näkyä
3. …lähde ulos Oscar-juhlien jälkeisenä päivänä
4. …mene sateeseen (paitsi jos omistaa Gucci-sateenvarjon)
5. …puhu rahasta
6. …aloita Atkins- tai South Beach -dieettiä
7. …syö kaviaaria jatkuvasti
8. …kanna omia matkatavaroitaan
9. …vietä kesää New Yorkissa tai talvea Hamptoneissa
10. …jonota elokuviin
11. …käytä asua jossa joku toinen tyttö on valokuvattu 12. …noudata käyttäytymissääntöjä – paitsi minun!

Simple Life – leidit landella alkaa Subtv:ssä su 14.11.

Teksti: Tyyne Pennanen / A4 Media Oy (11.11.2004)
Kuva: Sub-Tv

X