Ihmissuhteet

Testaa oletko parisuhteessa sooloilija vai sitoutunut?

Teksti: Anna.fi

Oletko sooloilija?Valmisteilla oleva Sooloilua-elokuva on tämänkertaisen testimme innoittajana. Testaa, millainen seurustelija Sinä olet – elokuvan Emman tyyppinen spontaani sooloilija, reppana ripustautuja vai ehkä sittenkin tavattoman täydellinen, unelmakumppani.

1. Mieti aiempia tai nykyistä suhdettasi. Miten pian suhteen alettua alat puhua "me"-muodossa?
2. Olet sopinut seurustelukumppanisi kanssa alkuviikosta, että lauantaina voisi mennä leffaan. Lauantai-iltapäivällä kaverisi soittaa, että nyt tyttöjen/jätkien kanssa baanalle ja heti. Innostutko?
3. Kuvitellaanpa äskeinen tilanne toisinpäin: olet varautunut mukavaan koti-iltaan takan ääressä, kun kumppanisi laittaa tekstiviestin, ettei pääsekään tulemaan. Ilman selityksiä. Miten suhtaudut?
4. Olet tapaillut nykyistä heilaasi kolme kuukautta. Lähetät onnittelukortin serkullesi, joka on juuri saanut lapsen. Miten allekirjoitat kortin?
5. Sinun ja kumppanisi oli määrä lähteä yhdessä tupareihin ja siitä kaupungille klubeihin. Sinä sairastut, etkä voi millään lähteä. Mikä nyt eteen?
6. Kaverisi on saanut äkkilähtöpaikat etelään, pilkkahintaan. Sinulla on juuri sopivasti muutama vapaa tiedossa. Lähdetkö reissuun ilman kultaasi?
7. Olet tehnyt rankkaa työputkea jo useamman viikon. Et ole juurikaan ehtinyt hoitaa parisuhdettasi. Kun kiire hellittää, mikä seuraavista parhaiten kuvaa sitä, miten todennäköisesti toimisit?
8. Mietipä seurusteluhistoriaasi. Miten helposti vaihdat mielipiteitäsi kumppanisi mukaan, vain miellyttääksesi häntä?
9. Palaat rättiväsyneenä töistä perjantai-iltana. Odotat vain, että voit avata viinipullon ja kaivautua kullan kainaloon sohvalle. Mutta kotonapa murusesi odottaa innokkaana: hän on saanut kutsun purjehtimaan työtoverinsa veneelle. Reissu kestäisi viikonlopun. Nouseeko suhteeseenne tästä kriisi?
10. Olet seurustellut kolme kuukautta ja tapailette melko usein. Miten suunnittelet tulevan viikonlopun menosi?
X