Ihmiset ja suhteet

Sinkku – Lakkaa hokemasta näitä lauseita!

Teksti: Anna.fi

Jos olet sinkku ja sinulla on haku päällä tositarkoituksella, lakkaa päivittelemästä epätoivoasi. Kokosimme yhteen kymmenen lausetta, joita sinkkujen ei kannata sanoa ääneen.

Sinkkujen hokemat

Miksi sinkuista tehdy tv-sarjat ja kirjat kuvaavat usein siitä, kuinka joku metsästää epätoivoisesti miestä? Kai sinkkuuna elämisessä on valoisiakin puolia?

Älä tärvele odottavaa onneasi negatiivisuudella, vaan löydä sinkkuelämän ilot! Kun asenteesi on kohdallaan ja olet sinut itsesi ja elämäntilanteesi kanssa, huomaat, että miehiä alkaa parveilla ympärilläsi. Kun valmistelet itseäsi sen oikean etsimiseen, lakkaa toistelemasta kliseitä!

Unohda nämä lauseet

1. Nettideittailu on epätoivoisia varten

Tekniikan aikakaudella ei ole ollenkaan harvinaista, että se oikea voi löytyä internetin avulla. Neittideittailun kyseenalaistaminen onkin vähän vanhanaikaista: yli 100 000 ihmistä käyttää aktiivisesti nettideittipalstoja. Ei kannata siis sulkea pois mahdollisuuksia, joiden kautta saatat kohdata unelmiesi miehen.

2. En halua, että minua satutetaan

Jos joku on joskus satuttanut sinua, asia kannattaa käsitellä ja sitten jättää taakseen. Älä anna vastoinkäymisten sumentaa tulevaisuuttasi vaan suuntaa luottavaisin mielin kohti tulevaa. Ellet pääse peloistasi irti, et ehkä tapaa sitä ihanaa miestä, joka tekisi kaikkensa kohdellakseen sinua hyvin.

3. Minulla ei ole aikaa seurustella

Kun sanot, että et ehdi seurustella työn, harrastusten tai ystäviesi tapaamisen takia, saatat vain keksiä syitä sille, miksi et ole parisuhteessa – vaikka parisuhde olisikin juuri se, mitä eniten haluaisit! Työ tai harrastus voi aikansa toimia kumppanin korvikkeena, mutta pidemmän päälle kannattaa tunnistaa ja tunnustaa toiveensa.

4. Deittailu on ajanhukkaa, koska ei minua kuitenkaan onnista

Jos olet liikkeellä sillä ajatuksella, että et löydä mukavaa miestä mistään, et todennäköisesti löydäkään. Jos lähdet treffeille ”ei kiinnosta” -asenteella, voi olla haastavaa vakuuttaa miestä ihanuudellasi. Mikäli deittailu ei tällä hetkellä kiinnosta sinua, pidä luova tauko ja palaa kentälle sitten, kun homma tuntuu taas mielekkäältä.

5. Olen hyvin vaativa

Vaaditko oikeasti paljon vai pelkäätkö, ettet itse kelpaa? Jos oikeasti pidät itseäsi vaativana, mieti, miksi olet niin vaativa? Pohdi, ovatko vaatimuksesi kohtuullisia vai sellaisia, että toiveitasi vastaavan kumppanin löytäminen on suorastaan mahdotonta. Mitäs jos unohtaisit vaihteeksi tiukat kriteerisi ja antaisit tunteiden viedä? Lähde treffeille avoimin mielin ja muista, ettei täydellistä ihmistä ole olemassakaan.

6. Olen liian itsenäinen

Ei ole olemassa sellaista vaihtoehtoa, että olisit liian ”jotain”. Jos olet itsenäinen, vahva ja fiksu, se on loistojuttu! Kun kohtaat oikeanlaisen miehen, hän osaa varmasti arvostaa näitä piirteitä sinussa. Muista kuitenkin paljastaa myös herkempi puolesi, jottet vaikuta liian kovalta, ylimieliseltä tai vaikeasti lähestyttävältä.

7. Toteamus seurustelevalle ystävälle: Sinä sait sen viimeisen hyvän

Tämän sanominen voi toki tuoda ystävällesi hyvän mielen ja imarrella hänen miesmakuaan, mutta tuskinpa oikeasti haluat ajatella näin. Lopeta siis turha makeilu ja viritä mielesi siihen ajatukseen, että kyllä kaloja vedessä riittää.

8. Olen varmasti ainoa jäljelle jäänyt sinkku

Tämä ajatus hiipii salakavalasti mieleen yleensä silloin, kun lähes kaikki tuttusi seurustelevat tai ovat naimisissa. Muista kuitenkin, että muilla ja heidän toimillaan ei ole mitään tekemistä sinun elämäsi kanssa. Kasaat vain paineita itsellesi tekemällä ”kaikilla muilla paitsi minulla” -vastakkainasetteluja. Keskity omiin valintoihisi.

9. Minun on parempi olla yksin

Jos oikeasti mieluiten käpertyisit iltaisin oman kullan kainaloon, älä anna marttyyriasenteelle pikkusormea, sillä pian se vie koko käden. Luota viehätysvoimaasi ja ole avoin seikkailulle!

10. En löydä koskaan yhtä hyvää kuin ex-kumppani

Ex-kumppania ei kannata nostaa kultaisiin kehyksiin: olihan siihenkin syynsä, että ylipäätään erositte. Yritä hyväksyä, että suhde on päättynyt. Löydät varmasti vieläkin sopivamman kumppanin, jos vain olet avoin romanttiselle kohtaamiselle ja uudelle ihmissuhteelle.

Lue myös:
Deittivinkit naisille – Opettele deittailemaan ilman stressiä

Yksitoista erilaista naistyyppiä – Löydätkö itsesi listalta?

Testaa, oletko sitoutumiskammoinen vai ripustautuja

Kun suhde loppuu, mutta rakkaus ei – Miten päästä vanhan suhteen yli?

X