Ihmiset ja suhteet

Reilu luokka -kilpailu!

Teksti: Anna.fi

Nyt kaikki koulut mukaan Koululaisen jännittävään kisaan! Reilu luokka -kampanjassa luokan oppilaat keräävät pisteitä suorittamalla jännittäviä tehtäviä ja eniten pisteitä keränneet voittavat. Innosta oma lapsesi ilmoittamaan luokkansa kisaan tai kerro naapurin tai tuttavan lapselle tästä mahdollisuudesta, sillä palkinnot ovat upeita!

Kaikkien täydet 200 pistettä keränneiden luokkien kesken arvotaan pääpalkinto: Sturm Und Drangin keikka voittajakoulun pirskeissä! Muita palkintoja ovat muun muassa Kanan kouluvierailut, luokan musavideon esitys SubTv Juniorilla,leffalippuja ja pelejä.

Erilaisten tehtävien kautta oppilaat saavat ilmaista itseään ja he oppivat uusia asioita muun muassa luonnosta ja sosiaalisuudesta. Tehtäviä tekemällä oppilaat myös tutustuvat toisiinsa paremmin. Kannustava ilmapiiri vahvistaa luokkahenkeä ja myös yhteishenkeä rinnakkaisluokkien kesken.

Myös vanhempien kannattaa olla lasten apuna osallistumisessa, sillä vanhemmista voi olla suuri apu joissain tehtävissä. Samalla vanhemmat tutustuvat toisiinsa ja lastensa kavereihin.

Viime vuoden voittajaluokka oli Vuosaaren ala-asteen 4C. Vuosi oli täynnä jännittäviä kokemuksia. Meno oli niin hurjaa, että välillä opettajat sekä oppilaatkin kaipasivat ”normaalia koulua”. Parhaiten voittajaluokan iloisia tunnelmia kuvaa erään oppilaan spontaani kommentti: ” Ope, miten meille voi sattua näin paljon kaikkea hyvää?”

Nyt vain reippaasti mukaan kisaan. Vaikka päävoittoa ei tavoitettaisikaan, luokkahengen vahvistuminen voi olla se isoin voitto.

Osallistu kisaan täällä!

Koululaisen kotisivut

X