Tuolin reunalla sinua kohti kurottautuneena istuva treffikumppani haluaa kuulla jokaisen sanasi ja osoittaa, että hän on aidosti kiinnostunut sinusta.
Ihmissuhteet

Tällainen kehonkieli paljastaa, että hän on kiinnostunut sinusta

Tulkitsemalla oikein treffikumppanisi elekieltä saat tietää, kuinka kiinnostunut hän sinusta oikeasti on. Tunnista nämä 10 elettä.
Teksti: Anna Nummisto Kuvat: iStock

Moni ei mielellään paljasta ihastumistaan – ainakaan ensitreffeillä. Deittikumppanisi saattaa yrittää esittää viileää, mutta kehonkieli ja pienet eleet paljastavat, että hän on kovaa vauhtia ihastumassa sinuun.

Hän torjuu toiset naiset

Olipa kyseessä sitten baaritiskillä katsekontaktia hakeva kaunotar tai flirttaileva tarjoilija, hän ei näytä edes huomaavan toisia naisia. Treffikumppanillasi ei ole kiinnostusta jutella toisten naisten kanssa, sillä ainoa nainen, jolta hän haluaa huomiota olet sinä.

Hän kopioi käytöstäsi

Juoko hän lasistaan samaan aikaan kuin sinä tai vaihtaako hän asentoa aina kun sinä vaihdat? Hän ei välttämättä itse edes huomaa, että hän kopioi käytöstäsi. Deittisi on selvästi kiinnostunut sinusta, sillä hänen alitajuntansa ohjaa häntä viestittämään eleillään sinulle, että hän on luotettava ja tutustumisen arvoinen tyyppi.

Hän pitää tiiviin katsekontaktin

Hän katsoo sinua, kuin jokainen sanomasi lause olisi maailman tärkein. Ja hänelle ne ovatkin. Hän haluaa vangita silmäsi ja pitää näin huolen, ettet varmasti vilkuile muita. Huomaa kuitenkin, että ujo ihminen saattaa tuijottaa lautastaan koko illan ja olla silti aivan lääpällään sinuun.

Hän kohentaa ulkonäköään

Harooko hän hiuksiaan tai suoristaako mies solmiotaan? Hän haluaa, että huomaat kuinka hyvän näköinen hän on. Ulkonäön kohentaminen on merkki siitä, että hän haluaa sinun katsovan ainoastaan häntä.

Hän seisoo selkä suorana

Jos mies on kiinnostunut, hän saattaa patsastella ympärilläsi selkä suorana ja lihaksiaan pullistellen. Machomiehen elkeillä hän viestittää muille miehille, että olet hänen saaliinsa, eikä muiden kannata yrittää lähestyä. Jotkut miehet menevät jopa niin pitkälle, että he huomaamattaan työntävät lantiotaan hieman eteenpäin saadakseen sinut kiinnostumaan hänen miehisyydestään – ja häätääkseen muut urokset pois.

Hän vilkuilee sinua salaa

Hän saattaa muuten näytellä välinpitämätöntä, mutta aina kun käännät katseesi muualle, hän ahmii sinua silmillään. Hän ei selvästikään halua laittaa kaikkia korttejaan pöytään, mutta totuus on, että vedät häntä puoleesi.

Hän yrittää keksiä käsilleen tekemistä

Hipelöikö hän aterimia tai pyörittelee kynää kädessään? Mies on selvästi hermostunut, sillä treffit sinun kanssasi eivät ole hänelle yhdentekevät. Deittikumppanisi yrittää peittää hermostustaan näpertelemällä lautasliinaa tai autonavaimia. Tämä on varma merkki siitä, että hän toivoo näkevänsä sinut uudestaan – ja pelkää kuollakseen saavansa pakit.

Hän koskettelee kasvojaan

Kummallista kyllä, mutta koskettelemalla omia kasvojaan hän yrittää saada sinut ajattelemaan suutelua. Jos mies hipelöi huuliaan tai sivelee partaansa, hänen ajatuksensa ovat jo siirtyneet jutustelusta seuraavalle asteelle.

Hän istuu tuolin reunalla

Rennosti tuolin selkänojaa vasten retkottava mies ei ole kovin kiinnostunut sinusta, eihän hän edes keskity keskustelemaan kanssasi. Rennolla ja rehvakkaalla asennolla mies viestittää tilan muille naisille, että katsokaas mikä loistosaalis täällä väijyy. Sen sijaan tuolin reunalla sinua kohti kurottautuneena istuva treffikumppani haluaa kuulla jokaisen sanasi ja osoittaa, että hän on aidosti kiinnostunut sinusta.

Hän ohjaa sinua, kun kävelette

Onko sinusta herttaista, kun hän laittaa kätensä alaselällesi, kun kävelette vierekkäin. Teon tarkoitus ei ole ohjata sinua oikeaan suuntaan tai varmistaa, ettet jää auton alle. Tällä pienellä eleellään hän viestittää muille, että sinä olet hänen naisensa.

Lähteet: Cosmopolitan, Reluv

Lue myös:

Keski-ikäiset sinkut – Näin löydät elämäsi treffit Tinderissä

Tällaista on nelikymppisellä naisella deittiviidakossa

Nettideittailu – Näin luot toimivan treffi-ilmoituksen

Flirttailun salat – vältä treffeillä nämä flirttailumokat!

X