Ihmiset ja suhteet

Teppo M. kertoo, miten nainen isketään!

Teksti: Anna.fi

Helluntai on valitettavasti jo takanapäin, mutta kesäheilan voi edelleen yrittää pyydystää haaviinsa. Iskemisen ja erityisesti lyhytaikaisen heilastelun ammattilainen, estoton vedonlyöjä ja tuore kirjailija Teppo ”100 naista” M. antaa miehille korvaamattomia vinkkejä naisten nappaamiseen. Lue Elleistä myös vinkkejä pelimiehille!

kiss

Tepon vinkit TOP 17:

1. Älä edes ajattele iskeväsi ensimmäisen kohdalle sattuvan leidin. Kardinaalivirhe on pokata ensimmäistä ohitse kävelevää naista, epäonnistua puuhassa ja koettaa vongata seuraavaa. Tepon sanoin valinnan perusteena on yleensä joko se ”kenen kanssa makaisin mieluiten tai kuka antaa todennäköisimmin”.

2. Auto on miehen mitta! Tepolla on Alfa Romeo – mieti onko farmari-Volvo välttämättä kaikkein vetoavin. Toisaalta, jos etsit elinikäistä emäntää, saattaa joku kultaisesta noutajasta, kahdesta lapsesta ja rivitalonpäädystä kiinnostunut innostua ruotsalaisten ylpeydenaiheestakin.

3. Taksikuski on ystävä. Kysy neuvoa, mistä baarista irtoaa helposti seuraa. Muista nauttia väkijuomia vain kohtuudella.

4. Naisen eleet kertovat mahdollisuuksistasi. Keimailevalle naiselle on helpompi tehdä aloite.

5. Viinikellari – tai ainakin kaappi – ei saa olla tyhjillään. Kaapista on löydyttävä jatkojen kostuketta.

6. Unohda naisseurueen äänekkäimpänä kaakattava neito – satsaa hiljaisempaan neitiin, mutta anna hänelle aikaa lämmetä vaikkapa drinksutarjoukselle.

7. Mene treffeille ajan kanssa. Älä tuijota koko ajan kelloa. Jutustele ensin mukavia neutraaleista aiheista ennen kuin siirryt henkilökohtaisuuksiin.

8. Miehet hoi, Teppo opettaa: ”Lukuvalo ja seksivalo ovat kaksi täysin päinvastaista asiaa.” Omilleen muuton yhteydessä äidiltä saatu halogeenivalo saa korkeintaa olla näkyvillä, mutta ei missään tapauksessa päällä.

9. Kuuntele naista! Teppokin myöntä karkottaneensa elämänsä aikana satoja naisia puhumalla liikaa, vääristä aiheista ja aivan väärässä seurassa.

10. Oletko huomannut, että naisia on muuallakin kuin baareissa? Mieti vaihtoehtoisia paikkoja bongata tsirbu.

11. Jaa kehuja: huomaa tuttujen ja puolituttujen naistan uudet vaatteet, kampaukset ja hajuvedet.

12. Nainen tietää aikomuksesi, älä aliarvioi häntä: ”Naiset ovat miehiin verrattuna ylivertaisia tulkitsemaan toisen ihmisen tarkoitusperiä ja ymmärtämään sosiaaliseen tilanteeseen kätkettyjä merkitystasoja.”

13. Tunnista yökerhoissa käyvät otolliset naisseurueet. Tarjoa yksinäiselle naiselle istumapaikkaa vierestäsi.

14. Ole skarppina, sillä ensivaikutelmalla voi olla minkä tahansa suuntaiset seuraukset: ”Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja tässä harrastuksessa sen muuttamiseen ei anneta mahdollisuutta.”

15. Osallistu kaiken maailman kissanristiäisiin, mutta tiedosta millaisia naisia missäkin tilaisuudessa on: ”Laivalla olevat naiset ovat ehkä kolmatta kertaa ulkona vuoden sisällä, kun taas kaupunkien yökerhoissa pyörivät pörräävät siellä joka viikko.”

16. Oletko hulvattoman hauska ja erinomaisen mukava miesseurassa, mutta jähmetyt naisseurassa? Hengaile seurueessa, jossa on sekä miehiä että naisia, jotta miellyttävä luonteesi tulee esiin.

17. Anna naiselle puhelinnumerosi, jos keskustelunne uhkaa päättyä ennen aikojaan. Paina kuitenkin mieleesi, kenelle olet numeron antanut ja missä: Mirkku mansikanmyyjä, Krista Kallesta, Linda laivalta ja Sissi Stockalta.

Näin se menee, hyvät herrat, siitä vain kesäisiin iskupuuhiin!

Ellit hoi, onko Teppo oikeassa? Riittääkö Alfa Romeon avainten heiluttelu saamaan polvet veteliksi – lähdetkö mukaan huviajelulle suomalaiseen suveen?

Iskuvinkkien lähteet: Iltalehti 11.6.2008 sekä Teppo M:n 100 naista -blogi

X